Nors Kauno „Žalgirio“ komandos vienintelis legionierius Lorenas Woodsas po žiemos švenčių iš JAV grįžo į Laikinąją sostinę, tačiau 30-metis 218 cm ūgio vidurio puolėjas nesitreniruoja su ekipos draugais.

Naujienų portalo Alfa.lt žiniomis, amerikietis su kitais žalgiriečiais nedirba ne dėl kažkokių sveikatos problemų, o dėl to, jog negauna jam priklausančio atlyginimo.

Tuo tarpu šio aukštaūgio pagalbos „Žalgiriui“ labai reiks jau šį ketvirtadienį, kai LKL čempionai žais vienas svarbiausių šio sezono rungtynių Eurolygoje su Prancūzijos Nancy „SLUC Basket“ klubu.

Žalgiriečiams, kovojantiems dėl patekimo į TOP 16 varžybas, būsimus priešininkus reikia įveikti bent 15 taškų skirtumu.

Prieš Kalėdas žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, kad ne pačius geriausius laikus išgyvenančiam „Žalgiriui“ pagalbos ranką išties Ukrainos milijardierius 45 metų Igoris Kolomoiskis. Neoficialiais duomenimis, galimo sandorio vertė – nuo 2 iki 5 milijonų JAV dolerių. Tačiau, atrodo, derybos su Metalurgijos inžinieriumi Kolomoiskiu neįgauna didesnio pagreičio.

Komentarai:
ausvis
kad ci ta spauda suda mala, eb raso kad trauma gavo o cia jau tipo del pinigu, krc nesuprasi
2009-01-06
+5
Atsakyti
to nestas

O kodel tuos skyscius nebuvo galima istraukti pries naujus, arba po siu varzybu? Kodel visa tai vyksta pries svarbiausias eurolygos sezono varzybas? As nesu gydytojas ir man tik idomu ar to skysciu istraukimo nebuvo galima pavelinti arba paankstinti. Negi tas skystis per diena susikaupe?

Itariu kazka negero :). Laukiu specialistu komentaru.
2009-01-06
Atsakyti
jis turi lost lost pries sluc
2009-01-06
+2
Atsakyti
uoj kiek pykcio blem. jei apie Ryta panasus straipsnis butu taigi zal fanai pasiustu. kaip gi cia dabar? buna normalus straipsnis apie Ryta tai prasideda komentarai kad zaidejai yra homoseksualai. is tiesu tai nesuprantu zal fanu..
2009-01-06
Atsakyti
Lietuvos žiniasklaidoje pirmadienį pasirodė pranešimai, kad vienintelis Kauno "Žalgirio" legionierius 30-metis 218 cm ūgio vidurio puolėjas Lorenas Woodsas nesitreniruoja su komanda dėl nesumokėtos algos, tačiau iš tikrųjų krepšininką kamuoja kojos problemos.

Anot "Žalgirio" generalinio direktoriaus Pauliaus Motiejūno, L.Woodsas kenčia kojos skausmus, o vakar žaidėjui buvo ištraukti skysčiai iš kelio, o ar jis galės žaisti ketvirtadienį, kol kas nėra aišku.

"Tikimės, kad Lorenas pasveiks ir ketvirtadienį jau bus pasirengęs vienoms svarbiausių šio sezono rungtynių. Pirmadienį puolėjui teko vykti į ligoninę, kur jam iš kelio ištraukti susikaupę skysčiai", - pasakojo ekipos vadovas.

BLA BLA BLA ir t.t dar kažkas neaišku?
2009-01-06
+1
Atsakyti
nepatenkintas
as bbd ant tokiu zurnalistpalaikiu, apie savo motinas parasykit, jei jau neturit apie ka rasyt. pastoviai blet kad tik pjautusi cia fanai tarp saves, nei pagrista, nei ka. patys floodinat savo visa domain'a idiotiskom, savo sukurtom temom. gal pazistat jus visa sporto pasauli asmeniskai, kad taip rasot, ar ka? dabar vel visi stumia, tas toks, tas anoks.... subiesino.

ZALIA-BALTA, ZALIA-BALTA HEY HEY!!!
2009-01-06
+3
Atsakyti
alytus
is kojos traukiami skysciai jam...
2009-01-06
Atsakyti
to MVai

Tai kam skaitai, jei slykstu? :)
2009-01-06
-1
Atsakyti
kokias saltiniais remiamasi??? jokiais. alfa.lt raso, kad galbut-turbut-tiksliai-nezinom-vienaake-boba-sake. tai niefig cia isvis skaityt, slyksti ta lietuvos ziniasklaida su tokiais sudinais straipsniais...
2009-01-06
+2
Atsakyti
to butikas

Na zalgiris tikrai ne mano komanda:). Paprasciausiai noriu pasakyti, kad Woods'as del savo atsainaus poziurio i darba jau yra igijes prasta reputacija. Ir jo tie maivymaisi, anksciau ar veliau, jam tikrai bus ne i nauda.
2009-01-06
+7
Atsakyti
to sd

Ar tu bent paskaitei kokiu saltiniu remiasi zurnalistas rasydamas si straipsni? Prie ko cia tas laikrastis. Jau tau matyt smegeninej istriges lryto sporto puslapis ir kai tik bandai apie kazka pagalvoti vis prisimeni laikrasti. Kai zmonem vaidenasi, tai jie dazniausiai eina gydytis. Tau taip pat patarciau nueiti. Gal dar imanoma tave pagydyti :).
2009-01-06
+3
Atsakyti
sd
taigi jam kojai kazkas yra trauke skyscius is kelio ir tt ka cia verkiat del tu litu maziau shikpopierium tikekit
2009-01-06
-3
Atsakyti
Jeigu laimes pries Sluts ir pateks i kita etapa, tai prasides verkimai del pasalpos 5mln, man kauno valdzia isipareigojo selpti po 5mln kasmet, o tai reiskia, kad atejus naujiems metams zalgeris vel prasys pinigu kaip narkomanas - "E duok paskambint..E Duok 5mln!", Deja sikarta pinigu isprasyti bus kur kas sunkiau nes matem kas gavosi su pries tai padovanotais 5mln. daug pralosimu ir net 1 pergale!!! Aleliuja!!! Beto Gediminas "-20000000" Navikauskas isvyko pas chacholus, ir nebebus kam vaikscioti i savivaldybe verkti, nebent P.Motiejunas paseks navikausko pramintais shuntakiais. However, manau viskas bus gerai ir zaidejai neissilakstys, nes juk ne del pinigu zaidziama o del legendinio ZALGIRIO GARBES!!
2009-01-06
Atsakyti
to w

nors ziauriai bet GERAS
2009-01-06
+2
Atsakyti
w
Tai del ligos nelosia. Woods sake ryt pas okulista eis, nes kai sisioja akys ant kaktos lipa.
2009-01-06
+5
Atsakyti
to Gintarazas

tu nejuokink jis cia buna DEL BABKU ir jam pofik kas bus su jusu zk. na o del susigadinimo tai pasakysiu tiek ji jau seniai real ir joventut gaudo taip kad nepatekimo i top 16 atveju jis vaziuos i spain
2009-01-05
+8
Atsakyti
barb
Wudsui is viso bus sunku susirasti nauja komanda,nes is turkijos buvo ismestas uz baikas,dabar vel oziuojasi.
2009-01-05
+1
Atsakyti
Kai tik menesio pradzia, taip ir vel kalbos apie pinigus. Bet jeigu Woods'as nesitreneruoja tikrai tik del pinigu, tai tik sau problemas darosi. Juk zalgiriui sios varzybos lemiamos, ir jei kaunieciai nelaimes, tai ir woods'ui baigsis sis sezonas europoje. Nebent medinukas jau turi nusiziurejes koki kita kluba.
2009-01-05
+3
Atsakyti
vėl prasideda tos nesąmonės iš naujo.
2009-01-05
-4
Atsakyti
Lietuvos ryto fanas Nr.2
Negi dėl pinigų? Gal kokia ligą pikantišką pasigavo?
2009-01-05
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.