Video: Woodsas tikina nežaidžiąs dėl skausmų kelyje

2009-01-06 22:01
Jonas Miklovas, Vytautas Mikaitis, „BasketNews.lt“ koresp.
[image=9544 left Lorenas Woodsas komandos treniruotę stebėjo iš šono]Į svarbiausią sezono mačą Kauno „Žalgiris“ greičiausiai stos devyniese. Jei neįvyks stebuklo, Lorenas Woodsas tik nuo atsarginių žaidėjų suolelio stebės, kaip jo komandos draugai Eurolygoje kausis su Nansi SLUC.

Nors pirmadienį buvo pasirodę pranešimų, kad Woodsas nesitreniruoja dėl nemokamo atlyginimo, antradienį vakarinėje treniruotėje tiek Woodsas, tiek „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas tikino, kad priežastys visai kitos.

„Aukštiems žmonėms ilgos kelionės lėktuvu – ne į naudą. Po kelionių Lorenui susikaupė skysčių kelyje ir juos teko išsiurbti“, – aiškino Krapikas.

„Tikrai neturiu jokių problemų su komandos vadovais, – tikino Woodsas. – Klube situacija stabilizuojasi, o aš nežaidžiu, nes nesu pasiruošęs 100 proc. Komanda ir be manęs pastaruoju metu žaidė labai gerai, todėl jei nesijausiu šimtu procentų pasirengęs, komandos draugus palaikysiu nuo atsarginių suolelio“.

Woodsas komandos treniruotę stebėjo iš šono – mindamas treniruočių dviratį. „Žalgirio“ gretose liko vos 9 krepšininkai, todėl kad treniruotės būtų visavertės, pakviestas dublerių komandos aukštaūgis Rokas Čepanonis.

„Žalgiriui“ ketvirtadienį ne tik reikės laimėti, bet ir iškovoti pergalę bent 15 taškų skirtumu. Tokia pergalė garantuos ketvirtą vietą grupėje, jei per kitas dvikovas Sopoto Asseco Prokom“ ir Nansi komandos nepateiks staigmenų.

Gintaro Krapiko, Loreno Woodso ir Dainiaus Šalengos komentarai prieš ketvirtadienio rungtynes – „BasketNews.lt“ vaizdo reportaže.

Komentarai:
Heat
per tv3 tinklapi tai vel koki ledo rituli rodys,lopai visiski zlugdo kasi,nes taip daug zmoniu nustos ziureti ir dometis kase todel kad neturi galimybiu ipirkt ta viasat,o kiti is principo neperka nes del vieno kanalo nesamone.
2009-01-12
-4
Atsakyti
s
woods gerai blokuoja
2009-01-08
Atsakyti
bijau
bijau kad niekur cia nerodys nes www.justin.tv nezinau kur spausti kad paziureti...
2009-01-08
-2
Atsakyti
cha
gal per cia rodys nezinau vakar bent jau Nansy - barcelona rode per sita www.justin.tv/teledeportes
2009-01-08
+2
Atsakyti
scirocco
dejau ant jobanos tv3 .... nepirksiu as tos jusu per prievarta kisamos skaitmenines:DD loxai visiski
2009-01-08
-1
Atsakyti
sdf
;DDD ti zbs nes isijungiau sport3 rodo spotr1 pz laimingas esu nz kas telikui atsitika
2009-01-07
Atsakyti
sdf>>>> nu jei neapsirukes telika ijungei tai ko gero turetu but :D
2009-01-07
+6
Atsakyti
wa kur tikras info , tai ne alfa suda mala
2009-01-07
-3
Atsakyti
sdf
e sori kad ne i tema as isijungiau pas save sport2 ir ziuriu roddo nebe sport2 o ta nauja kanala ti tipo pas mane jis yra???
2009-01-07
-2
Atsakyti
$$$$$$$
kas is tu problemu jai nevisi norintis per tv pamatyti zalgiri to negales padaryti, del apsurdisku priezasciu
2009-01-07
+1
Atsakyti
rene
Iš kur tas skystis kelyje atsirado. Gal kai ejo gatve, prilijo? :)

Pamenu manes taip daktaras paklause, kai atejau pas ji su sutinusiu keliu ir sakau:

" Man kelyje skysčiai renkasi".

O jis man:

"O kai tu eini gatve, tau į galvą neprilyja?" :)
2009-01-07
+4
Atsakyti
savas
Jei kas nori "samokslo" teorija rast siame yvykyje ja ir ras, o ar nepamastet niekas jog cia zaidimas pries rungytnes, juk nekarta yra buve kad kalbama apie viena ar kita zaideja, jog negales padeti komandai nes blogai jauciasi ir pan, o kai ateina rungtyniu metas tas "ligotas" zaidejas buna vienas rezultatyviausiu. Kaip istikro bus matysim rytoj, kad ir kaip ten butu linkiu Z pergales, nors rungtyniu ir nematysiu:/
2009-01-07
-4
Atsakyti
to Anonimas

Patikek, as skrides lektuvu. Juk woods'as galejo skristi pirma klase. Negi jis neuzdirba pakankamai pinigu? Beje, ne skridime reikia ieskoti priezasciu. Priezastys kitur, tik bandoma paprasciausiu budu visus apmulkinti. Apgailetina.
2009-01-07
+20
Atsakyti
blt, man tai kyla klausimas: jei visi zino, kad ausktiems zmonems keliones lektuvu yra blogai, ir jei znojo, kad Woodsui bus tas pac po tokios keliones ir jei visi zinojo, kad iskart po jo grizimo reikes zaist svarbiausias sezono rungtynes, tai kokio BB'io reikejo ji isleist i JAV??? patys nx kalti grybai, ner ko verkt dabar!!!
2009-01-07
-4
Atsakyti
Anonimas
to Gintarazas ir r:

matosi kad nei vienas lektuvais nesat skride, nes jeigu butumet, tai zinotumet kaip nepatogu yra skristi aukstiems zmonems!!! Mano ugis apie 195 cm, bet net ir sedint prie avarinio isejimo, kur tarpas tarp kedziu vos ne dvigubai didesnis, man nutirpsta kojos, o be to dar ir atislosti kur normaliai nera. Beto NBA komandos turi privacius lektuvus, kurie nuo paprastu reisiniu skiriasi kaip diena ir naktis ;)
2009-01-07
+4
Atsakyti
Kas keisciausia, kad treneris bile kaip bando pateisinti zaideja. Tipo, ilga kelione is amerikos Woods'ui pakenke. NBA krepsininkai per savaite ar dvi sugeba visa amerika skersai isilgai perskristi ir nieko neatsitinka, o cia su musu legionierium tokios problemos. Juk jau pries sventes buvo aisku, kad su prancuzais mums bus svarbiausios varzybos, tad reikejo tam ruosti visus zaidejus. Reikejo woods'ui duoti kelias dienas kad kucias suvalgytu amerikoj ir vel griztu i lietuva, bet ne..... Pati komanda sunkina savo likima. O gal jie nenori patekti i kita etapa? Juk tam paskui reiketu papildomu pinigu, kuriu vis dar niekas neduoda.
2009-01-07
-1
Atsakyti
r
ka cia tas gaidys krapikas mala suda del skysciu susidarymo keliuose,lai atsiseda lektuve ne prie lango ,o vietu kad kojas istiesti daug,is to juoduko si sezona naudos,kaip is ozio pieno,duok motiejau jam stipendija ir lai pucia i status bananu valgyti
2009-01-07
-7
Atsakyti
to b
durneli, kai negaudavo babkiu, tai ir pasakydavo tai ziniasklaidai iskart bei neidavo i treniruotes. Dabar woods eina i treniruotes ir dirba individualiai, todel neskleisk ereziju jei nesupranti ka sneki. plytfanis jobanas, eik geriau pagiedek, kad prajobinot varliukam, kurie baudas sunkiai 50proc sumeta:D
2009-01-06
+7
Atsakyti
b
Pagrindinis žalgirio vidurio puolėjas nežais nes nepasiruošes 100 procentu,o sakykim tik 90 procentu lai nemala jie cia š... nežais nes negauna babkiu
2009-01-06
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.