Atlantos „Hawks“ vidurio puolėjas Alas Horfordas dėl traumos praleis mažiausiai ketverias artimiausias rungtynes. Krepšininkas susimušė kelį ir dėl to jau praleido sekmadienio mačą su Filadelfijos „76ers“.

22 metų 208 cm ūgio vidurio puolėjas susižeidė penktadienio mače su Orlando „Magic“. Kiek laiko truks jo gydymas, kol kas tiksliai nežinoma.

Antrą sezoną NBA rungtyniaujantis Horfordas šiemet per rungtynes vidutiniškai pelno 10,8 taško ir atkovoja 8,7 kamuolio.

Savo krepšininką prarado ir Šarlotės „Bobcats“ ekipa. Šios komandos įžaidėjas D.J. Augustinas pasitempė pilvo raumenis ir nerungtyniaus apie 10 dienų.

21 metų krepšininkui trauma atsinaujino mače su Vašingtono „Wizards“.

Praėjusių metų NBA naujokų biržoje devintuoju šaukimu pasirinktas krepšininkas šiemet per rungtynes vidutiniškai pelno 12,1 taško ir atlieka 4,1 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
Kas tiesa tas tiesa
2009-01-12
Atsakyti
Abu sie zaidejai yra svarbus savo ekipose, kol Alas nezais hawks riks pralaimejimus viena po kito o su Augustinu tai gali susitvarkyti Bobcats...
2009-01-12
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.