Vaidotas Pridotkas pagaliau rado naują klubą. „BasketNews.lt“ žiniomis, buvęs Klaipėdos „Neptūno“ puolėjas netrukus taps „Šiaulių“ komandos nariu.

24 metų 202 cm ūgio krepšininkas pernai buvo vienas uostamiesčio komandos lyderių, per Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes rinkdavęs po 14,4 taško, tačiau ilgokai nerado naujo klubo. Prieš sezono pradžią jis buvo beveik sukirtęs rankomis su Bambergo „Brose Baskets“ komanda, tačiau sandėris paskutinę minutę neįsigaliojo.

„Šiauliams“ šiuo metu aukštaūgiai reikalingi kaip oras. Virginijus Praškevičius ir Saulius Kuzminskas gydosi traumas ir nežais dar 2-3 savaites. Vaidotui Volkui reikalinga riešo operacija ir jau kurį laiką jis rungtyniauja kęsdamas skausmus.

Šiauliečiai prieš keletą dienų įregistravo veteraną Audrių Danusevičių, prieš tai žaidusį Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), Šiaulių „ABRO-Universiteto“ komandoje.
Komentarai:
BWB
Macijausku, Žukausku, Štombergu? Ar tais vidutiniokais, kurie jau paseno ir rajoninėse lygos varžybose žaidžia?
2009-02-09
+1
Atsakyti
<>
ir kaip jau elgiasi neptunas?
2009-02-09
+2
Atsakyti
To BWB
Pries rasydamas suzinok, kaip Neptunas su savo buvusias zaidejais elgiasi! Kaip saukia - taip ir atsiliepia!
2009-02-09
-5
Atsakyti
BWB
Įšėjo pas didžiausius Neptūno priešininkus... Jokios pagarbos buvusiai komandai nelieka, kai toks žaidėjo požiūris į darbą ir klubą. Čia kaip Mačiulis į Rytą išeitų, arba Lukauskis koks į Žalgirį. Kas greitai pakyla, greitai ir giliai krenta Vaidai.
2009-02-09
-4
Atsakyti
guga
pridutkas pavarys
2009-02-09
-1
Atsakyti
bet kaip jis niekur nezaide nesuprantu. Puikiai zaide Neptune jau anskciau galejo ramiai eiti i betkuri LKL kluba.
2009-02-09
-3
Atsakyti
na istiesu ji norejosi matyti Siauliu komandoje nuo vasaros pradzios,bet pasirinko kita kelia,del kurio teko pasedeti be darbo,ir tikekimes jog jis siauliuose atsiskleis kaip ir Praskevicius.nes tada irgi visi abejojo ar po ilgo laiko nesportavimo jis besugebes ka parodyti,ir tapo vienu is lyderiu o plius manau ji isigyjo dabar zymiai pigiau ir aisku nesinoretu jog jis uzimtu staneviciausi vieta ant atsarginiu suolo :/ seip manau jog jis gali tapti vienu is lyderiu taip pat...manau tai buvo geras pairinkimas tiek Siauliam tiek paciam zaidejui :)
2009-02-09
-1
Atsakyti
vaidutis
tu puse metu sedetum be darbo,tau irgi sprogtu :D
2009-02-09
+2
Atsakyti
ne nu.... vaidui smegenys sprogo...?
2009-02-09
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.