„Šiaulių“ marškinėlius iki sezono pabaigos vilkės puolėjas 24 metų 202 cm ūgio Vaidotas Pridotkas. Šis puolėjas pakeis komandą palikusį ir Ivano Frankivsko „Goverla“  klubo kvietimu susigundžiusį Vitalijų Stanevičių.

Su 2000-2008 m. Klaipėdos „Neptūnui“ atstovavusiu Pridotku derybas „Šiauliai“ buvo pradėję vasarą, bet nepavyko susitarti dėl finansinių sąlygų.

„Dabartinėje situacijoje šis pasiūlymas man buvo geriausias. Turiu savo tikslų ir jie sutampa su dabartine situacija. „Šiaulius“ pasirinkau, nes netoli namų, klubas gerai pažįstamas, žinomas stabilumu, turintis ambicingų siekių, draugišką kolektyvą bei gerą trenerį“, – apie savo apsisprendimą kalbėjo Pridotkas.

Praėjusį sezoną uostamiesčio ekipos kapitonas LKL čempionate per 29 minutes pelnydavo po 14,4 taško, atkovodavo po 4,6 kamuolio, SEB BBL pirmenybėse klaipėdietis per tą patį laiką surinkdavo po 11,5 taško, sugriebdavo po 3,5 kamuolio.

Prieš kelias dienas „Šiauliai“ iki sezono pabaigos sudarė sutartį su 34 metų 204 cm ūgio vidurio puolėju Audriumi Danusevičiumi.

„Šiauliams“ papildymo prireikė dėl traumų lavinos – pėdą susižeidė vidurio puolėjas Saulius Kuzminskas, abiejų blauzdų raumenis patempė puolėjas Virginijus Praškevičius, o Vaidui Volkui teks operuoti trūkusią riešo sausgyslę.

Komentarai:
jega :)
2009-02-09
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.