Buvęs Kauno „Žalgirio“ ekipos vidurio puolėjas Lorenas Woodsas oficialiai tapo Saragosos CAI komandos nariu ir spėjo dalyvauti pirmose treniruotėse. Nors ankščiau buvo skelbta, kad krepšininkas dėl skrydžių lėktuvu turi sveikatos problemų, tačiau amerikietis teigė, kad jaučiasi puikiai.

„Fiziškai esu pasiruošęs puikiai, neturiu jokių sveikatos problemų, todėl sportuosiu visa jėga“.

Woodsas prisipažino, kad apie Saragosos komandą nėra girdėjęs nieko, tačiau žino, kad Ispanijos krepšinio lyga (ACB) yra viena stipriausių Europoje.

„Esame jauna komanda, kuri rungtyniauja stiprioje krepšinio lygoje. Galbūt jaunatviškas entuziazmas ir kitų žaidėjų patirtis padės mums pakeisti komandos žaidimą į gerąją pusę, – kalbėjo vidurio puolėjas. – Esu čia, kad padėčiau komandai savo patirtimi bei energija, tačiau nesu kažko gelbėtojas“.

Ateinančiose rungtynėse CAI ekipa susitiks su „Barcelona“ krepšininkais. Woodsas mano, kad šis susitikimas yra ypatingas, nes „Barcelona“ yra viena geriausių komandų Europoje, todėl prieš ją žaidžiama su ypatinga motyvacija.

CAI ekipa, iškovojusi 5 pergales ir patyrusi 16 pralaimėjimų, Ispanijoje užima penkioliktą vietą.

Komentarai:
as
to laimiux

:DDD prajuokinai
2009-02-24
+6
Atsakyti
tai jis nebegris i zalgiri? kai finansai susitvarkys
2009-02-24
-14
Atsakyti
l
Varda geresnis uz Woodsa. Woodsas silpnas fiziskai , Varda ir trajakeli praleidzia , stumdosi , ji traumos tik mushe , bet kai su alytum zaide tai ten ka norejo ta dare,neabejoju kad su visais taip butu buve LKL ...o denge ne tokie jau prasti Varnelis su Janishium
2009-02-24
Atsakyti
1
tokiu klounu nereik, Varda gerbiu uz tai jog kol jam tiko tol treniravosi ir zaide, o kai neitiko normaliai isejo, o ne kaip sitas. Maciulis berods minejo jog net su zaidejais neatsisveikino, o ka jau kalbet apie valdyba. NBA gal tokie cirkininkai ir reikalingi, europoje reik kalbeti, o ne kenkti komandai savo veiksmais
2009-02-24
-5
Atsakyti
reiktu mums woodso, gaila pinigu nera blt....
2009-02-24
+2
Atsakyti
l
kad tu negelbetojs ju parodei su nansi , nereik jo kaune , iki tanokos jam labai toli
2009-02-24
+1
Atsakyti
to 1

Jeigu tu negautum atlyginimo kelis menesius, tai paziureciau su kokiu entuziazmu toliau dirbtai :).
2009-02-24
+3
Atsakyti
Nu jis zaidejas geras ir sekmes jam, kita sezona gristi i zalgiri... tai ko gero po sio sezono bus neimanoma...
2009-02-24
+3
Atsakyti
1
nebutu didelis tinginys, dar ir butu neblogas zaidejas, taciau pamateme kaip jam svarbi komanda, saragosai palinkeciau visados tureti pinigu, nes tokiu lyderiu pasikliauti negalima
2009-02-24
+1
Atsakyti
Pradėjot čia peštis grynai dėl nieko. Nu koks skirtumas stipriausia ar ne faktas tik tas, kad viena iš stipriausių lygų yra ACB, galbūt ir stipriausia, bet visgi nėra lengva tai įrodyti. Na aišku jei palygintume Italijos, Graikijos, Rusijos ir Ispanijos lygos kokias 6 stipriausias komandas, tai turbūt, kad visgi stipriausia yra ACB. Tau Ceramica, Barcelona, Real, Unicaja, Joventut, Pamesa arba Gran Canaria. Na, o Rusija turi CSKA, Khimki, Dinamo, Unics, Triumph. Graikijos ir Italijos net neverta čia velti, nes jos turi tik 3-4 tikrai galingas koamndas.

Patys spręskit Rusija ar Ispanija. Nuomonių gali būti įvairių.
2009-02-24
+4
Atsakyti
to ivanas
seniau tai buvo dar dzonso taures lyga :d
2009-02-24
+2
Atsakyti
Vytas
ACB lyga yra 3 pasaulejie pirmoj NBA antroj eurolegue trecioj ACB :))) eurolyga, o gal pasaulio cempionatas kolega taip pat lyga??? :)
2009-02-24
+3
Atsakyti
Ivanas
ACB lyga yra 3 pasaulejie pirmoj NBA antroj eurolegue trecioj ACB
2009-02-24
+4
Atsakyti
cia turejo omeny kad ACB yra pati stipriausia nacionaline lyga
2009-02-24
-11
Atsakyti
as
nu,

gerai nusisnekejai. taigi pries tai jis ir pasake, kad stipriausia lyga...
2009-02-24
+3
Atsakyti
nu
tiesa sakant stipriausia lyga yra ACB, jei ne cska, pao, oly, mps, tai butu pati stipriausia lyga be jokiu konkurentu.
2009-02-24
+3
Atsakyti
Anonimas
europoje stipriausia eurolyga
2009-02-24
+1
Atsakyti
"Woodsas prisipažino, kad apie Saragosos komandą nėra girdėjas nieko, tačiau žino, kad Ispanijos krepšinio lyga (ACB) yra viena stipriausių Europoje."

viena stipriausiu? acb lyga yra stipriausia europoje.
2009-02-24
+4
Atsakyti
tai as ir sakau, kad toks didelis vyras negalejo susidurti su tokiom mazom problemom..motiejuno, o gal greiciau navikausko blevyzgos..
2009-02-24
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.