Martynas Pocius nusprendė, kad šis sezonas jam bus paskutinis Nacionalinėje koledžų atletų asociacijoje (NCAA). Krepšininkas praėjusią naktį kartu su dviem Duke‘o universiteto komandos draugais – Gregu Paulu ir Davidu McClure‘u buvo pagerbti absolventų vakare.

Paskutinės reguliariojo sezono rungtynės namie NCAA skiriamos tiems krepšininkams, kurie po sezono baigia universitetą. Pocius pernai dėl traumos nerungtyniavo visą sezoną ir turėjo teisę žaisti kitus – penktus metus – tačiau prieš kelias dienas nusprendė kitaip.

Jis jau šiemet baigs universitetą ir kelsis rungtyniauti į Europą.

Pociaus Duke‘as paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse 84:81 nugalėjo Floridos valstijos universitetą, kuriam atstovauja Deivydas Dulkys.

Pocius per 4 minutes prametė vienintelį tritaškį, atkovojo ir prarado po kamuolį. Dulkys per 8 minutes surinko 2 taškus (1/1 dvitaškio, 0/2 tritaškių) ir 2 kartus prasižengė.

Duke‘o universitetui dar liko sužaisti vienerias reguliariojo sezono rungtynes – išvykoje su Šiaurės Karolinos universitetu.
Komentarai:
to dunk on you
''Jis jau šiemet baigs universitetą ir kelsis rungtyniauti į Europą.'' - va citata
2009-03-09
+10
Atsakyti
Grybas
karoce as matau cia daug specu renkasi ir kalba,ne velnio jus nezinote apie jo situacija tai ir uzsiciaupkite,man idomu ar nors vienas cia rasantis kada isvis kasi loses kokioj nors lygoj neskaitant kiemo lygos...pocius maladec zmogus ir afigenas krepsininkas,padare klaida eidamas i DUKE bet jis atsigaus Europoj tai garantuotai!!
2009-03-05
-13
Atsakyti
Ir teisingai, seniai jau reikėjo baigti jam ten karjerą.

Vienos traumos, o ir sveikas būdamas žaisti negaudavo, o toks perspektyvus buvo...

Na, belieka tikėtis, jog dar ne vėlu jam pateisinti lūkesčius, nes labai apmaudu, kai tokie talentai nublanksta...
2009-03-05
-2
Atsakyti
Dunk_On_You durnas zmogus
2009-03-04
-2
Atsakyti
lauris
TO: Dunk On You

LOXE tu, perskaityk straipsni. Juk sako kad i europa vaziuos kvaily.
2009-03-04
+5
Atsakyti
basketworld.lt - paaiškėjo vertingi TOTALIZATORIAUS prizai būsimiems nugalėtojams.
2009-03-04
-2
Atsakyti
Kaip is Ncca tai speju, kad kitas jo zingsnis bus NBA birza kur jo niekas nepaims...
2009-03-04
-2
Atsakyti
ar jam ne tokios traumos buvo, kurios nebepasikartoja (operavus) ir kurių nebereikia bijoti?
2009-03-04
-2
Atsakyti
to KREPSTERWED
PASIRASYKIT KAS UZ LIETUVOS KREPSINI IR PRIES TV3 50 TUKSTANCIAI PARASU IR MES LAIMEJOM www.laisvekrepsiniui.lt
2009-03-04
-4
Atsakyti
Nieko is jo nebus

i ryta ar zalgiri jo neims

eurolygos ekipos - irgi

Traumu maisas budamas 20 tai kas bus kai jam bus 30?

nematau jokios perspektyvos
2009-03-04
-10
Atsakyti
To
Kas kas , bet sitas vaikis tai deti moka kaip reikent nei kalniecei jem neprilygsta, o ne traumos gal butu buves vienu is komandos lyderiu, bet manau gryzes i europa ras komanda kurioja gaus daug minuciu ir atsities, visgi kazkuria vasara buvo nacionalines rinktines kandidatas kiek pamenu.
2009-03-04
-7
Atsakyti
Kasininkas
Čia gal kokiems lenkams priklauso šitas puslapis? Kad čia visi grybai nemoka lietuviškai rašyti.
2009-03-04
-4
Atsakyti
>>
As visdar tikiu jo galimybemis tapti auksciausios klases zaideju, ir kodel netiketi nes 2 sezonu praleido del traumu, dabar jis praktiskai 2 metais jaunesnis nei parasyta pase tode perspektyvus reikia jam suteikti proga ir po keletos metu turetu pradeti demonstruoti rezultatus, nes nedaug tokiu zaideju, ispudingas suolis bei puikus taiklumas, zaidimo skaito taipat nuostabiai. Bet neaisku kaip jo kojos jauciasi po tokiu traumu, nes pats turejau lygiai tokias pacias traumas kaip jo ir dabar praradau sprogstamaji greiti kojose, gynyboje nebesu toks vikrus, na suolis niekur nedingo, irdomu kaip jam sekasi atsigauti po tu traumu nes ziniu apie ji mazai o jie ka ir paraso tai tik kad zaide 3-4 minutes ir is to nieko neina suprasti, sekmes Tau martynai tikiuosi kitamet zaisi LKL komandoje!
2009-03-04
-3
Atsakyti
aleliuye
utralas

Jam amzius duos laiko ir klubai ,kuriuose jis zais ,o jau visokiu "neultraliu" komentarai vargu ar bus jam kliutis atsiskleist :)
2009-03-04
-1
Atsakyti
utralas
duokit laiko parodyt, ka jis moka..

kaip niekas nemate, ka jis sugeba, tai lengva varyt..

galbut Lietuva ar Europa duos jam galimybe atsiskleist
2009-03-04
Atsakyti
Alekur**n*
Anksciau nepavykdavo be traumu apsieit -uztai krito pasitikejimas ,pirmiausia gal is komandos puses, o konkurencija ziauri ,vienas kitas rungtynes per mazai laiko nepavyko imest tai sedo ant suolo konkreciai.Ir zaide zinodamas kas laukia jei siandien nepakris :) .Duok Dieve nebus kaip Daneliui,kuri palauze traumos, turetu atsigaut Europoj Pocius. Akivaizdu ,kad jam reik keist komanda ,kur stabiliai gautu minuciu ,kokie Siauliai paimtu ji placiai isskestom rankom-pradziai butu gerai :)
2009-03-04
+5
Atsakyti
a
ismok skaityt
2009-03-04
-1
Atsakyti
Neultralus
Eilinis amzinai perspektyvus lietuvis, netiko jis Duke ir nieko cia nepadarysi, gal patyliukais ir atsigaus Europoj..
2009-03-04
+1
Atsakyti
Shefas
seniai jau reikejo jam begti is ten.nu nors gal dar ir ne velu..
2009-03-04
+3
Atsakyti
omg
acionalinėje kolegų asociacijoje (NCAA)

wtf??? raso straipsni grybas, bet net nesugeba NCAA issifruot teisingai? tyliu... gal ir nba jam - naujoji krepsinio lyga???
2009-03-04
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.