[image=2918 left]Naujausioje apžvalgoje "NBA Action" krepšinio aistruolių laukia išskirtinė pažintis su Klyvlendo "Cavaliers" komanda. Šį savaitgalį "5 kanalo" žiūrovai galės išsamiai susipažinti su Žydrūno Ilgausko klubu, kuriame puikiai žaidžia ne tik "Didysis Z", bet ir naujuoju Michaelu Jordanu vadinamas LeBronas Jamesas. Deja, nors šis puikus krepšininkas vieną po kito gerina NBA rekordus, „Cavaliers“ ekipa šiuo metu yra patekusi į "duobę". Iš pastarųjų 13 rungtynių laimėtos tik ketverios.

"NBA Action" ekspertai taip pat lankysis Sietlo "SuperSonics" klube. Nors šią komandą krečia tikras traumų drugys – nežaidžia ne tik lyderis Ray Allenas, bet ir Vladimiras Radmanovičius, Danny Fortsonas bei Jerome'as Jamesas, sėkmingas Sietlo krepšininkų žaidimas šiame sezone nustebino net ir visko mačiusius krepšinio žinovus.

"NBA.com" rubrikoje šį kartą išsisaiškinsime, kodėl būtent dabar trenerius pakeitė iš karto net trys NBA lygos komandos – Dalaso "Mavericks", Orlando "Magics" ir Klivlendo "Cavaliers".

Minutės pertraukėlėje krepšinio gerbėjai susipažins su Fynikso "Suns" žaidėju Smushu Parkeriu.

Kaip įprasta, "NBA Action" vėl pademonstruos neįprastų, linksmiausių bei pačių efektingiausių NBA savaitės varžybų momentų dešimtukus.

"NBA Action" apžvalga per 5 kanalą transliuojama šeštadieniais 9 val. ir sekmadieniais 18 val. 30 min.

Komentarai:
dzeusz,krc nebeda,pas daug ka nerodo,bet yra tokie prisukami telikai,tai uzsuk penkis kartus ir galesi megautis isdaviko gyvenimu per 5 kanala
PS. bl nesupratau bosu bajeriu,ne gana to ,kad sustume smachliu ten su eurobasket .lt ,tai dar man bana uzdejo,tai kas cia per baikos a?
2005-03-23
+2
Atsakyti
pas manes nerodo!!
kur galeciau per interna paziuret gal kas zinot??
2005-03-23
+3
Atsakyti
Na reiks pažiūrėt.
2005-03-23
-9
Atsakyti
nerodo pas mane...:(
2005-03-23
-2
Atsakyti
NBA Action" ekspertai taip pat lankysis Sietlo "SuperSonics" klube. Nors šią komandą krečia tikras traumų drugys – nežaidžia ne tik lyderis Ray Allenas, bet ir Vladimiras Radmanovičius, Danny Fortsonas bei Jerome'as Jamesas, sėkmingas Sietlo krepšininkų žaidimas šiame sezone nustebino net ir visko mačiusius krepšinio žinovus.
:)) jo bl, j.jamesas jau losia, radmanovicius ka tik gavo trauma, o allenas irgi neseniai gavo ir tuoj vel los, tai nematau kuo cia stebetis, sakyciau be situ 4 buti bent puse varzybu losia ir tiek laimeja, tada tai butu stebuklas, o dbr pora rungtyniu gal be ju tik suzaide..
2005-03-23
Atsakyti
nujikas ;]
2005-03-23
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.