Vyriausiasis Kauno "Žalgirio" ekipos treneris Antanas Sireika po penktųjų iš eilės pralaimėtų Eurolygos TOP-16 etapo rungtynių teigė, kad jo auklėtiniai neturėjo jokių galimybių pelnyti pergalę. A.Sireika, jo teigimu, gerai žaidusiems varžovams palinkėjo patekti į finalinio ketverto turnyrą.

"Neturėjome galimybių laimėti prieš gerai rungtyniavusius "Climamio" žaidėjus, nors ir labai stengėmės", - po susitikimo žurnalistus tikino A.Sireika. Taip pat jis teigė, kad per paskutiniojo turo rungtynes namuose tikisi žiūrovams padovanoti pergalę.

Kauno ekipos kapitonas Mindaugas Timinskas tvirtino, kad yra sunku rungtyniauti neturint jokios motyvacijos ir jau prieš rungtynes žinant, kad pelnyta pergalė situacijos turnyrinėje lentelėje nepakeistų.

Vyriausiasis "Climamio" treneris Jasminas Repesa teigė, kad nugalėję "Žalgirį" jo auklėtiniai atliko tai, ką ir turėjo padaryti. Jis vylėsi, kad per paskutines rungtynes su Atėnų "Panathinaikos" ekipa, jo krepšininkai įrodys, kad yra stipriausi F grupėje.

Komentarai:
Ssamedi, tau ceramicai padejo ne savos sienos, o macijauskas. Savo netur zaideju, musu ginklais saudo i mus.
2005-03-29
+1
Atsakyti
Zalgiris turi daug sansu... ir jie laimes... Tau komandai padejo savo sienos... dabar mums jos pades... ir seip man patinka Macas bet manau per sias rungtyne ne pelnys daugiau nei 16 tasku, nes nebebbus suksniu Maci, maci, Maci... seip tie suksniai labai juokingi. :D
Sende Z pakraus malku Makalaturai :D
2005-03-26
-5
Atsakyti
Kad ta smarvyta sustabdytu ! ir pergale musu
2005-03-25
+6
Atsakyti
Nesakyčiau, kad Climamio žaidė gerai, jei Žalgiris nors kiek pasistengtų, tai gal ir laimėtų
2005-03-25
-7
Atsakyti
tikiu kad zalgiris padarys tau ir uzkirs macui patekima i kita etapa taip bus atsiskaityta ir su macu ir su rytfaniais tuo paciu go zalgiris!
2005-03-25
+2
Atsakyti
zalgiris gaus nuo Tau dar ziauriai negu vitorijoje ;] macas vel trojcais susaudis zalgiri.,..
2005-03-24
-5
Atsakyti
BBD
".. nors ir labai stengėmės" , tas ypac buvo akivaizdu. Manau butu neteisinga jei Vidas nebus isrinktas sio turo MVP
2005-03-24
+2
Atsakyti
dariooo kokios bobos pats tu boba. jei nemoki kulturos isviso nesnekek . Moteris jos moterys
2005-03-24
+7
Atsakyti
Jau losia motereles.O zalgiris turi sansu.Bet nemanau kad vidines problemas isspres sireika per savaite
2005-03-24
+5
Atsakyti
o kada siandien los bobos?ar rodys per televizija?
2005-03-24
Atsakyti
o gal...visko pasitajko:)
2005-03-24
-2
Atsakyti
nemanau, kad zal turi sansu pries TAU.
2005-03-24
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.