Pikčiūtė: „Bandysime pakartoti pernykštį laimėjimą“

2009-07-14 14:04
Edmantas Kazbaras, „BasketNews.lt“ koresp.

[image=10183 left Lina Pikčiūtė pasaulio čempionate tikisi patekti tarp trijų stipriausių rinktinių]Lietuvos jaunių merginų (iki 19 metų) rinktinės puolėja Lina Pikčiūtė prieš išvykdama į pasaulio čempionatą, kuris vyks Tailande, nestokojo geros nuotaikos ir pasitikėjimo.

„Bandysime pakartoti pernykštį titulą. Gal aukso ir neparvešime, tačiau dėl kitų medalių kausimės iš visų jėgų“, – kovingai kalbėjo krepšininkė.

Jaunės į Tailandą išskrenda liepos 17 dieną, tačiau jau dabar nekantrauja, kada galės pradėti žygį išsvajotojo tikslo link.

„Visos nekantriai laukiame pasaulio čempionato. Norime parodyti, jog ne veltui trenerė mus ten vežasi“, – su nekantrumu kalbėjo 18-metė puolėja.

– Lina, artėja pasaulio čempionatas, kaip jautiesi?, – „BasketNews.lt“ paklausė Pikčiūtės.
– Jaučiuosi labai gerai, esu įgijusi neblogą sportinę formą. Tikiuosi, jog čempionate tai galėsiu pademonstruoti. Puiku, jog manęs nekamuoja jokios rimtos traumos, tačiau šiek tiek paskauda čiurną, kurią susižeidžiau dar sezono metu. Jau esu pasiruošusi vykti į Tailandą.

– Kaip šiuo metu palaikai sportinę formą?
– Prieš savaitę turėjau stovyklą Druskininkuose, kurioje gerinau fizinį pasirengimą. Vakar su merginomis dirbome salėje, kur „šlifavome“ taktiką bei tobulinome metimo techniką.

– Kokios nuotaikos bei atmosfera tvyro komandoje?
– Atmosfera komandoje labai gera, o nuotaikų puikesnių būti ir negali. Visos nekantriai laukiame pasaulio čempionato. Norime parodyti, jog ne veltui trenerė mus ten vežasi.

– Šią vasara įvairioms Lietuvos rinktinėms sekasi ne itin gerai. Ar nebijai, jog jūsų komanda gali pasekti jų pėdomis?
– Nenoriu prisišnekėti, tačiau tikiuosi, jog būsime tarp trijų geriausių pasaulio komandų. Bandysime pakartoti pernykštį laimėjimą. Gal aukso ir neparvešime, tačiau dėl kitų medalių kausimės iš visų jėgų.

– Tavo nuomone, kokios bus silpnosios ir stipriosios rinktinės pusės?
– Dabar dar yra labai sunku spręsti, nes visą laiką treniravomės tik aštuoniese, todėl žaidėme keturi prieš keturis. Žaidimas penki prieš penkis atrodo visai kitaip, nes būna kitoks puolimas ir kitokia gynyba. Todėl stipriosios ir silpnosios pusės paaiškės tik Tailande.

Komentarai:
petras
valio
2011-12-01
-2
Atsakyti
barbar
is komentaru galima spresti, kad groziu medalius parsives :D sekmes
2009-07-15
+8
Atsakyti
senas fanas
Lina yra Sandros(taip pat žaidė Leminnkainen) sesuo,bet kokios nepanašios.Tik abi labai gražios.Čia nerealu dvi sesės abi krepšininkės ir abi labai gražios.Pamenu kai žaizdavo Sandra negalėjau nuleisti akių ir graži ir labai daili.Dabar kai Lina žaidžia irgi esu kaip hipnozėj.Linute sėkmės.
2009-07-14
-2
Atsakyti
more
Lina,Egle žinokite nuo jūsų daug kas priklauso.Sėkmės
2009-07-14
+6
Atsakyti
krepšininkas
Lina tu angelas,sėkmės tau.
2009-07-14
Atsakyti
Marius
Lina sėkmės tau,aš stebėsiu tave.Nepasišiukšlink
2009-07-14
Atsakyti
adw
beto grazi
2009-07-14
+7
Atsakyti
Virgis
Tai moterų krepšinio ateitis,jei jos nenusodins,kaip pernai Leminnkainen.
2009-07-14
+8
Atsakyti
meinardas
Bet kokia ta Lina graži bet kokioj situacijoje ji nereali.Sėkmės Pikče
2009-07-14
+3
Atsakyti
benas
Lina aš tavo fanas,sirgsiu už tave.Manau kad tu gali būti lyderė,jūs su Egle gali padaryti daug.Jūsų tandemas gali nustebinti daug ką,įrodykite kad tai tiesa.Didelės sėkmės jums.
2009-07-14
+1
Atsakyti
Tomas G.
- Tokia grazi krutine netrukdo zaisti krepsinio?

- Ne, netruko (juokiasi).
2009-07-14
Atsakyti
Joms tikrai turi pavykti išsikovoti medalius.
2009-07-14
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.