Vokietijos mieste Špergau vykstančio ikisezoninio turnyro pusfinalyje vilniečiai nusileido Berlyno „Alba“ ekipai 76:77 .

Kartu su finaline sirena Andrius Šležas pataikė iš toli. Rungtynių teisėjai nutarė įskaityti dvitaškį, nors vilniečiai įrodinėjo, kad mesta buvo iš tritaškio zonos. Po varžybų viešbutyje drauge su „Lietuvos ryto" treneriais peržiūrėję vaizdo įrašą arbitrai vokiečiai pripažino, kad padarė klaidą – A.Šležas pelnė tritaškį, kuris būtų lėmęs pratęsimą. Tačiau rezultatas liko galioti – „Alba“ laimėjo vienu tašku.

„Lietuvos rytui" daugiausia taškų pelnė Haris Mujezinovičius – 15 (14 atkovotų kamuolių). Matthew Nielsenas pridėjo 14, A.Šležas – 12, Povilas Čiukinas – 11, Sandis Buškevicas – 8, Ivanas Tomasas ir Artūras Jomantas – po 7, Steponas Babrauskas – 2, o Giedrius Jankauskas nepasižymėjo. 

„Alba“ gretose pasižymėjo serbas Jose Stanojevičius – 22 taškai. Nugalėtojams 8 taškus pelnė lietuvis Martynas Mažeika

Vilniaus komanda Vokietijoje rungtyniauja be Roberto Javtoko, Simo Jasaičio ir Mindaugo Lukauskio, pakviestų į Lietuvos rinktinę, taip pat – be Tomo Delininkaičio, kuriam leista pailseti.

Kitame pusfinalyje Heno Monso „Dexia" (Belgija) 82:70 pranoko Vokietijos antrosios bundeslygos klubą „Mitteldeutscher".

Komentarai:
na del geriausios formos ta pati gali sneketi bet kurios komandos fanai:)
2005-09-12
-2
Atsakyti
housas nezaidzia, komanda sake pries kontroliniu rungtyniu cikla kad houso is pradziu i aikstele neleis, veliau po kelias minutes leis i aikste, ir taip tuoliau ;]
2005-09-11
+4
Atsakyti
ir ka be sito lukauskio butu dar geriau.jis nemoka zaist.
2005-09-11
-1
Atsakyti
as ir manau kadm housas nelosia
2005-09-11
-2
Atsakyti
nu tai dar nieko nepasako nes ryte nelosia Jasaitis ir Lukauskis.ir rytas dar nera geraiusioj formoj
2005-09-11
+6
Atsakyti
manau kad housas isvis nezaide nei preitose nei siose varzybose
2005-09-11
+4
Atsakyti
Galejo ir laimeti, nes alba su sirena tritaski isude. Majonezas jau antras is eiles gerai sulosia, tik va idomu btu statistikos protokola is kurnors gauti, kazi kaip housui sekasi atsigavineti po traumos.
2005-09-11
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.