217 cm ūgio devyniolikametis Martynas Andriuškevičius norėtų kitą sezoną rungtyniauti už Atlanto ir yra nusprendęs dalyvauti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje.

"Aš neseniai išsiunčiau laišką, kuriame išreiškiau norą dalyvauti NBA naujokų biržoje. Arvydas Sabonis pasiūlė man dar palaukti, tačiau noriu pabandyti. Aš esu pasiruošęs vieną sezoną praleisti ant atsarginių žaidėjų suolelio," - kalbėjo 217 cm ūgio vidurio puolėjas.

Šiame sezone krepšininkas sužaidė 17 ULEB Eurolygos mačų, per kuriuos aikštėje praleisdavo 9 minutes, pelnydavo 1,5 taško (37 proc. dvitaškiai, 25 proc. tritaškiai, 31 proc. baudos), atkovodavo 1,1 kamuolio bei blokuodavo 0,5 varžovų metimo.

Krepšininkas taip pat pridūrė: "Žinau, kad daug kas sako, jog būsiu pakviestas pakankamai aukštai, tačiau pats objektyviai vertinti negalėčiau. Maniau, kad šį sezoną gausiu daugiau žaisti, bet iš kitos pusės aš pasisėmiau nemažai vertingos patirties".

Komentarai:
bybiu tau i nba
2005-03-28
+3
Atsakyti
balvonas, ka jis darys tam nba?
ranksluoscius padavines ar svorius kilnos?
manau ta pati jis sekmingai gali daryti ir Lietuvoje + dar gautu ir eurolygoje pazaisti, LKLe.
jei proto nera, tai ji istiks miliciciaus likimas - sabas turbut ne veltui bande ji nuo to atkalbeti, bet jei vaikis proto neturi, tai jo jam jau niekas neikres.
2005-03-25
+2
Atsakyti
vaziuos i NBA ranksluosciu ir gerimu padavinet...ir suoliuka susildyt
2005-03-25
+4
Atsakyti
Praskydo Martynukui smegenytės, gal jį mamytė su tėveliu prispaudę laiko, kad iš namų pabėgti tiek veržiasi...
2005-03-25
+5
Atsakyti
is esmes kox skirtumas.Sedi cia ar sedes ten ant suoliuko.Nes prigirtas tiek, o aikstej bent dabar nieko neparodo.Kox skirtumas ,kad jis perspektyvus.Kas is to perspektyvumo,jei aikstei nieko nesimato.Prisiminkit kaip 18-ikos zaide lebronas ar sabas.O cia tokiems aikstes statistams aukstas vietas prognozuoja.Aiskiai pervertintas jo zaidimas.Tegul ismoksta cia zaist,o ne bega Lietuvuos gedint uzatlantej
2005-03-25
+5
Atsakyti
Pasiruoses viena sezona pasedet,jei jau ieis i ta nba,kuo as nuosirdziausiai netikiu,tegul pasiruosia pasedeti puse karjeros,kol nepareis i europa,i koki dinamo..
2005-03-25
-3
Atsakyti
Tas andriushkevicius kaip mazas vaikas kuris svajoja zaisti nba
2005-03-25
-1
Atsakyti
nieko jis ten nenuveiks toj nba , jo statistika bus du pasildyti suoleliai ir trys paduoti ranksluosciai pirma sezona.
2005-03-25
+4
Atsakyti
Nu man tai svelniai tariant juokinga darosi kaip apie ji taip puikiai kalbama bei aukstinamos jo galimybes ! Man tai labai idomu ka ten jis is viso darys jei jau Europoje absoliuciai nieko nepadaro! Kaip sakoma: aukstai kiles - zemai kris
2005-03-25
+4
Atsakyti
timoz_as: neleidžia nes mato kad grybs yra ;)
nbadraft.net dabar jam prognozuoja 4 šaukimą by utah..na jiem reikėtų centro..bet gero ir dabar o neaišku kokio ir naišku kada žais normaliai..
dėl šaikimų tai bbž..atrodo nieko ypatingo..marvin williams mldc čiūvas..aišku bogutas..tas brazilas thiago penktas šaukimas iš statistikos irgi atrodo gerai (asmeniškai jį imčiau vietoj andriušk.)
2005-03-25
-3
Atsakyti
Na gal amerikoje kokiu hamburgeriu, hodogu prirys ir biski mases igaus. Na o Sireikia matyt supyko ant Andriusos kad kita sezona varys zasti NBA ir maziau duoda zaisti Zalgiryje.
2005-03-25
Atsakyti
Andiruskeviciui dar per anksti eiti i nba naujoku birza, jam dar reikia pazaisti krepsini pora metu europoje, daugiau mases reiktu jam tenai, nes dabar per lengvas, o siaip jis gana neblogas zaidejas........
2005-03-25
-6
Atsakyti
nu vienoj internetineje swetaineje maciau, kad jam prognozuojamas 1 saukimas(atlanta hawks), jei tiksliau hoopshype.com, tai butu labai puiku, berots 1 europietis, bet kazkodel A. Sireika ji leidzia labai retai ir LKL rungtynese, pvz su kokiais sakalais zaidzia vos 10 minuciu, nors laimi ant 30 tasku. Manau Sireika pastaruoju metu priima ne pacius geriausius sprendimus...
2005-03-25
+4
Atsakyti
Nesuprantu kaip jis gali buti pasauktas aukstai ka geru naujoku siais metais nebus? :((
2005-03-25
+4
Atsakyti
vaikis pamane kam cia man uz centus sedeti jeigu ten galiu uz miliona pasedeti. Jeigu gaus gera saukima uzsidirbs per seza daugiau nei koks macas ar jaske. Nors aisku jis ten zlugs.
2005-03-25
-7
Atsakyti
"Aš esu pasiruošęs VIENĄ sezoną praleisti ant atsarginių žaidėjų suolelio"
jis ten praleis daxuja sezonų ant suolo..jei net čia nesugeba normaliai atlošt, normaliai kamuolio pakovot..ten jį gynėjai stumdys. jeigu pvz paklius į tokią komandą kaip pistons kurių treneris nepasitiki naujokais jam išvis pzdc...miličič geresnis žaidėjas už jį..geriau europoje lošdavo..o pažiūrėkit antras sezonas kaip sėdi ant suolo rekordas 8 taškai...
sakot "kox skirtumas kur sėdėt" čia jis pasėdės vieną kitą sezoną, pradės normaliai žaist ir nuvažiuotų į nba normalesnis..o nuvažiuos tox kaip dabar, kai kas tik nori stumia lauk iš aikštelės, tai bus įtrauktas į injury list ir pamirš kad išvis tox yra..
2005-03-25
-7
Atsakyti
nori vaikis milijonu, mergu ir sloves uztai ir varo i NBA. turetu toki tevą kaip Lorbekas, tai kantriai zaistu Europoje, kol priaugtu iki NBA lygio ir tada vaziuotu i NBA jau budamas stipriu krepsininku. o ne tai, kad "vaziuoju i NBA mokytis zaisti..."
2005-03-25
+7
Atsakyti
Na bet jeigu jo Europoje neisleidzia tai reiskiasi nera vertas...na bet cia jam paciam spresti...neturiu cia as tvirtos nuomones...
2005-03-25
+4
Atsakyti
Butent taip ash ir sakau!
2005-03-25
+4
Atsakyti
gerai, jus patys pagalwokit - kox jam skirtumas, kur sedet ant atsarginiu suolelio - Europoje ar NBA? NBA jis per treniruotes ismoks daugiau negu Europoje plius gaus daugiau pinigu :) logiska...
2005-03-25
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.