Jankūnas: „Reikėjo naujų iššūkių“

2009-08-13 17:32
Edmantas Kazbaras, „BasketNews.lt“ koresp.

Paulius Jankūnas atsisveikina su „Žalgirio“ komanda
Paulius Jankūnas atsisveikina su „Žalgirio“ komanda
Nuotr. BasketNews.lt
Buvęs Kauno „Žalgirio“ ekipos žaidėjas Paulius JankūnasBasketNews.lt“ portalui oficialiai patvirtino, jog iš tikrųjų keliasi rungtyniauti į Maskvos srities „Chimki“ ekipą.

Anot krepšininko, norėjosi pradėti legionieriaus karjerą, nes po šešerių metų Kaune pasiilgo naujų iššūkių.

– Pauliau, ar iš tiesų pasirašėte sutartį su „Chimki“ klubu? – „BasketNews.lt“ paklausė Jankūno.
–Taip, pasirašiau. Sutartis yra pagal formulę „1+1”.

– Kodėl atmetėte „Žalgirio“ pasiūlymą?
– Paprasčiausiai gavau daug geresnį pasiūlymą. Taip pat pats labai norėjau išvažiuoti, nes 6 metus buvau atžaidęs viename klube. Norėjosi permainų, reikėjo naujų iššūkių. Dabar pamatysiu, kaip atrodo klubai užsienyje ir kaip ten viskas vyksta.

Ar nebijote, jog atlyginimai gali vėluoti ir Maskvoje?
– Nuo to niekas nėra apdraustas. Taip gali atsitikti Rusijoje, Ispanijoje ar tame pačiame „Žalgiryje“. Visur yra rizika, tačiau ką padarysi.

Į Rusiją vyksite su šeima?
– Be abejo, jog su šeima.

Komentarai:
http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo3...

PRABALSUOKIT UZ ŠARŪNĄ JASIKEVIČIŲ, ;
2009-08-30
+5
Atsakyti
Na is tiesu Jankunas yra saunuolis ir jis jau praeitame sezone buvo vertas kitos komandos taciau jis nepaliko zalgirio tokioje sudetingoje situacijoje ir kovojo trauke komanda iki galo o dabar nusprende pakeisti komanda puikiai suprantu sita zaideja. Sekmes jam!
2009-08-25
+6
Atsakyti
ka tu suspisi lrytas,jeigu susitiktume tu man ti paciulpt sugebetum daugiau nieko
2009-08-14
+4
Atsakyti
lrytas
kas yra blet zalfanei jus supisim jus kaip mazas mergytes1!!!
2009-08-14
+2
Atsakyti
jo....
maciau ir as ta ciukina,kazkokia nesamone nesuprantu...
2009-08-14
-13
Atsakyti
Gal uzdejo peruka Ciukinui kad nepazintu.
2009-08-14
+9
Atsakyti
shremfas,

Ką čia spangsti? Taigi, jei taip būtų, seniai koks Lrytas būtų parašęs apie tai.
2009-08-14
-6
Atsakyti
nu pizdets ,siandien vedziojau suny azuolyne,macizu kaip krapas p.ciukina komandai pristatinejo
2009-08-14
+3
Atsakyti
Taip "Chimiki" dabar nėra labai stiprūs, bet turi tikrai gerą trenerį. Ir be to ar vien pavardės atneša pergales? Jei jau nėra gerų pavardžių, tai reiškia siplna komanda? Ne. Nu tai pernai "Chimiki" turėjo daug gerų žaidėjų, bet sugebėjo pralošti prieš "Rytą", taigi pavardės ne visada atneša pergales, nenustebčiau, jei ši komanda žais geriau, nei pernai.
2009-08-14
+5
Atsakyti
ZergaspilkarisZergaspilkarisNieko labai ypatingo iš "Chimki" nėra...C. Robertas Javtokas, Timofey Mozgov.PF. Paulius Jankūnas, Fedor Dmitriev.SF. Kelly McCarty, Viktor Dubovitsky, Vladimir Dyachok.SG. Keith Langford, Vitaly Fridzon.PG. Raul Lopez, Milt Palacio.Komanda stipri, bet su tokio sudėtimi nepasipriešins Europos grandams. Manau "Žalgiris" su neblogais centrais galėtų įveikti "Chimki".idomu kas is Zalgirio padengtu Kelly McCarty?o Raul Lopez turbut visiskas mikimauzas,tik va kazkaip losia uz Ispanijos rinktine.zodziu nesvaik cia garsiai,jei susitiks aikstelej Zalgiris su Chimki,tada ir galesim sneket,o astronomines prognozes geriau palikim Palmyrai :)Na, bet Rytas aplošė "Chimki", kai ji buvo dar galingesnė nei dabar. Buvo ir Delfino, ir Garbajosa ir Lampe.todel ir sakau,neverta burti is kavos tirsciu kaip bus.jei susitiks komandos,tuomet ir pamatysim kas stipresnis :) dabar belieka laukti kuogi Zalgiris zada pakeisti Jankuna


Pagyvensim, poamatysim :)
2009-08-14
+3
Atsakyti
....
Kandidatas į Kauno "Žalgirį" Pape Sow per 9 žaidimo minutes pelnė 2 taškus (1/2 dvitaškiai), atkovojo 5 kamuolius, taisykles pažeidė 5 kartus bei suklydo 4 sykius.
2009-08-14
-6
Atsakyti
pilkarisZergaspilkarisNieko labai ypatingo iš "Chimki" nėra...C. Robertas Javtokas, Timofey Mozgov.PF. Paulius Jankūnas, Fedor Dmitriev.SF. Kelly McCarty, Viktor Dubovitsky, Vladimir Dyachok.SG. Keith Langford, Vitaly Fridzon.PG. Raul Lopez, Milt Palacio.Komanda stipri, bet su tokio sudėtimi nepasipriešins Europos grandams. Manau "Žalgiris" su neblogais centrais galėtų įveikti "Chimki".idomu kas is Zalgirio padengtu Kelly McCarty?o Raul Lopez turbut visiskas mikimauzas,tik va kazkaip losia uz Ispanijos rinktine.zodziu nesvaik cia garsiai,jei susitiks aikstelej Zalgiris su Chimki,tada ir galesim sneket,o astronomines prognozes geriau palikim Palmyrai :)Na, bet Rytas aplošė "Chimki", kai ji buvo dar galingesnė nei dabar. Buvo ir Delfino, ir Garbajosa ir Lampe.


todel ir sakau,neverta burti is kavos tirsciu kaip bus.jei susitiks komandos,tuomet ir pamatysim kas stipresnis :) dabar belieka laukti kuogi Zalgiris zada pakeisti Jankuna
2009-08-14
+19
Atsakyti
ZergaspilkarisNieko labai ypatingo iš "Chimki" nėra...C. Robertas Javtokas, Timofey Mozgov.PF. Paulius Jankūnas, Fedor Dmitriev.SF. Kelly McCarty, Viktor Dubovitsky, Vladimir Dyachok.SG. Keith Langford, Vitaly Fridzon.PG. Raul Lopez, Milt Palacio.Komanda stipri, bet su tokio sudėtimi nepasipriešins Europos grandams. Manau "Žalgiris" su neblogais centrais galėtų įveikti "Chimki".idomu kas is Zalgirio padengtu Kelly McCarty?o Raul Lopez turbut visiskas mikimauzas,tik va kazkaip losia uz Ispanijos rinktine.zodziu nesvaik cia garsiai,jei susitiks aikstelej Zalgiris su Chimki,tada ir galesim sneket,o astronomines prognozes geriau palikim Palmyrai :)


Na, bet Rytas aplošė "Chimki", kai ji buvo dar galingesnė nei dabar. Buvo ir Delfino, ir Garbajosa ir Lampe.
2009-08-14
+10
Atsakyti
pilkarisNieko labai ypatingo iš "Chimki" nėra...C. Robertas Javtokas, Timofey Mozgov.PF. Paulius Jankūnas, Fedor Dmitriev.SF. Kelly McCarty, Viktor Dubovitsky, Vladimir Dyachok.SG. Keith Langford, Vitaly Fridzon.PG. Raul Lopez, Milt Palacio.Komanda stipri, bet su tokio sudėtimi nepasipriešins Europos grandams. Manau "Žalgiris" su neblogais centrais galėtų įveikti "Chimki".


idomu kas is Zalgirio padengtu Kelly McCarty?o Raul Lopez turbut visiskas mikimauzas,tik va kazkaip losia uz Ispanijos rinktine.zodziu nesvaik cia garsiai,jei susitiks aikstelej Zalgiris su Chimki,tada ir galesim sneket,o astronomines prognozes geriau palikim Palmyrai :)
2009-08-14
+9
Atsakyti
Nieko labai ypatingo iš "Chimki" nėra...

C. Robertas Javtokas, Timofey Mozgov.

PF. Paulius Jankūnas, Fedor Dmitriev.

SF. Kelly McCarty, Viktor Dubovitsky, Vladimir Dyachok.

SG. Keith Langford, Vitaly Fridzon.

PG. Raul Lopez, Milt Palacio.

Komanda stipri, bet su tokio sudėtimi nepasipriešins Europos grandams. Manau "Žalgiris" su neblogais centrais galėtų įveikti "Chimki".
2009-08-14
-8
Atsakyti
na ir taip buvo aisku kad Zalgiris negali konkuruoti pinigais su rusais,beto kaunieciams reikia ziureti i ateiti t.y. augintis naujus zaidejus.dabar puikia proga pilnai atsiskleist tures Klimavicius,Butkevicius ir galbut Cepukaitis.o kas del Pauliaus tai manau kad jam tik i nauda bus aplinkos pakeitimas,treneris pas chimki irgi geras,taip kad tikekimes kad ten Paulius dar gerokai patobules ir dziugins puikiu savo zaidimu visus mus
2009-08-14
+5
Atsakyti
abc
keistas isukis vykti i komanda, kuri nieko nelaimi
2009-08-14
-9
Atsakyti
trepsis
To ... visu pirma per tas rungtynes Watsonas zaide ne centru. O jusu Eidsonas irgi blogas zaidejas buvo, kad isejo is komandos?
2009-08-14
-21
Atsakyti
wvel rytas parase teisybe


:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2009-08-14
+9
Atsakyti
kentui
ciulparieznykas tai tavo vardas asile,o visgaidis pavarde isikalk sita i ta savo buka galva kandone
2009-08-14
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.