Utenos „Juventus LKSK“ekipa pasirašė vienerių metų sutartį su 27 metų 191 cm ūgio gynėju Tomu Gaidamavičiumi, kuris užims pagrindinio komandos įžaidėjo vietą.

Šiaulietis jau yra rungtyniavęs Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate, kai gynė „Šiaulių“ ir „Panevėžio“ ekipų garbę. 2004 metais Gaidamavičius iškovojo LKL bronzos apdovanojimą, o po metų tapo SEB Baltijos krepšinio lygos (BBL) antrojo diviziono čempionu.

2007 metais pradėjęs legionieriaus karjerą Gaidamavičius atstovavo Ploiesto „Aseseft“ (Rumunija) ir Vroclaveko „Anwil“ (Lenkija) ekipoms, o praėjusį sezoną praleido Čekijoje, kur rungtyniavo Pardubicės „BK Synthesia“ komandoje.

Praėjusį sezoną Čekijos krepšinio pirmenybėse gynėjas vidutiniškai rinko po 6,9 taško (dvitaškiai 58%, tritaškiai 38,5%), atkovojo po 2,3 kamuolio, atliko po 1,9 rezultatyvaus perdavimo bei perėmė po 1,4 kamuolio.

Artėjantį sezoną LKL pirmenybėse debiutuosianti „Juventus LKSK“ komanda anksčiau pasirašė sutartis su Žydrūnu Urbonu, Pauliumi Morkeliūnu, Tomu Jasiulioniu, Arūnu Vasiliausku, Žilvinu Kuklieriumi bei gynėju iš Senegalo Mohammadu Secku. Sutartis su Utenos klubu pratęsė Audrius Mineikis ir Gintautas Matulis.

Komentarai:
Kažkaip keista matyti tiek mažų žaidėjų...Priekis išties nelabai kaip atrodo,gynėjai kaip tokiai komandai tikrai geri.Galbūt čia tokia strategija,o gal dar kas nors pastiprins.Tomas įneš į šia komandą daugiau gyvumo.Tikėkimės nebus ši komanda dugne,norėtųsi,kad kiek auksčiau būtų.7-8 vietai šiai komandai pats tas būtų.Žiūrėsim kaip bus.
2009-09-02
-8
Atsakyti
Na ka klubas tikrai tures neblogus maziukus. Gaidamavicius labai gerai pirkimas. Aisku priekis silpnesnis, bet LKL sueis. Nemanau, kad del priekio kiltu jiems rimtesniu bedu
2009-09-02
-6
Atsakyti
lb gera izaideja isigijo, bus vienas komandos lyderiu :)
2009-09-02
+3
Atsakyti
Juventusas pasirasineja sutartis urmu,o Gaidamavicius patyres zaidejas rimta paspirtis Utenos klubui
2009-09-01
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.