Kasparas Bėržinis prarado vietą Latvijos rinktinėje
Kasparas Bėržinis prarado vietą Latvijos rinktinėje
Nuotr. BasketNews.lt
Kasparo Bėrzinio pašalinimas iš Latvijos rinktinės Europos čempionato išvakarėse gali sugriauti kaimynų planus sugrįžti į Europos krepšinio elitą.

Dėl vidaus taisyklių pažeidimų iš rinktinės išmestas tvirtu jos nariu laikytas 24 m 211 cm ūgio Bėrzinis sulaukė komandos draugų paramos, kurie nusprendė boikotuoti treniruotes.

Bėrzinis iš Latvijos rinktinės buvo išmestas antradienį. Nors komandos vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra nekomentavo pašalinimo priežasčių, „BasketNews.lt“ žiniomis, rugpjūčio 25 dieną 24-ąjį gimtadienį atšventęs krepšininkas savaitgalį buvo pastebėtas neblaivus.

Kitą rytą po šio incidento aukštaūgiui nebuvo leista treniruotis kartu su rinktine. Tai išgirdęs kitas latvių aukštaūgis Andris Biedrinis taip pat nusprendė palikti rinktinę.

Po treniruotės Latvijos rinktinės treneriams savo ultimatumus iškėlė ir Kristapas Valteris ir Kasparas Kambala. „BasketNews.lt“ žiniomis, abu žaidėjai pareiškė paliekantys komandą, kol Biedrinis ir Bėrzinis į ją nesugrįš.

Dabar Latvijoje „oficialiai“ skelbiama, kad Biedrinis, Kambala ir Valteris nesitreniruoja dėl traumų.

Tikimasi, kad nepaisant Bėrzinio pašalinimo iš komandos, šie žaidėjai prisijungs prie rinktinės.

Beje, tai jau ne pirmas Bėrzinio prasižengimas, kainavęs jam vietą nacionalinėje komandoje.

Pirmą kartą už disciplinos pažeidimus aukštaūgis 2002-aisias buvo pašalintas  iš Latvijos jaunių (iki 18 metų) rinktinės, o 2007 metais vietos nacionalinėje komandoje dėl tos pačios priežasties neteko likus dienai iki Europos pirmenybių Ispanijoje pradžios.

Komentarai:
pfff
Kad kiek zinau, jis jau senokai turi problemu su alkoholiu
2009-09-03
-7
Atsakyti
na ka laviai ziuriu kazkokie agresyvus,uzplauke debeseliai jiems ar kas,aikstele kumsciais mojuotis labai nori,i treniruotes isgere vaiksto,na su tokiais dalykais jie net is to pacio cempionata gali buti ismesti...jei jau tokie dalykai dedasi,tai tegul atiduoda vieta kokiai kitai salies rinktinei...zodziu latviai patys sau kasasi duobe...cia kas nori pasirodyti ereliais kuriems viskas leistina,tai tokia komanda nieko neverta....galiu pasakyti tik geda latviam...
2009-09-03
+9
Atsakyti
Kemzura parode tvirta ranka,idomu ar sugris Kambala,Valteris ir Biedrinis i Latvijos rinktine.Turi ne zaidejai isakymus ir nurodymus duoti,o vyr treneris,jai bus nusileista zaideju norams,tai nieko gero nelaukia latviu fanai,rinktines viduje virs konfliktai,o zaidimo nebus.Ir nieko vertas dabar tapo latviu pasakymas: Dabar arba niekada
2009-09-03
+2
Atsakyti
Kemzura lietuviu diversantas pas latvius:) bet vis viena kazkaio nesmagu, turejo tyliau sita reikala issprest (iskarst kaili uzsidare ar kazka pan.), per daug triuksmo
2009-09-03
+6
Atsakyti
Air_Jordan_23kazkoks cirkas... manau dali kaltes turi prisiimti kemzura , nes jis nesugeba suwaldyti sawo zaideju , manau tokie pasisalinimai is rinktines yra nepagristi ir kwaili
prie ko cia Kemzura, ka jis turi bonke atimti is zaidejo
2009-09-02
+7
Atsakyti
Real4Lithuania
Atvažiavo lietuvis pakelt latvių krepšinio lygio, treniruot nacionalinės komandos, o latviai čia iš****sinėja. Jeigu taip yra iš tikrųjų, kad Berzinį išmetė dėl taisyklių pažeidimų, o fantastiškas trejetas boikotuoja, tai aš Kemzūros vietoj nutraukčiau kontraktą ir pasakyčiau visai Latvijai: "Eikit na**ui"
2009-09-02
-3
Atsakyti
TAI BŪČIAU IR aš gal 1st ,bet francai išlindo blin . :) kaip čia be jų . nėr italų , tai šie yra ... nigirai chebra , nigirai
2009-09-02
+4
Atsakyti
Aš galvojau,kad jie išvis paims pirmą vietą.Tokie žlugimai latviams tikrai nepadės...
2009-09-02
+4
Atsakyti
tikros bėdos dabar . jau buvau numatęs 2 vietą grupėj .dabar nžnau visai ;
2009-09-02
-4
Atsakyti
JKKarolisjMldc uzgere bachuras. As ir buciau uzgeres px ta rinktine swarbu gerai uzgert per gimce :DTai kad pagal tavo nusisnekejima, galima sprest drasiai, kad per savo gimses kolkas uzgeri tik vaikisko sampano arba silto pieno su medum.O siaip tai gerai daro kemzura, nes paskui vieni girti smaukysim cempionate, kai bus laisva diena, kambala sugalvos kokso ipist ir suboksuot kokius vietinius padugnes. Zodziu pasikele zirgeliai, reik leist juos ant zemes.


o pagal tavo komentara galima spresti kad tu nesupranti sarkazmo, o tai yra jau silpnaprotystes pozymis.
2009-09-02
-2
Atsakyti
Pats kaltas, reikia laikytis tvarkos. Koks skirtumas gimtadienis ar ne gimtadienis tvarkos reikia laikytis. Teisingai padarė Kemzūra. Pvz: Sandis Valteris neprisigėrė per savo gimtadieni rugpjūčio 31 dieną, tai reiškia, kad ir Berziniui, bei apsoliučiai visai rinktinei buvo uždrausta gerti alkoholinius gėrimus. Kuo Berzinis jau toks išskirtinis???
2009-09-02
-5
Atsakyti
kazkoks cirkas... manau dali kaltes turi prisiimti kemzura , nes jis nesugeba suwaldyti sawo zaideju , manau tokie pasisalinimai is rinktines yra nepagristi ir kwaili
2009-09-02
+3
Atsakyti
fak'tas
Eilinį kartą neteisingai kažką išsivertėt ir nesąmonių prirašėt? Įdomu, ar kada nors sulauksim atsiprašymo už skaitytojų klaidinimą.
2009-09-02
Atsakyti
$$$$$$$
as vietoj kemzuros atsistatydinciau nes tie loxai latviai ispizdeje viena del girtumo nubaude tai tipo kiti irgi nezais
2009-09-02
+4
Atsakyti
..ds
Latviai isvis jau perdege dar cempionato nesulauke...
2009-09-02
-4
Atsakyti
lkl
mesti ir dar diskvalifikuoti tokius reikia,kad kiti jo pvz nepasektu.kas bus jei per EC visa latvijos rinktine poxmelna zais? bardakas.kiek lietuviu ivairiuose cempuose per gimtadienius losia ir negeria ir dar rezultatyviausiais zaidejais daznai buna.o cia kaip pacukas pakenteti negali,geda.
2009-09-02
+5
Atsakyti
Koks alkasas zmones??? Jusu butu gimtadienis, jus per ji sakytumete atsiprasau as negaliu isgerti nes man rytoj treniruote. pagalvotu isvis durnas pasidare. Jauciu isger epora stikliuku uz save ir draugus ir viskas... Latviu reikalas mesti ji. Tada isvis nevaziuokit i ta EC nes be siu zaideju jus nieko nepadarysit.
2009-09-02
+1
Atsakyti
alkasas
2009-09-02
+10
Atsakyti
Latviai, nieko keista..
2009-09-02
+3
Atsakyti
ja
sako ant pagiriu gerai krenta, tai nesuprantu, ko cia reikejo taip pasikarsciuoti :)

O jeigu rimtai, tai manau teisingai pasielge ismesdami. arba jis zaidzia, arba uliavoja.
2009-09-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.