Zavackas: „Kiekvienas turėsime labai pasitempti“

2009-09-25 08:55
Regina Mundrytė, „Lietuvos rytas“

Vilniaus „Lietuvos rytas“, kaip ir dar trys komandos, šį vakarą dalyvaus Baltijos lygos taurės turnyro pusfinalyje. Turnyro, kuris vyks Kaune, pusfinalyje „Lietuvos ryto“ ekipa susitiks su Talino „Kalev“ krepšininkais.

Kalbėdamas apie sostinės ekipos spragas krepšininkas pripažino, jog komandai netekus Marijono Petravičiaus, visiems likusiems žaidėjams teks labai pasitempti. „Man irgi reikės stengtis didinti savo indėlį. Rezultatai parodys, kaip mums seksis. Rudenį viskas dar tik prasideda“, – kalbėjo „Lietuvos ryto“ puolėjas.

Į Kauną Zavackas grįžta po ne itin malonių prisiminimų, kuomet po finalo serijos rungtynių krepšininkas apsišvaistė nepadoriais gestais ir frazėmis. Už tokį savo elgesį puolėjas sulaukė sankcijų ir iš LKL.

„Jau esu sakęs – mano žodžiai buvo skirti ne Kaunui, o išsišokusiems aistruoliams“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ teigė Zavackas.

Komentarai:
andriuslander
py.... tu Zavackai...Kaunas siandien plius 15
2009-09-26
+2
Atsakyti
Senisnu manau gaus gaidukas ko nusipelne... ir aplamai, jei federcija ir niekas makulatursciku nebaudzia, nubaus Kaunas... o jus sudlenkiai maziau putokites, bo pasikartos Tartu scenarijus... :) arba vel paslaptingais keliais trauksites is Kauno :D


ne mes verkiam kad is musu salika nupi_dino :D
2009-09-26
+8
Atsakyti
Senis
nu manau gaus gaidukas ko nusipelne... ir aplamai, jei federcija ir niekas makulatursciku nebaudzia, nubaus Kaunas... o jus sudlenkiai maziau putokites, bo pasikartos Tartu scenarijus... :) arba vel paslaptingais keliais trauksites is Kauno :D
2009-09-26
Atsakyti
Zavackai! Vilnius tave myli! Kad ir kaip pasirodysi siandien - vistiek esi zmogus nusipelnes pagarbos. Sekmes!
2009-09-26
-14
Atsakyti
flffgal zinot per kur rodys kashe?


PER TA SU*ISTA VIASAT SPORT BALTIC
2009-09-25
-15
Atsakyti
flff
gal zinot per kur rodys kashe?
2009-09-25
+13
Atsakyti
flff
gal zinot per kur rodys kashe?
2009-09-25
+3
Atsakyti
BC Šiauliai
idomu kaip si sezona Kauno hale pasitiks Ryža...
2009-09-25
+3
Atsakyti
scirocco
man asmeniskai kaip Zalgirio fanui svarbiausia, kad mano komanda laimetu ir darbais, o ne zodziais ar gestais reikstusi... na o ponui Z galima pasakyti tik tiek: kai dievas dalino prota jis aiskiai eiles gale buvo tai ir neteko jam, net nesubrende paaugliai aiksteleje pagarbiau elgiasi
2009-09-25
+1
Atsakyti
klp
gryzo didieji komentatoriai is pamoku :))
2009-09-25
+4
Atsakyti
Vaikai eikit dirbt, mažiau bliovę
2009-09-25
Atsakyti
nuOt durni jus fanatai, stumiat vieni ant kitu, vaizduojates kaip vieni kitu nekenciat, tai bliamba susirinkti bent po 50 zmoniu ir irodykit tai, o dabar gudrus tik knopkes maigyt.


nu blet matau, kad cia esancius esi kvailesnis
2009-09-25
+4
Atsakyti
nu
Ot durni jus fanatai, stumiat vieni ant kitu, vaizduojates kaip vieni kitu nekenciat, tai bliamba susirinkti bent po 50 zmoniu ir irodykit tai, o dabar gudrus tik knopkes maigyt.
2009-09-25
-2
Atsakyti
as
kaimiečiai jus kauniečiai, jau vien iš komentarų matosi,kad Kaunui iki Vilniaus - kaip iki mėnulio.Su tokia mąstysena, ribotumu, kompleksais ir fobijomis jums ir likti užkampiu...arba Vilniaus užpakaliu...

Patys skandavote "ryžas pyderas", o jis tiesiai šviesiai pasakė, ką mano.ADEKVATI REAKCIJA.

Jei esate protingesni, tai nustotumėte šukauti nesąmonės.bet Kaunas nesikeičia...
2009-09-25
-3
Atsakyti
PrasikaltesApgailėtina, dauguma žalgirio fanų nesikeičia, visą sezoną per rungtynes skanduoja ,,ryžas pydaras'' ir pan., o po sezono kai pralaimi visus vietinius čempionatus, nemoka pralaimėt, taip kad pasakymas ,,kaunas dar kartą įrodė, kad yra mėšlo krūva'' užsidirbtas ne iš nieko ir tikrai atspindi tai, žiūrint į krepšinį.


pritariu
2009-09-25
-12
Atsakyti
Aye
Apgailėtina, dauguma žalgirio fanų nesikeičia, visą sezoną per rungtynes skanduoja ,,ryžas pydaras'' ir pan., o po sezono kai pralaimi visus vietinius čempionatus, nemoka pralaimėt, taip kad pasakymas ,,kaunas dar kartą įrodė, kad yra mėšlo krūva'' užsidirbtas ne iš nieko ir tikrai atspindi tai, žiūrint į krepšinį.
2009-09-25
-28
Atsakyti
Ie.
nustokit stumti vieni ant kitų, juk vis tiek neįrodysit savo tiesų..vieniem tas patinka, kitiem -tas.ir viskas.
2009-09-25
+2
Atsakyti
to zalgrybiniai_ereliai
pats tu negeresnis..pats varai ant kitų ;D lops;D
2009-09-25
-1
Atsakyti
Anonimas
jo jo, ant kleizos butu pareke pydaras, tai paziuretumet kas butu, bet jis gi dievas! kaip ir jasikevicius, kaip ir siskauskas, kaip ir macijauskas, kaip ir kaukenas, oi juk visi ryto :)))
2009-09-25
+3
Atsakyti
to rytas-vakaras
tu gaideli is gudziu kaimo apylinkiu-nevaryk ant Klaipedos ir Danes,apsidairyk savo tvarte sakale!!!Linkejimai is Klp!
2009-09-25
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.