Rungtynėse, kuriose Vilniaus „Lietuvos rytas“ iškovojo triuškinančią pergalę prieš Kėdainių „Nevėžį“, sostinės klubo žaidėjas Martynas Gecevičius nežaidė ypatingai daug, tačiau Rimo Kurtinaičio skirtą laiką jis išnaudojo.

Gynejas pelnė per 21 minutę spėjo pelnyti 9 taškus (3/4 dvitaškiai, 3/4 baudos), atkovoti du kamuolius, atlikti penkis rezultatyvius perdavimus ir perimti du kamuolius. Žaidėjo mintys po rungtynių:

Prieš praėjusias rungtynes su Marijampolės „Sūduva“ vyr. treneris Rimas Kurtinaitis buvo iškėlęs tikslą nepraleisti 45 taškų. Ar toks tikslas buvo iškeltas ir šiandien?
– Šį kartą tikslas buvo nepraleisti ne 45, o 50 taškų ir tai šiandien įvykdėm.

Treneris nebetiki komanda, jeigu didina skaičių?
– Ne, galbūt galvojo, kad ši komanda yra stipresnė, tačiau to reikėtų klausti jo paties. Liepė nepraleisti 50 taškų ir tai padarėme – atlikome savo darbą.

Eksperimentai turbūt yra pagrindinis dalykas, kuriuos darote Lietuvos krepšinio lygoje. Ar nebus problema, kad Europoje teks žaisti visiškai kitaip?
– Manau treneris turi savo idėjas, jas išpildo, nori pažiūrėti gynybą. Iki Eurolygos liko dar dvi savaitės, jis nori sužinoti kiekvieno žaidėjo galimybes, keičia mus dažniau - nori intensyvumo tiek gynyboje, tiek puolime.

Ar buvo keliamos užduotys puolime?
– Puolime turime būti drausmingi. Konkrečių užduočių – pelnyti 100, 150 taškų – nėra. Treneris suteikė visišką laisvę puolime, svarbiausia, kad praleistume ne daugiau kaip 50 taškų.

Komentarai:
as
tai kas cia meluoja gesevicius ar kurtis :)
2009-10-12
+1
Atsakyti
Venkanepatinka man tokios uzduotys, kazkoks pasityciojimas is varzovu ir nereikalingas ardymasis.


kodel? zalgirio pvz tikslas yra laimet, o ryto nepraleist tasku, tai kas geriau, manau laimet praleidus iki 50, nauda didesne
2009-10-12
-6
Atsakyti
to mikaxa
perlas stipresnis uz nevezi
2009-10-12
-15
Atsakyti
Dabar kitas tikslas bus kai su Perlu žais, neleisti Perlui 35 taškų įmesti :D
2009-10-12
-8
Atsakyti
krul
viskas cia gerai,pratinasi gelezinei gynybai,o dar tiek tasku primete liux cia
2009-10-11
+6
Atsakyti
...
kaip tik reikalingos Geceviciui ,Baynes,Brazdauskis,Buterlevicius,Borovnjak,Dainys tiek pamoku ir tiek pasisieme is sitokiu rungtyniu
2009-10-11
-6
Atsakyti
Venka
nepatinka man tokios uzduotys, kazkoks pasityciojimas is varzovu ir nereikalingas ardymasis.
2009-10-11
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.