Kvedaravičius: „Čukinas ir Begičius visai neatitinka Eurolygos lygio“

2009-10-21 22:02
Edmantas Kazbaras, „BasketNews.lt“ koresp.

Begičiaus žaidimas nuvilia krepšinio ekspertus
Begičiaus žaidimas nuvilia krepšinio ekspertus
Nuotr. Fotodiena.lt/A.Koroliovas
Krepšinio specialistas Linas Kvedaravičius po Kauno „Žalgirio“ ekipos pergalingo starto Eurolygoje įžvelgė ir kauniečių bėdų. Eksperto nuomone, „Žalgirio“ ekipos aukštaūgiai – Povilas Čukinas ir Mirza Begičius visai neatitinka Eurolygos lygio.

„Arba jie patys turės pakeisti savo žaidimą, arba „Žalgiriui“ teks ieškoti kuo juos pakeisti“, – drastiškas buvo Kvedaravičius.

Apie pergalę: „Pergalę lėmė didžiulis noras nugalėti. Po praėjusio nelemto ir itin nesėkmingo sezono „Žalgiris“ yra ištroškęs pergalių, vyrai yra nusiteikę įrodyti ką moką, ką gali. Komanda yra sukomplektuota ganėtinai gerai. Ji yra pajėgi siekti pergalių ne tik vietiniame čempionate, tačiau ir Eurolygoje. Su šia pergale žalgiriečius reikia tik pasveikinti“.

Apie būsimas rungtynes: „Žalgiris yra pajėgus kovoti su visomis komandomis, tik klausimas, ar pajėgus laimėti. Į šį klausimą sužinosime atsakymą labai greitai. Tikrasis „Žalgirio“ veidas pasimatys tuomet, kai bus sužaistas pirmasis Eurolygos ratas. Tuomet galėsime daryti išvadas, ar čia yra tikrasis „Žalgiris“, kurį esame įpratę matyti, ar tik gimstantis „Žalgiris“. ASVEL klubas yra šios grupės autsaideris, todėl dar nieko negalima spręsti“.

Atsarginių žaidėjų indėlis: „Šiandien reikia daug pagiriančių žodžių pasakyti Martynui Pociui bei Tadui Klimavičiui, kurie įsijungė į žaidimą labai solidžiai. Galiu drąsiai pasakyti, jog Pocius, jeigu nepatirs traumos, bus kylanti nauja Lietuvos žvaigždė. Šis vaikinas labai gretai bus vienas pagrindinių Lietuvos rinktinės ramsčių“.

Aukštaūgių žaidimas: „Žalgiris taip pat turi ir daug bėdų, jas reikia labai greitai taisyti. Aukštaūgių žaidimas visai neatspindi Eurolygos lygio. Omenyje turiu Čukiną ir Begičių. Jie neatitinka Eurolygos lygio. „Žalgirio“ komandos vadovybė labai greitai turi nuspręsti, ar toliau rungtyniauti su šiais žaidėjais, nes jie akivaizdžiai neatitinka Eurolygios lygio. Arba jie patys turės pakeisti savo žaidimą, arba „Žalgiriui“ teks ieškoti kuo juos pakeisti“.

Komentarai:
ABS
Ar cia Zalgirio dubleriai:

http://www.buratinas.lt/index.php?page=1...

???
2009-10-28
-1
Atsakyti
Gerai sako
2009-10-26
Atsakyti
na galbut kol kas jie ir neatitinka to auksciausio Eurolygos lygio, bet manau ir linkiu jiems sezono eigoje isibegeti ;) nemanau kad Zalgirio vadovybe imsis drastisku sprendimu keisti aukstaugius ;)
2009-10-22
+6
Atsakyti
Visai normaliai Kvedaravičius pasakė ir prieš rimtesnes komandas turėtų pasimatyt šita bėda. Nei vienas iš 4 žalgirio aukštaūgiu puolime niekuo pagrasint negali. Watsonas gerai ginasi, gerai užsiima pozicijas, atkovoja daug kamuolių, bet puolime jei įgrūda kamuolį per jėgą tai būna taškai, bet jei pasitaikys koks atletiškesnis ir tvirčiau sudėtas centras, tai Watsonas turėtų palikt aištelę su kokiais 4 taškais. Begičius visur silpnai atrodo: gynyboj trūksta jėgos, palieka erdves po kaše, o puolime neturi jokio arsenalo. Praitą sezoną neblogai atakavo iš vidutinio nuotolio, kur centrai nepersistengia dengdamiesi, bet kiek mačiau kol kas žalgiryje, tai jis biški atsitraukęs net nebando žaist, nėra jokių derinių, kad jis gautų kamuolį laisvas kiek toliau nuo kašės. Tokie žaidėjai kaip Čiukinas, Šilinskis ir pan., tai ir ketvirto aukštaūgio vietoj per silpni. Skaitau jei 4 aukštaūgio neįperki, tai reikia imt jauną ir duot jam tas 6-8 minutes sužaist, nes jei visokius Motiejūnus taupysi tai jie išvažiuoja į užsienį ir niekam ačiū nepasako. Klimavičius žaidė 11 minučių, bet puolime turbūt geriausiai atrodė. Mano akim reiktų duetui Watsonas-Klimavičius reiktų duot daugiau minučių.
2009-10-22
-12
Atsakyti
DAVIDAS
Labai noretusi, kad Begicius zaistu taip kaip pernai... bet tikrai jei jis taip ir toliau zais tai geriau ji pakeisti arba pasilikti kaip atsargini centra...

GAILA:-(
2009-10-22
+2
Atsakyti
tomaselaTesinga kalba L.Ryto pakalikas, geriausias Kunigelio draugas:) Vaikai, vaikezai ir vaikeliai, kurie dar vis aiskinate Begic isivaziuos ir isizais.Galiu pasakyti jums, kad sita 2,20malka nieko neisizais.Jei zmogus negali judeti ir koordinuotai isnaudot savo kuno iki dabar, tai gal pajegs ta daryt kitame gyvenime.Man keista tik ,kaip klubas perka tuos zaidejus?Man uztenka paziuret pora rungtyniu irjau yra aisku, kokios jo galimybes.Su aukstaugiais tai ypac lengva.Gal jie ziuri tik pasiulytus agento video klipu rinkinius:)?Man keista buvo su tuo slanga Michael Bradley, kuris irgi mates is pirmu minuciu ,kad tera grybu grybas ismestas net kazkokios Albos.Siaip panasi musu padetis ir su pakaitiniu pg. Nezinau kiek dar Zalgiris terliosis su "kylancia zvaigzde" Janaviciumi, kol sis pateks ten kur jam prikaluso-geriausiu atveju i gimtaji Alytaus kluba.Sis "perspektyvus " vaikinas irgi nieko isvis neturi(nei metimo, nei paso ,nei driblingo, nei aisktes matymo reikalingo geram pg, nei sugebejimo nurengt varzova asmeniskai, nes paprasciausiai nemoka valdyt kamuolio meistrisai) reikalingo geram siuolaikiniam pg.Manau dar terliosis si sezona ir jis uzgos tokio jautikrai perspektyvesnio bent dar kol kas Vasiliausko ar Juskeviciaus pasirodymo galimybes.O po lenta reikalingas stiprus, atletiskas, judrus ir koordinuotas zmogus i pagalba Travisui.Sekmes klubui


JUs ta pati snekejot apie kalnieti kad jis niekam tikes ir taip toliau jus saket kad kalniecio fiziniai duomenys gero, o dbr kai varo vyras??? Komandos lyderis
2009-10-22
+2
Atsakyti
bletsctva
ciukinas neatitinka ne LKL lygio.patiko tas epizodas kai zalgiris su perlu lose ciukinas isleistas gale macho i aikstele gavo kamuoly iskart stogas nuo zemesnio varzovo ,kitas epizzodas is eiles cxiukinas vel gavo kamuoly ir vel stogas :D vietoj jo nutraukciau sutarty ir eiciau i ukraina
2009-10-22
Atsakyti
pamirsau
o kas dar pries EC sake,kad neimtu i rinktine Lukauskio?
2009-10-22
+5
Atsakyti
Anonimas
nereik but expertu kad matytai kad neatitinka jie to lygio ;D apsiove motiejunas kad i benneton isejo but starte buves
2009-10-22
+5
Atsakyti
artis
Na galbut ir teisus kvederavicius, kad mums reikia gero centro.. O as va pvz. noreciau kad zalgiris susigrazintu MAMADU, visai jis nieko buvo, pritapes buvo ir nemanau, kad jis jau labai brangus butu..
2009-10-22
+2
Atsakyti
britas
gan taikliai apibūdino Žalgirio aukštaūgius Kvedaravičius, bėda ta, kad pas Rytą tas pats su centrais, niekad negalvojau kad pasiilgsiu Anisimovo bent kaip antro centro. Deja, viską lemia pinigai, sėkmėės šiandien Rytui
2009-10-22
-2
Atsakyti
VA
,,Ko gero šį sezoną pergalės bus grįstos emociniu pagrindu, troškimu laimėti ir užsidegimu'' - CIA eksperto zodziai. Kai laimi KOMSOMOLKE - tai koks nuostabus trenerio sumanymai, puikiai buvo igyvendinti, Kai zalgiris - noras laimeti...PADUGNYNAS
2009-10-22
-5
Atsakyti
as
nevarykit ant ciukino pamenate kaip jis sustabde scola?
2009-10-22
+2
Atsakyti
skiela
Begicius visiskai atitinka EL lygi. Kitas dalykas, kad jis gali losti 20min maksimum iki 25 min ir neilgiau atkarpomis iki 6-7 min.

Poto jau lavonas. Si lygi kiek juntamiau pagerinus viskas butu gana neblogai, o nereikia noreti juntamai virs puses limonu euru kainuojanciu tikru "EL lygi atitinkanciu centru"
2009-10-22
-1
Atsakyti
Mane tokie ekspertai nervuoja atvirai pasakius,po kiekvienu varzybu ju komentaras,ponas Kvedaraviciau buvot neblogas snaiperis LKL arenose,gal butumet ir neblogas vyr treneris matau viska zinot kas kur ir su kuo valgoma,tad kodel jus dar ne vyr treneris? Stai kur klausimas
2009-10-22
-8
Atsakyti
beje kai kurie tomaselos,kaip dabar kalba apie Janaviciu,lygiai tais paciais zodziais kalbejo apie Kalnieti,kalbant apie Cukina tai taip sis zaidejas netinka Zalgiriui,bet lyginti su juo Begiciaus negalima,nes matosi ir Begiciaus pazanga ir sioks toks potencialas.
2009-10-22
Atsakyti
Anonimas
ciukinas moka zaisti kai rezultatas buna +20 tsk. jei zaidzia taskas i taska pradeda grybauti. L. ryte kai zaide, tai ji leisdavo tada kai rezultatas budavo aiskus, arba kai visi centrai issibauduodavo
2009-10-22
+4
Atsakyti
aas
Begicius kaip begicius, dar jis mokosi zaist, bet va Cukinas is vidutinioko lygio tikrai nepakils auksciau, Cukinas tik LKL gali zaist pries Suduvas, Alytu, ir t.t.
2009-10-22
-1
Atsakyti
Pilnai sutinku su Kvedaravičiumi ( beje, pirmą kartą :) ), eilinį kartą "Žalgiris" nusperka niekam tikusius centrus. Bet manau, kad Romanovas netoleruos tokio jų žaidimo, nes mokėti pinigus ( ir nemažus, manau ), tiesiog nėra už ką!
2009-10-22
+8
Atsakyti
tomasela
Tesinga kalba L.Ryto pakalikas, geriausias Kunigelio draugas:) Vaikai, vaikezai ir vaikeliai, kurie dar vis aiskinate Begic isivaziuos ir isizais.Galiu pasakyti jums, kad sita 2,20malka nieko neisizais.Jei zmogus negali judeti ir koordinuotai isnaudot savo kuno iki dabar, tai gal pajegs ta daryt kitame gyvenime.Man keista tik ,kaip klubas perka tuos zaidejus?Man uztenka paziuret pora rungtyniu ir

jau yra aisku, kokios jo galimybes.Su aukstaugiais tai ypac lengva.Gal jie ziuri tik pasiulytus agento video klipu rinkinius:)?Man keista buvo su tuo slanga Michael Bradley, kuris irgi mates is pirmu minuciu ,kad tera grybu grybas ismestas net kazkokios Albos.

Siaip panasi musu padetis ir su pakaitiniu pg. Nezinau kiek dar Zalgiris terliosis su "kylancia zvaigzde" Janaviciumi, kol sis pateks ten kur jam prikaluso-geriausiu atveju i gimtaji Alytaus kluba.Sis "perspektyvus " vaikinas irgi nieko isvis neturi(nei metimo, nei paso ,nei driblingo, nei aisktes matymo reikalingo geram pg, nei sugebejimo nurengt varzova asmeniskai, nes paprasciausiai nemoka valdyt kamuolio meistrisai) reikalingo geram siuolaikiniam pg.Manau dar terliosis si sezona ir jis uzgos tokio jautikrai perspektyvesnio bent dar kol kas Vasiliausko ar Juskeviciaus pasirodymo galimybes.

O po lenta reikalingas stiprus, atletiskas, judrus ir koordinuotas zmogus i pagalba Travisui.

Sekmes klubui
2009-10-22
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.