Grėsmingasis virusas H1N1, kuris dar kitaip vadinamas kiaulių gripu, ir toliau guldo į lova krepšininkus. Šį kartą šiuo virusu užsikrėtė du Atėnų „Maroussi“ žaidėjai – Michalis Pelekanos ir Kostas Kaimakoglou.

Abu krepšininkai neišvyko į Slovėniją, kur rytoj „Maroussi“ žais Eurolygos rungtynes su Liublianos „Union Olimpija“ komanda.

Negana to, Liublianoje Atėnų klubui padėti negalės Georgios Diamantopoulos ir Stephenas Arigbabu.

Visgi „Maroussi“ ekipą pasiekė ir viena gera žinia. Graikijos komandos gretas papildė gynėjas Igoris Miloševičius, kuris mėgins užkamšyti atsiradusias spragas.
Komentarai:
Sudas ne kiaulu gripas... Bled ko nei vienas nemirsta o pvz kokioj azijoj butu mire jau kokie 5000... Bled stebuklingaj cia isgyja ziuriu visi... Nusisneka su tuom kiauliu gripu yra koks persalimasir tiek..
2009-10-29
-3
Atsakyti
RjP
Viasat gaidziaiNesenai radau toki dalyka lockerz.com. Jis mums siulo uz ju puslapio taskus (PTZ) pirkti daiktus pagrinde apple gaminai. iPod Touch 600 PTZ iPod Nano - Purple 300 PTZ Second Generation iPod Shuffle - Pink 150 PTZ ir dar daug konsoliu ir PC zaidimu uz 100PTZ. PTZ renkasi gan lengvai:* Komentuodamas ŠIANDIENINIUS ten esančius įrašus. (Ten tiesiog klausimai, tokie kaip WHAT IS YOUR FAVORITE PAINTER?, ORGANIC FOOD or JUNK FOOD?.) (Gauni po 2 ptz)* Žaisdamas žaidimėlius (kartais pasiūlo) (Gali gauti 10 - 30 ptz, man atrodo pasiūlo bent vieną į dieną)* Kviesdamas draugus (gauni po 2 ptz, o nuo 20ties draugų ptz dvigubinasi.)* Gauni 2 ptz už tai, kad prisilogini (užsiskaito kartą į dieną)+ Surinkus 20 draugu gauni T-shirt.Ten patekti galima tik su pakvietimais. tad jeisusidomejote rasykite man i emaila lietuviz123@gmail.com savo email ir dienos eigoje gausite kvietima


kaškodėl netikiu kad tų ji "neseniai" radai, ir visi žinom apie ši žaidima, ir baikit ji reklamuoti nes jau igriso iki gyvo kaulo.
2009-10-28
+5
Atsakyti
Viasat gaidziai
Nesenai radau toki dalyka lockerz.com. Jis mums siulo uz ju puslapio taskus (PTZ) pirkti daiktus pagrinde apple gaminai. iPod Touch 600 PTZ iPod Nano - Purple 300 PTZ Second Generation iPod Shuffle - Pink 150 PTZ ir dar daug konsoliu ir PC zaidimu uz 100PTZ. PTZ renkasi gan lengvai:

* Komentuodamas ŠIANDIENINIUS ten esančius įrašus. (Ten tiesiog klausimai, tokie kaip WHAT IS YOUR FAVORITE PAINTER?, ORGANIC FOOD or JUNK FOOD?.) (Gauni po 2 ptz)

* Žaisdamas žaidimėlius (kartais pasiūlo) (Gali gauti 10 - 30 ptz, man atrodo pasiūlo bent vieną į dieną)

* Kviesdamas draugus (gauni po 2 ptz, o nuo 20ties draugų ptz dvigubinasi.)

* Gauni 2 ptz už tai, kad prisilogini (užsiskaito kartą į dieną)

+ Surinkus 20 draugu gauni T-shirt.

Ten patekti galima tik su pakvietimais. tad jei

susidomejote rasykite man i emaila lietuviz123@gmail.com savo email ir dienos eigoje gausite kvietima
2009-10-28
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.