Bojanas Popovičius mano, kad „Unicaja“ turi silpnų vietų
Bojanas Popovičius mano, kad „Unicaja“ turi silpnų vietų
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Į Malagą trečiadienį išvykstantys Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai stengsis pateikti dar vieną staigmeną Eurolygoje. Tačiau jų laukia nelengva užduotis – penktoji sostinės krepšininkų varžovė „Unicaja“ yra viena iš trijų iki šiol nesuklupusių Eurolygos komandų.

„Malagos ekipa – grupės lyderė ir žaidžia tikrai gerą krepšinį. Kaip ir visos ispanų komandos, „Unicaja“ – labai greita, t.y. 70 procentų taškų pelno greičiau nei per 15 sekundžių. Tai reiškia, kad mėgsta ankstyvus puolimus, žaidžia gražiai“, – teigė vilniečių vyr. treneris Rimas Kurtinaitis.

„Viena iš ispanų silpnesnių pusių – žaidimas prieš aikštės gynybą. Stambulo „Efes Pilsen“ atsiliko apie 20 taškų, pradėjo gintis aikšte ir išplėšė pratęsimą. Galbūt tai buvo atskiros rungtynės ir negalima laikyti taisykle. Bet tai vienas iš mūsų planų – pritaikyti būtent šią gynybos sistemą.

„Unicaja“ ekipoje gerai žaidžia dešimt krepšininkų. Ir J.Freelandas, ir R.Archibaldas yra stiprūs po krepšiu. Įžaidėjai labai geri – amerikietis O.Cookas ir daug įmeta, ir atlieka daug rezultatyvių perdavimų. Stiprūs ir vietiniai žaidėjai. Bus sudėtinga“, – sakė strategas.

„Unicaja“ – galinga komanda, turinti dešimt aukšto lygio žaidėjų visose pozicijose. Turėsime rungtyniauti labai gerai, kad pasiektume pergalę“, – prieš būsimas Eurolygos rungtynes Malagoje kalbėjo „Lietuvos ryto“ įžaidėjas Bojanas Popovičius.

„Tai sunki užduotis, tačiau kartais krepšinis neprognozuojamas. Kiekviena komanda turi silpnų vietų, mes jau analizavome ispanų rungtynes. Visos ekipos trokšta primesti sau parankų stilių, o ne taikytis prie varžovų. Turime daugiau dėmesio skirti savo žaidimo gerinimui, paruošiant keletą gynybos sistemų prieš „Unicaja“ žaidėjus“, – sakė serbas.

„Malagos komanda labai gerai pradėjo Eurolygos turnyrą, tačiau Ispanijos čempionate atrodo silpnokai. Tarp Aito Garcia Reneseso auklėtinių – skirtingų šalių rinktinių žaidėjai, taip pat pajėgūs amerikiečiai. Galbūt ne tokie garsūs vardai kaip „Olympiakos“, tačiau krepšininkai tikrai aukšto lygio. „Unicaja“ ekipai pasisekė su Eurolygos tvarkaraščiu, nes pirmajame rate jie prieš stipriausias komandas žaidžia namų arenoje.

Man tai nebus kažkuo ypatingos rungtynės (Popovičius Malagos komandoje rungtyniavo 2007–2008 m. sezone – aut. past.). Pernai Ispanijoje žurnalistai klausdavo to paties, kai mano „Bruesa“ susitikdavo su „Unicaja“. Ruošiuosi šiam susitikimui įprastai“, – sakė Popovičius.

Komentarai:
rytas-unicaja gyvai!!! http://sportas.nkk.lt/news.php
2009-11-26
+6
Atsakyti
aNeklausk.. Vaidenas slimiukui jau :) Ko nemiegi, i mokykla ryt nereikia?


taigi dabar del gripo uzdarytos mokyklos :)))
2009-11-25
-5
Atsakyti
antikristaskrepsinis buna nenuspejamas :D :D genijus !!!


krepsinis yra nuspejamas, kai zaidzia zalgiris visada zinau kas laimes, ta tik patvirtino turkai siandien :)))
2009-11-25
-5
Atsakyti
slimas666666Reikejo staliuj isideti gelio nuo nugaros skausmo.


reikejo tau ta geliu i sikna suvaryt
2009-11-25
+9
Atsakyti
Eurolyga tiesiogiai: sekmes RYTUi!!! http://www.filmai.in/uzeik-16755.html
2009-11-25
-1
Atsakyti
va taip
http://78.61.95.2:8002/listen.pls paklausykit lbj gera radija visus ves skaitant kasi
2009-11-25
-4
Atsakyti
Vytas
Na siandiena palaikysiu savo mylima komanda, bet sekmes Vilenieciai Jums rytoj!!! Kaunas prisideda prie palaikymo ;) PEACE GUYS
2009-11-25
-3
Atsakyti
Beje, kas ten dėl Printezio girdėt? Loš už andalūzus?
2009-11-25
-2
Atsakyti
antikristas
krepsinis buna nenuspejamas :D :D genijus !!!
2009-11-25
-9
Atsakyti
kad ir kokius rezultatus gerus Eurolygoje demonstruoja Unicaja, as visgi linkes manyti jog Rytas iskovos pergale ;) manau nebaigs ispanai rato turedami visas pergales ;) Vilniaus krepsininkai nores issilieti aant ko nors del pralaimejimo Kaune, taigi ispanams bus sunku ;)
2009-11-25
+1
Atsakyti
a
Neklausk.. Vaidenas slimiukui jau :) Ko nemiegi, i mokykla ryt nereikia?
2009-11-25
+4
Atsakyti
Kas tas stalius?
2009-11-24
Atsakyti
Reikejo staliuj isideti gelio nuo nugaros skausmo.
2009-11-24
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.