Gruodžio 6 dieną  Kauno „Žalgirio” kapitonas Dainius Šalenga, gynėjas Marcusas Brownas, vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas ir visi žalgiriečiai susitiks su pagrindiniu pasaulio Kalėdų Seneliu, kuris tą dieną pirmą kartą lankysis Lietuvoje. Iš Suomijos Rovaniemio miestelio Kalėdų Senelis atkeliaus į Kauno sporto halę ir prieš „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA susitikimą įkvėps žalgiriečius kovai.

Pagrindinio pasaulio Kalėdų Senelio vizitą į Lietuvą organizuoja „Žalgirio“ rėmėjas – prekybos ir pramogų sostinė „Kauno Akropolis“.

Praėjusią savaitę  prekybos ir pramogų sostinė „Kauno Akropolis“ gavo oficialų laišką iš Santa Clauso (tikrojo Kalėdų Senelio) kanceliarijos, patvirtinantį, kad gruodžio 6 dieną įvyks pirmasis Lietuvos istorijoje oficialus pagrindinio planetos Kalėdų Senelio, atvykstančio net iš už poliarinio rato Laplandijoje, vizitas į mūsų šalį.

„Jau 400 metų aš kiekvieną Kalėdų naktį lankausi Lietuvoje. Tačiau būsiu laimingas atvykti šiais metais  šiek tiek ankščiau, nes noriu susitikti su garsiąja „Žalgirio“ komanda, apie kurią žinios sklinda net iki Laplandijos. Taip pat Lietuvoje paskirsiu savo vietininkus, atidarysiu oficialią atstovybę ir Kalėdų senelio paštą“, - sakė pagrindinis planetos Kalėdų Senelis iš Suomijos užpoliarinio rato miestelio.

Pagrindinio pasaulio Kalėdų senelio ūgis net 2 metrai ir jo negalima su nieko sumaišyti. Jo veidas ir išvaizda yra užpatentuoti ir priklauso Suomijos valstybei. Tikrasis Kalėdų Senelis Lietuvoje nė karto nėra buvęs, nors iki šiol net 8 kartus lankėsi Latvijos sostinėje Rygoje, kur yra atidaręs oficialią atstovybę ir susitiko su Latvijos Prezidentu, premjeru ir Rygos miesto vadovais.

„Mes tęsiame savo naują programą „Akropolis Kaunui“. Siekiame, kad Kaune vyktų unikalūs renginiai ir tikrojo Kalėdų Senelio vizitas – tai dovana Kaunui ir visai Lietuvai. Siekiame, kad Kalėdų nuotaika šiais metais būtų ypatinga. Be apsilankymo Kauno sporto halėje, Kalėdų Senelio vizito metu organizuosime jo susitikimą su vaikų namų auklėtiniais. „Kauno Akropolis“ ir Kaunas bus Lietuvos Kalėdų sostine”, - sako „Kauno Akropolio“ valdytojos įmonės „Resolution Property Managament“ generalinis direktorius Baltijos šalims  Sigitas Jautakis.

Pagal patvirtintą  oficialią vizito programą, sekmadienį atskridęs į Kauną, specialia Santa-mašina tikrasis Kalėdų Senelis ir delegacija vyks į „Kauno Akropolį“, o 15.40 val. apsilankys Kauno sporto halėje, kur Kauno „Žalgirio“ krepšininkai VTB Vieningosios lygos rungtynėse susitiks su Maskvos CSKA komanda.

Komentarai:
deadmau5-Pz jus Lietuviai nors mokat kokiu nors normaliu keiksmazodziu? :D
2009-12-02
-1
Atsakyti
Leska1Maziau i susitikimus vaiksciokit o daugiau treneruokites (Patarimas)


is tokiu pienburniu kaip tu niekas neima patarimu ;)
2009-12-01
-11
Atsakyti
DOCH
trrrrrrrrrrrrrristaskai ::D:D:D daunai jus ispisti pro uzpakalius
2009-12-01
-7
Atsakyti
patiko man tie komentarai, kad prašys, kad gerų žaidėjų atneštų ;D O šeip malonu, kad Kalėdų senelis iš Laplandijos žino Žalgirį ;DD
2009-12-01
-1
Atsakyti
Zalgirieciai prasys kaledu senio kad padovanotu jiems pergale eurolygoje :D
2009-12-01
-5
Atsakyti
Maziau i susitikimus vaiksciokit o daugiau treneruokites (Patarimas)
2009-12-01
-2
Atsakyti
ar ne laikas jau butu lost pradet vienakart?? uzknist jau pradededa Romanovas su savo akcijom-atrakcijom... kazkokias iskamsas is komandos baigia padaryt,bl.. geriau tas akropolis centrui geram damestu litu,o ne savo senius siuntinetu visokius... ar gal jie tikisi,kad taip ciukinui dvasios ipus biski??:D
2009-12-01
-2
Atsakyti
gerai
Gal ir nieko bet svarbu,kad Asvel iveiktu pries tai.
2009-12-01
-3
Atsakyti
Karlas_Filadelfijus_Krapikas prasys A.Iversono po eglute.


Cia geras :D kaip tik be darbo sedi
2009-12-01
+3
Atsakyti
Krapikas prasys A.Iversono po eglute.
2009-12-01
+7
Atsakyti
fff
tegul geriau ismoksta zaist
2009-12-01
Atsakyti
Galetu kaledu senis ciukina kartu isivest.Tam ciukinui ne krepsini zaist o kaledu senio roges walyt.
2009-12-01
+5
Atsakyti
galbut
tikisi kad senelis atnes pergaliu. bet deja...
2009-12-01
-5
Atsakyti
Kaip tai pagrindiniu? Ką jis ne vienas visame pasaulyje? ;(
2009-12-01
Atsakyti
org
vis labiau atordo zalgiris daugaiu reiklamuojase negu zaidizia tai ten pieno reklmaoi, tai ten kur per telika uz zalgiri dbr su kaledu seneliu zodziu modeliai
2009-12-01
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.