CSKA Kaune neišgelbėjo net ir 26 taškus pelnęs Zoranas Planiničius
CSKA Kaune neišgelbėjo net ir 26 taškus pelnęs Zoranas Planiničius
Nuotr. BasketNews.lt
Maskvos CSKA generalinis direktorius Andrejus Vatutinas turėjo priekaištų savo žaidėjams po Vieningoje lygoje (VTB) patirto pralaimėjimo Kauno „Žalgirio“ ekipai.

Vatutinas išsakė savo nuomonę apie rungtynes ir tvirtino, jog Eurolygos vicečempionai rungtyniaudami prieš „Žalgirį“ neatidavė visų jėgų aikštėje.

„CSKA krepšininkai užmiršo, jog kiekvienos rungtynės yra tarsi karas, – po mačo Kaune kalbėjo Maskvos klubo vadovas. – Mes turėjome problemų su savo susikaupimu bei koncentracija.

Kas liečia patį žaidimą, tai gynyboje atrodėme neblogai, tačiau puolime žaidėjai darė daug klaidų, man nepatiko kai kurių krepšininkų individualus žaidimas, kurio šiose rungtynėse buvo per daug“.

„Pralaimėjimai nėra malonūs, tačiau jie padeda išlaikyti realybės jausmą ir aš tikiuosi, kad nesėkmingos rungtynės su „Žalgiriu“ bus gera pamoka prieš kur kas svarbesnius susitikimus“ – po mačo nebuvo patenkintas Vatutinas.
Komentarai:
Cx65
Ajsku ne wisas jegas atidawe ;) pz jum grybaj sest
2009-12-08
+5
Atsakyti
tiktak
Tas watson tai man beveik visada losia ijunges px knopke, kas nervina labai, nors vistiek jis pas zalgiri geriausias po krepsiu, bet kas butu kai pradetu lost pilona energija nors be keitimu beveik losiant gal ir sunkoka kitaip lost
2009-12-08
Atsakyti
visadakartuTai ir zalgiris nesuzaide taip kaip galetu,bet laimejo..:) matesi zalgiry,kad nevisi zaidejai kovoja atsidave, palyginimui tai watson,matesi,kad kazkaip abejingai zaidzia...


Man Watsonas visda atrodo ,kad zaidzia per daug neatsiduodamas komandai.
2009-12-07
+21
Atsakyti
Jusu bedos ,kad jie neatideve visu jegu ;)
2009-12-07
+4
Atsakyti
Anonimas
pries Browna Csk bejegis
2009-12-07
Atsakyti
Tai ir zalgiris nesuzaide taip kaip galetu,bet laimejo..:) matesi zalgiry,kad nevisi zaidejai kovoja atsidave, palyginimui tai watson,matesi,kad kazkaip abejingai zaidzia...
2009-12-07
+8
Atsakyti
jo jo prasideda pasitesinimai juoknga daros net visitek cska suda mala o zalgiris geriau sulose ir fsio Zalgiris !!!
2009-12-07
-1
Atsakyti
Visi grandai taip sako kai pralosia :DDD
2009-12-07
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.