Savaitgalį Lietuvoje viešėję VTB Vieningosios lygos vadovai nusitaikė į Lietuvos komandas. Pasak Rusijos krepšinio federacijos prezidento Sergejaus Černovo, į lygą norima prisivilioti ir antrą Lietuvos komandą Eurolygoje – Vilniaus „Lietuvos rytą“.

„Mes ypač vertiname Lietuvos krepšinį, todėl savo čempionate norėtume matyti abi Eurolygoje kovojančias komandas – „Žalgirį“ ir Vilniaus „Lietuvos rytą“. Jūs reikalingi mums, bet žinant, kad turime stabilius finansinius šaltinius, mes jums esame netgi reikalingesni“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ aiškino Černovas.

Pasak prezidento, VTB Vieningoji lyga kitąmet ketina plačiai išskleisti sparnus – dabartinis ekipų skaičius (8) turėtų išaugti dvigubai. Tarp kandidatų, kuriuos sudomino naujasis projektas, esą jau rikiuojasi nemenka eilė. Joje yra ne tik kaimyninių valstybių, bet ir Izraelio, Vokietijos klubai.

Komentarai:
valdas
kas zinote kaip stebeti per kompa vieninga lyga
2010-01-19
+2
Atsakyti
mmmmm
http://emoney.kde.lt/ Be galo lengvi pinigai internetu, praktiškai už nieką :)
2009-12-09
-1
Atsakyti
Is principo, tai jei si lyga pakeistu BBL, tai gal ir gerai butu, bet lygiai taip pat reiketu, kad i Vieninga lyga butu pakviestos tiek latviu, tiek estu komandos... Is kitos puses, jei stipriausios Pabaltijo komandos pereina i Vieninga lyga ir nelosia BBL-e, tai BBL pasmerkta zlugti... o is kitos puses - dvi panasios lygos nereikalingos, tiek, kad esant dabartinei situacijai panasu, kad Vieninga lyga yra gerokai labiau susitvarkiusi finansine puse ir del to neturi jokiu problemu, bet zinant rusu nepastovuma, tai gali buti ir metu ar dvieju projektas...
2009-12-08
-6
Atsakyti
X_08_O8Rusu tikslas po truputi po truputi padaryti antra eurolyga. Todel kad rusams per mazai vietu eurolygoje.


tikrai taip :) bet nesveikai butu zaisti tiek varzybu per savaite... issekimas kazkoks. manyciau bbl reiktu jungt su vtb ir suderint viska normaliai su kitomis lygomis (turiu omeny tvarkarasti) :)
2009-12-08
-1
Atsakyti
http://www.filmai.in/uzeik-69903.html gera swetaine filmus ziureti internete
2009-12-08
+2
Atsakyti
Rusu tikslas po truputi po truputi padaryti antra eurolyga. Todel kad rusams per mazai vietu eurolygoje.
2009-12-08
+11
Atsakyti
na manau si lyga yra kur kas stipresne nei BBL ir manau butu neprosal Rytui toj lygoj dalyvaut, o mums ziurovams butu daugiau per TV rungtiniu
2009-12-08
-8
Atsakyti
ass
dabar jus amzinai antri su retom isimtim :) jei jau plytfanis esi tai kodel nenori kad tavo komanda butu geresne? :D
2009-12-08
-3
Atsakyti
Jo
madmax009assgaletu ryto ir nebut geriau jau koks garsesnis klubas uzima jo vieta :)geresnis klubas? Prajuokinai cia visus vaikeli...geresnis klubas neturetu lygiu Lietuvoj ir zalia legenda butu pasmerkta likti antra ar trecia amzinai. Taigi jei esi zalfanis, geriau nelinkek Vilniui "geresnio" klubo, nors su nauju investuotoju is Kinijos Rytas bus zymiai stipresnis kitamet nei yra siemet...


Neskleisk informacijos,o tai zalfzniai is pavydo sprogs:))).Kas liecia naujo remejo nieko ten dar neaisku.Kas idomiausia buvo tik 1 komentaras inernete(apie remeja) ir tai dar atkasti ji reikia,o cia ziuriu puse susirinkusiu ji skaite :)))
2009-12-08
+2
Atsakyti
Nuoširdžiai tikiuosi, kad Lietuvos čempionai šitame Kremliaus farse nedalyvaus.
2009-12-08
+2
Atsakyti
galėtų tą bbl iškeisti į vl, vistiek bbl rungtynes retai kada transliuoja, o pvz žalgirio rungtynes vl lygoj transliuoja visus be išimties, galėtu dar ir šiaulius priimti į vl visai smagu būtu, o skeptikams tai, nebijokit rusai lietuvos neokupos per šita lyga...
2009-12-08
-4
Atsakyti
http://www.liverpool-fc.lt
Dziugu nes BBL nebeidomu, be to jau pora rygos komandu pasitrauke (http://www.liverpool-fc.lt cia renkasi liverpoolio fanai)
2009-12-08
-3
Atsakyti
assgaletu ryto ir nebut geriau jau koks garsesnis klubas uzima jo vieta :)


geresnis klubas? Prajuokinai cia visus vaikeli...geresnis klubas neturetu lygiu Lietuvoj ir zalia legenda butu pasmerkta likti antra ar trecia amzinai. Taigi jei esi zalfanis, geriau nelinkek Vilniui "geresnio" klubo, nors su nauju investuotoju is Kinijos Rytas bus zymiai stipresnis kitamet nei yra siemet...
2009-12-08
-13
Atsakyti
ass
galetu ryto ir nebut geriau jau koks garsesnis klubas uzima jo vieta :)
2009-12-08
-5
Atsakyti
rytas nebus parduodamas, o ateina naujas investuotojas is rytu... jei taip tai dar geriau, gal bus daugiau skiriama piniu ir krepsinio klubui.... o del vieningosios lygos, taip lyga stipri, lyga organizuota, bet ka daryti komandom kurios zaidzia BBL issukio taurese? kurti nauja antraplane vieningaja lyga?
2009-12-08
+1
Atsakyti
JK
britasgalėtų apsieiti Rytas ir be tsrs čempionato. Ūkininkus rusas valdo , tai jie tegu ir žaidžia ten


Buozgalvi, pernai ne rusas valde, bet ten vistiek zaide. Taigi pasakei visiska nesamone. O rytas tegul atsisako, kai nebeliks bbl, jungsis su VTB, tada patys melsites, kad priimtu, kaip jau yra buve su eurolyga. Deje bus per velu. Galesit LKL dalyvaut ir europos taures su olandais taskytis :) Bet svarbu busit ne ukininkai, busit isdidus laikrastininkai, pastininkai ar dar kokie nors bulvariniai sudukai.
2009-12-08
-1
Atsakyti
to Marukas

kazkada buvo straipsnis apie tai,bet neprisimenu del ko :)
2009-12-08
+2
Atsakyti
Rytui reikia eiti is BBL ir eit i VTB. Matau, kad ateityje tai bus lb pajegus turnyras, kur kas idomiau stebeti dvikovas su stipriom komandom nei latviu ar estu silpnom komandom :)
2009-12-08
-3
Atsakyti
Butu saunu, VTB lyga yra stipresne uz BBl
2009-12-08
+9
Atsakyti
britasgalėtų apsieiti Rytas ir be tsrs čempionato. Ūkininkus rusas valdo , tai jie tegu ir žaidžia ten


lietuvoi puse sporto merdetu be to ruso mulki
2009-12-08
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.