Šeštadienio vakarą stipriausios Lietuvos komandos susigrums dar kartą. Šį kartą dvikova vyks sostinėje. Pirmus du susitikimus, vykusius sporto halėje, laimėjo „Žalgiris“.

„Šiuo metu esame kiek geresnėje situacijoje, nes laimėjome paskutinį Eurolygos mačą, skirtingai nei „Žalgiris“, taip pat turėjome daugiau laiko poilsiui bei pasiruošimui“, – teigė „Lietuvos ryto“ įžaidėjas Bojanas Popovičius.

„Šį sezoną jau du sykius nusileidome kauniečiams, todėl dabar gera proga pasiekti revanšą“.

„Turime skirti dėmesį visiems oponentų žaidėjams, nes jei susitelksime tik Marcusui Brownui ar Dainiui Šalengai, gali iššauti kiti. „Žalgiryje“ žaidžia tiek patyrę, tiek perspektyvūs krepšininkai.

Be abejo, jie ne mažiau norės pasiekti pergalę. Dar kartą atlikome varžovų video analizę, tačiau svarbu ir nekartoti savų klaidų.

Prieš būsimą tiesioginį oponentą Mantą Kalnietį jau teko rungtyniauti rinktinių lygyje draugiškame turnyre Graikijoje bei Europos čempionate Lenkijoje. Jis labai geras ir vis tobulėjantis žaidėjas. Pirmus du sezono mačus laimėjo Kalniečio komanda, dabar atėjo laikas laimėti „Lietuvos rytui“.

Tikiuosi, kad į rungtynes ateis daugiau žiūrovų nei prieš Orleano „Entente“, nes tai – Lietuvos derbis. Norėčiau pakviesti visus „Lietuvos ryto“ gerbėjus ateiti ir palaikyti mus. Kartu mes būsime stipresni ir lengviau pasieksime pergalę“, – sakė Popovičius.

Komentarai:
Žalgrybis tik savo tvarte kur paršai stūgauja kartais padaro Rytą, bet šian tikrai laimės Rytas.
2009-12-12
+2
Atsakyti
Testnu cia tik zalfaniams gali rupet sitos varzybos, nes juk jie zais pries RYTA! rytui cia tik eilines lkl varzybos nieko nelemencios. zalgiris kaip visada is paskutiniuju draskysis.TIKIUOSI LAIMES ZALGIRIS, nes tada krapikas liks dar ilgam, nes visi galvos kad zalgiris kazkokie super dievai. o jeigu z pralaimes, kas ir turetu nutikt, tada ciuju del krapo buvimo iskils klausimas...


Tai jeigu čia rytui eilines varžybos, tai kokios tada pagrindinės pergalės? Taip išeina, kad tikslas yra patekti į 16 ir daugiau jokių titulų, tik svarbiausia patekti į Top16...Prisimink kai prieš mėnesį vos prieš Latvijos lygos paskutinę komandą vos negavot...
2009-12-12
+8
Atsakyti
Ilgai laukę dar palauks :)
2009-12-12
+4
Atsakyti
VILNIUS PARODYS SAVO !!! MES LAIMESIM !!! blyn abelei tie viasiatas ot sudas
2009-12-12
+2
Atsakyti
kesue
Tai ir sios rungtynes zalgiriui bus prioriteteines. Manu zalgiris ir laimes.
2009-12-12
-4
Atsakyti
britas
žalgrybis tik savo tvarte kartais pajėgia įveikti Rytą, nes tai jiems prioritetinės rungtynės, ne taip kaip Eurolyga
2009-12-12
+8
Atsakyti
richmondNagi vilneciai davaj visi kartu susirinksim i Siemens Arena palaikyti Mylimos ir geriausios Komandos ;)


Turejai galvoje geriausios komandos vilniuje? Nu nesigincysiu jei taip .
2009-12-12
+7
Atsakyti
TestEvDOj gausit gausit jus malkčiu gausit :Daha jau 10 metu gaunam kiekvienas varzybas, bet kazkodel europas is musu nesijuokia. eik isgerk vaistu nes matau vel poveikis praejo.fantazuokit toliau zalfaniai. ps jeigu taip isitikines kad z laimes tai kodel i topsport nenueini ir nepastatai visu savo pinigu? taip ir maniau


O iš kur žinai, kad jis nepastatė pinigų?:) Esu įsitikinęs, kad Žalgiris laimės.
2009-12-12
+1
Atsakyti
Hm
Nu ka... Nujauciu,kad sikart zali pralaimes, visgi jiem ir to pasiruosimo buvo maziau, ir zais ne halej...jei pralaimes zali nematau dideles tragedijos:) geriau pralaimet musi,o ne kara... Svarbu,kad butu grazios rungtynes:)
2009-12-12
-2
Atsakyti
grieztai
nu ir naivumas. sitie lietuvos ryto vaikai nebezino ka sakyt jau is tos nevilties kad ju komandos neivertina ir nevertina kaip zalgirio. staiga is niekur nieko pasipyle komentarai lrytas geriausias , lrytas buvo geriausias , geriausia komanda bla bla bla :D kas daugiau pakasys uodega jei ne pac..

Normaliem ryto fanam sekmes...
2009-12-12
-1
Atsakyti
Nagi vilneciai davaj visi kartu susirinksim i Siemens Arena palaikyti Mylimos ir geriausios Komandos ;)
2009-12-12
-1
Atsakyti
Proga tai tikrai gera, bet kaip bus - pamatysim :)
2009-12-12
-1
Atsakyti
lkl
visus ryto fanus is anksto sveikinu su pergale!
2009-12-12
-20
Atsakyti
jop
todel kad ir lazda kartais issauna :D
2009-12-12
+4
Atsakyti
EvDOj gausit gausit jus malkčiu gausit :D


aha jau 10 metu gaunam kiekvienas varzybas, bet kazkodel europas is musu nesijuokia. eik isgerk vaistu nes matau vel poveikis praejo.

fantazuokit toliau zalfaniai. ps jeigu taip isitikines kad z laimes tai kodel i topsport nenueini ir nepastatai visu savo pinigu? taip ir maniau
2009-12-12
+9
Atsakyti
nu cia tik zalfaniams gali rupet sitos varzybos, nes juk jie zais pries RYTA! rytui cia tik eilines lkl varzybos nieko nelemencios. zalgiris kaip visada is paskutiniuju draskysis.

TIKIUOSI LAIMES ZALGIRIS, nes tada krapikas liks dar ilgam, nes visi galvos kad zalgiris kazkokie super dievai. o jeigu z pralaimes, kas ir turetu nutikt, tada ciuju del krapo buvimo iskils klausimas...
2009-12-12
+1
Atsakyti
EvD
Oj gausit gausit jus malkčiu gausit :D
2009-12-12
-16
Atsakyti
Lol?
orėčiau pakviesti visus „Lietuvos ryto“ gerbėjus ateiti ir palaikyti mus. Kartu mes būsime stipresni ir lengviau pasieksime pergalę“, – sakė Popovičius.

Is jo zodziu iseina ,kad pergale bus,bet jei bus ziurovai tai vapse lengva ta pergale bus.eilini karta pralosit gi.
2009-12-12
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.