Trečiadienį Utenos sporto ir pramogų arenoje surengtoje krepšinio šventėje „Juventus“ krepšininkai improvizuotose ir kupinose atrakcijų rungtynėse rezultatu 36:44 (5:6, 13:8, 6:17, 12:13) nusileido „Rėmėjų“ ekipai.

Keturis kėlinius po penkias minutes trukusiose rungtynėse „Juventus“ krepšininkai du ketvirčius žaidė mūvėdami bokso pirštines, o trečiajame kėlinyje atakuodami negalėjo peržengti trijų taškų linijos.

Pirmoje rungtynių pusėje „Juventus“ klubą į priekį vedė net su bokso pirštinėmis tolimus metimus pataikęs Nikolozas Vashakidzė, o antroje mačo dalyje dviem įspūdingais dėjimais mūvint bokso pirštines žiūrovus nustebino Paulius Morkeliūnas.

Pergalę „Rėmėjų“ klubui lėmė sėkmingai sužaistas ketvirtasis kėlinys, kai „Juventus“ krepšininkai netiksliai „šaudė“ iš toli, o žiūrovų palaikoma „Rėmėjų“ komanda atakas baigdavo gražiais prasiveržimais bei tiksliais metimais.

Nugalėtojams 10 taškų surinko Tomas Kupriūnas, po 7 – Rimvydas Pajeda ir Nerijus Malinauskas.

„Juventus“ komandai 16 taškų pelnė naudingiausiu mačo žaidėju pripažintas Morkeliūnas, 12 pridėjo Vashakidzė, 4 – Audrius Mineikis, po 2 – Darius Pakamanis ir Arūnas Vasiliauskas.

Per didžiąją pertrauką surengtą tolimų metimų konkursą laimėjo 12 tolimų metimų pataikęs Nerijus Malinauskas, o taikliųjų duetų konkurse triumfavo Morkeliūnas ir Saulius Gaidys, kurie finale surinko 42 taškus ir šešias aplenkė antroje vietoje likusį Audriaus Mineikio ir Rolando Norkūno duetą.

Komentarai:
Plungiškis
oi kiek daug žiūrovų-tur būt visas miestas susirinko
2010-01-06
+2
Atsakyti
Ta prasme
Ta prasme tiesiog Saulius GAIDYS :D
2010-01-02
-1
Atsakyti
Jo.. :) Gražiai jie atrodė su tom pirštinėm. :)
2010-01-01
-1
Atsakyti
bet vistiek prikolas su bokso pirstinem lost :D
2010-01-01
+1
Atsakyti
Cx65
Nieko tokio. Juventus juk labai ir nesistengė. :)
2010-01-01
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.