Mačui su CSKA „Žalgiris“ ruošiasi be Watsono (video)

2010-02-02 12:44
Vytautas Mikaitis, Jonas Miklovas „BasketNews.lt“ koresp.
Travisas Watsonas pastarąjį kartą aikštėje buvo prieš beveik 4 savaites
Travisas Watsonas pastarąjį kartą aikštėje buvo prieš beveik 4 savaites
Nuotr. Fotodiena.lt/A.Koroliovas
Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Travis Watsonas praleido ir antradienio rytinę treniruotę. Krepšininkas prie komandos draugų turėtų prisijungti vakare, bet abejojama, ar jis galės padėti trečiadienio mače su Maskvos CSKA.

Amerikiečiui užtruko čiurnos traumos gydymas. Krepšininkas susižeidė sausio 7 dienos mače su Zagrebo „Cibona“ ir nuo tada nė karto nesportavo su komandos draugais penki prieš penkis.

Kauno ekipos stovykloje – bent viena gera žinia. Dėl supūliavusio danties ir ištinusio veido praėjusią savaitę nesportavęs Tadas Klimavičius jau yra pasirengęs žaisti visa jėga.

„Žalgiris“ trečiadienį Eurolygos „Top 16“ rungtynėse susikaus su CSKA komanda. Tai bus jau trečias šių komandų tarpusavio mačas šį sezoną.

Iki šiol abu klubai pasidalijo po pergalę.

Kalbėdamas apie būsimą varžovą, „Žalgirio“ strategas Ramūnas Butautas pabrėžė, kad CSKA yra aukščiausio lygio ekipa.

„Būtų sunku joje ieškoti silpnų vietų. Šios komandos žaidėjų individualus meistriškumas labai aukštas. CSKA prilygti galėsime tik savo azartu ir komandiniu žaidimu“, – antradienį ryte sakė Butautas.

„Žalgiris“ prieš mačą su CSKA buvo patekęs į nesėkmingą ruožą. Kauniečiai triuškinamai pralaimėjo pirmąsias „Top 16“ rungtynes Gdynėje, vėliau Baltijos lygos mače nusileido Ventspilio komandai.

Kauniečių treneris tikisi, kad šie pralaimėjimai jo auklėtinius nuteiks kovai.

„Nemanau, kad šios nesėkmės gniuždo, – sakė Butautas. – Gal kaip tik pralaimėjimai išeis į naudą.

Daug faktorių lemia šias nesėkmes. Per mėnesį sužaidėme 15 rungtynių, todėl sunku visoms susikaupti. Be to, daug keliaujame, jaučiasi žaidėjų nuovargis. Bet tai nėra pasiteisinimas. Jauni žaidėjai gavo pylos, nes jie turi veržtis į aikštę ir parodyti, kad yra verti nešioti „Žalgirio“ marškinėlius“.

CSKA į Kauną atvyksta antradienį vakare užsakomuoju reisu į Karmėlavą. Vienintelę treniruotę sporto halėje jie surengs trečiadienį ryte.

Treniruotės vaizdo reportažas, Butauto ir Klimavičiaus komentarai:


Komentarai:
jo.losia nemegstamos komandos. Na bet uz Siskauska eisiu.
2010-02-03
+1
Atsakyti
57:95 ruskiai laimes. susitiks vienos is nemegstamiausiu komandu. net ziuret neverta, geriau ziuret partizan - barca, nors kasis geras bus, jei rodys
2010-02-03
-5
Atsakyti
zq
wisi kauno zalgirio kausai nebeswaikit apie ta pergale, jos tikrai nebus kaip ir aplamai bus 0 pergaliu pas jus po top16 atsigaukit jus viena karta, jus akli ar kaip pasiziurekit i savo komandos sudeti, net lenkam neprilygstat su ja lenkai ir kaune greiciausiai jus nugales
2010-02-03
-8
Atsakyti
mnb ryzukas
šiaip tai tokius veikėjus,kaip tu zavo vietoj gerai atvanočiau,nes tu galvoji,kad čia viską gali rašinėti ir būti nebaudžiamas...
2010-02-03
+4
Atsakyti
robas
gerai kad klimavicius zais gerai butu kad ir gerai suzaistu ir jai suzais pocius braunas kalnietis begicius tada labai daug sansu turim lamet kad ir pries cska losem :)
2010-02-03
-2
Atsakyti
Uz krepsini
kodel visiskus idijotus taip traukia pasireikst krepsinio diskusijose? baisu kad tokiu dauguma. o svarbiausia kad visa tai raso vaikai... kur ritames??? kas bus kai sie vaikai paaugs, ka jie darys???

Ka "Ryzukas" gali prasmingo nuveikt? Man tai cia ligotas zmogus us suzalotu protu.
2010-02-03
+5
Atsakyti
Ryzukas
MAN LABAI PATIKO KAD APIE MANE DONATA ZAVACKA BUVO SUKURTA NET FORUME TEMA!!! JAUCIUOSI PAGERBTAS IR PADUXHINTAS!! KAIP GERAI KAD ZAIDZIU LR KOMANDOJE IR DUXINUOSI IR TUO PAT METU VISA KOMANDA DUXINU !!! HAHAHAHHA ciulpiu uz 3 centus. As ryzas. Cia buvo Donce ryzukas.
2010-02-02
-9
Atsakyti
MadMax lopu lopas
As madmaxas as debilas uostau siknas plytfaniukams ir rakoseviciui :)
2010-02-02
-10
Atsakyti
demo
su juo,be jo. watson ne lebronas jamesas,tai kad ant 20 gaut ar ant 30 nera skirtumo
2010-02-02
Atsakyti
Anonimas
Vene butkevic cukin out ii aiscius is aisciu cepukaitis in
2010-02-02
-5
Atsakyti
Just
Travisai, o gal visdel to isbegsite i aikste? :D reikia gerai nusiteikt rytojui
2010-02-02
+16
Atsakyti
visi LR fanai....
2010-02-02
+3
Atsakyti
nerius
pyderai krc ryt sirgaliai
2010-02-02
-5
Atsakyti
LTU
to klaipeda pritariu tau...rytfaniai net patys neturi apie ka svajoti todel ir pavydi ;DDDD
2010-02-02
+1
Atsakyti
to faktas
Ciulpk bibi gaidy..........
2010-02-02
+3
Atsakyti
Kai tadas pasake,tai kas ivyko lenkijoje isporadziu pagalovojau us rinktine cia kazka sneka,uzmirses buwau kad lose :DD
2010-02-02
-8
Atsakyti
treniruojas be watson o rytoj rasys kad watson gali zaist ir yra pasiruoses kovai :)
2010-02-02
+5
Atsakyti
Uz krepsini
Jeigu zalgiris zais kaip pries ulkeri gali iskovot ir 4 pergales, bet zalgiris akivaizdziai sedes dabar tai bbz kaip ten bus
2010-02-02
+8
Atsakyti
[quote]jonceblemba[b]Maziux[/bNemanau kad daugiau kovingumo Butautas inese, gal tik nauju ideju. quote]

pries lenkus namuose kaip ir privaloma laimet... o daugiau nei viena pergale nesisviecia, aisku daug priklauso nuo to kaip zais varzovai, bet po traumos atsigaves Siska demontruoja puikia forma ir gerai losia, o jis ir vienas gali laimet varzybas :) Zaisdami savo saleje kainieciai neturetu daug pralost - 15-17 tasku ir viskas....tuo labiau, kad CASK jau priprate prie Kauno sales, be to jau karta pralose Kaune...
2010-02-02
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.