Pastaruoju metu primiršta NBA žvaigždė Allanas Houstonas neskuba būti nurašytas. 33 metų "New York Knicks" krepšininkas, dėl traumų šį sezoną sužaidęs 20 rungtynių, planuose mato save žaidžiantį NBA ateinantį sezoną.

Sausio 21 dieną patyręs kojos traumą, A.Houstonas tikino, jog šį sezoną dar išbėgs į aikštę. Tačiau apie pasikeitusius planus žaidėjas pranešė pirmadienį.

"Privalau paklusti medikams. Noriu būti pasirengęs šimtu procentų. Privalau būti protingas ir tai turi būti naudinga komandai", – apie savo iškritimą iš rikiuotės kalbėjo žaidėjas.

Paklaustas, ar jis bus visu pajėgumu pasirengęs spalį, kai prasidės treniruočių stovyklos, A.Houstonas atsakė: "Aš tuo visiškai tikras".

Krepšininkui sukėlė juoką klausimas apie karjeros pabaigą. Šį gandą į viešumą iškėlė "Knicks" prezidentas Isiah Thomasas.

A.Houstonas išsigydęs traumą į aikštelę grįžo praėjusių metų gruodį. Po 20 žaistų susitikimų 198 cm ūgio gynėjas vėl atsidūrė tarp traumuotų krepšininkų. "Nebuvo reikalo į aikštę grįžti gruodį", – sakė A.Houstonas, tikinęs, kad nebuvo pasirengęs visu šimtu procentų.

Netinkamą A.Houstono sprendimą įrodo ir šio sezono statistika, kuri yra prasčiausia žaidėjo karjeroje neskaitant debiutinio sezono. Per 20 mačų A.Houstonas vidutiniškai surinkdavo 11,9 taško bei atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo. Jo karjeros taškų vidurkis siekia 17,3.

Komentarai:
rax
dar tas tasku vidurkis visai gerai. zmogus traumuotas buvo ir tai gerai lose, nera ko cia noret. uz songailos tikrai geresne :DD
2005-03-29
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.