Permainos „Žalgiryje“ šokiravo Sabonį

2010-02-10 15:26
Dovilė Kamarauskienė, „Kauno diena“

Vladimiro Romanovo veiksmai nustebino Arvydą Sabonį
Vladimiro Romanovo veiksmai nustebino Arvydą Sabonį
Nuotr. BasketNews.lt
Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo prezidentas ir geriausias visų laikų Lietuvos krepšininkas Arvydas Sabonis nesuprato, kodėl klubo savininkui Vladimirui Romanovui prisireikė atleisti Ramūną Butautą ir Algirdą Brazį.

„Aš esu šoke, – išskirtiniame interviu „Kauno dienai“ Malagoje sakė Sabonis. – Man įdomu, kokie motyvai jį paskatino taip pasielgti. Juk tokie dalykai turėjo įvykti dėl kažko. Negi prabundi ir taip iš niekur nieko sugalvoji – atleisiu?“.

„Žalgirio“ treniruotėje Malagoje apsilankęs Sabonis tvirtino negalėjęs susisiekti su Butautu ir iš jo išgirsti atleidimo motyvų, nes trenerio telefonas jau kurį laiką išjungtas.

„Nesuvokiu, koks buvo tokio sprendimo motyvas. Juk viskas buvo idealiai – komanda pateko į Eurolygos šešioliktuką, kas jau buvo beveik neįtikima, reikėjo tik žaisti toliau, ruoštis ir laukti LKL finalų“, – „Kauno dienos“ žurnalistei Malagoje tvirtino Sabonis.

 

Komentarai:
Zalgiris
Tas sabonis pats tam buratinui sulindes y subine oj oj. grazinkit butauta ir zalgirio garbe grybai jus!!!
2010-02-12
+5
Atsakyti
warpius
2010-02-11
-1
Atsakyti
ednis
Sabas visu pirma turetu pareikalauti Romanovo grazinti Zalgirio pavadinima, nes tikrai geda, kai visi is musu komandos saiposi del ukio banko pavadinimo, o ir paciam bankui, manau, tai nedave jokios naudos.
2010-02-11
+6
Atsakyti
LeBronss
Reiktu Sabui dazniau Kaune pabuti, o ne Malgoje sedeti, o tai iskrito kaip Pilypas is kanapiu :) Labas rytas Arvydai :)))
2010-02-11
+5
Atsakyti
Saulius>

Vat butent kad Romanovas apie krepsini zino tik tiek, kad tai kaip ir futbolas, irgi yra sportas.
2010-02-11
+2
Atsakyti
Saulius
Apie kokius jūs čia biznius ir pinigus kalbat? Europoje krepšinis yra nuostolingas, jokio biznio čia nepadarysi ir tai kiekvienas net buratinas žino. Futbolas visai kas kita.
2010-02-10
-5
Atsakyti
Taigi duodamas interviu Romanovas paaiškino. Jo žmonai nepatiko Brazys tai ir atleido
2010-02-10
Atsakyti
DT
RicardasAs zinau kas cia ivyko. Romanovas - biznio zmogus iki kaulu smegenu. Jo atejimas i Zalgiri - tai ne kazkoks pinigu svaistymas legioneriams ar lietuviams, o biznis !!! Paaiskinu : jis nori jaunus zaidejus (tokiu maip buvo Maciulis ar Jankunas) dar neapsiplunksnavusius matyti savo komandoje, jie gi buvo pradzioje beverciai. Po keleto sezonu ju progresas padidino ju kaina iki dideliu aukstumu, kurie iveikiami tik Rusijos, Graikijos, Ispanijos ir kitu vedanciu klubu. Tada Romanovas juos parduoda ir taip daro bizni. Jis nenori trisdesimtmeciu + krepsininku, kuriuos jau sunku gerai parduoti. Todel jaunimas turi zaisti,o ne vien legionieriai ar vien patyre lietuviai. Visas sitas Europoje jau tapo imanoma ir geriausias pavyzdys - Rubio pardavimas uz 5 limonus Barcelonai. Tai NBA tai jau vyksta daug metu, tik ten dar itraukti visokie saukimai, teises i zaidejus ir pan. BIZNIS ir PINIGAI auksciau visko !!!


tiesiai i desimtuka. neber ka ir pridurt. treneriu greiciausiai parinks vaiku klubo treneri - kuris moka su vaikais dirbti ir pirmyn. Buratinai reikia ne rezultatu, o greito pinigu atsipirkimo!
2010-02-10
+3
Atsakyti
dejo tas sabonis ant to zalgirio
2010-02-10
+1
Atsakyti
treneriai klauso vadovu kas beliko butautui klausyt tk romanovo ir sabonis pries romanova negali zodzio pasakyti
2010-02-10
Atsakyti
Ricardas
As zinau kas cia ivyko. Romanovas - biznio zmogus iki kaulu smegenu. Jo atejimas i Zalgiri - tai ne kazkoks pinigu svaistymas legioneriams ar lietuviams, o biznis !!! Paaiskinu : jis nori jaunus zaidejus (tokiu maip buvo Maciulis ar Jankunas) dar neapsiplunksnavusius matyti savo komandoje, jie gi buvo pradzioje beverciai. Po keleto sezonu ju progresas padidino ju kaina iki dideliu aukstumu, kurie iveikiami tik Rusijos, Graikijos, Ispanijos ir kitu vedanciu klubu. Tada Romanovas juos parduoda ir taip daro bizni. Jis nenori trisdesimtmeciu + krepsininku, kuriuos jau sunku gerai parduoti. Todel jaunimas turi zaisti,o ne vien legionieriai ar vien patyre lietuviai. Visas sitas Europoje jau tapo imanoma ir geriausias pavyzdys - Rubio pardavimas uz 5 limonus Barcelonai. Tai NBA tai jau vyksta daug metu, tik ten dar itraukti visokie saukimai, teises i zaidejus ir pan. BIZNIS ir PINIGAI auksciau visko !!!
2010-02-10
-3
Atsakyti
o kas nenustebs?
2010-02-10
+21
Atsakyti
Is kokio autobusu parko tas "Ikarus" kedes vipams halej nup.. sustatet?

Norit but panasus i normalu fules stadiona?
2010-02-10
+1
Atsakyti
LIVE
Zalgiris - Unicaja

tiesiogine vaizdo transliacija 21:45

Siuo metu CSKA - Asseco Prokom Gdynia

http://livecast.fdd.lt
2010-02-10
-3
Atsakyti
Man tai gaila kad Butauta atleido del Brazio tai gerai kad atleido nieko gero is jo.
2010-02-10
+1
Atsakyti
10.02.2010 bus transliuojama LIVE Euroleague:

19:10 val. CSKA vs. Asseco Prokom

21:35 val. Unicaja vs. Zalgiris

Zalgirio TV : http://zalgiriotv.puslapiai.lt

Sis interneto kanalas dar nebuvo testuotas per dideli ziurovu apkrovima, tad jei uzluztu, transliacija bus pratesta per siuos kanalus:

http://www.justin.tv/sandisk33

arba

http://sporto.projektas.lt
2010-02-10
+4
Atsakyti
bybyus
romanovai padaryk man vaika
2010-02-10
-3
Atsakyti
nemanau ,kad sabas turi zodi,jis tera garbes prezidentas, realiai nieko nedaro ,nei finansuoja nei valdyboi dirba ,zodziu papuosalas ir tiek,todel buratinas tes savo sou neziurint i nieka,sekmes tau buratine ateivi tu musu :D
2010-02-10
+14
Atsakyti
idealu tikrai nebuvo... po tokiu pralaimejimu tikrai reiketu atleist, bet tik ne po tokio trumpo laiko...
2010-02-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.