Pačėsas: „Esame gerame kelyje“ (video)

2010-03-02 15:05
Vytautas Mikaitis, „BasketNews.lt“ koresp.

Gdynės komandos treneriai Tomas Pačėsas ir Aleksandras Kosausas atvykę į Kauną buvo gerai nusiteikę
Gdynės komandos treneriai Tomas Pačėsas ir Aleksandras Kosausas atvykę į Kauną buvo gerai nusiteikę
Nuotr. BasketNews.lt
Tomas Pačėsas ir Gdynės „Asseco Prokom“ į Kauną atvyko pergalės, bet jo labai nenuviltų ir pralaimėjimas. Treneris užtikrintai jaučiasi dėl solidžios pergalės pirmojoje tarpusavio dvikovoje 89:65.

„Asseco Prokom“ į Kauną atskrido užsakytu reisu iš Gdynės. Pačėso auklėtiniai trečiadienį 19.45 val. susitiks su „Žalgiriu“ ir pergalės atveju užsitikrintų vietą į ketvirtfinalį.

„Žalgiris“ namie žaidžia tikrai gerai ir mums bus sunku. Bet esame gan geroje padėtyje. Turėtume pralaimėti ypatingai dideliais skirtumais „Žalgiriui“ ir „Unicaja“ komandoms, kad užkirstume sau kelią į kitą etapą“, – antradienį Karmėlavos oro uoste kalbėjo Pačėsas.

Jeigu pateks į ketvirtfinalį, tai bus geriausias visų laikų „Asseco Prokom“ pasiekimas Eurolygoje. Pasak Pačėso, toks rezultatas netikėtas lietuviams, bet ne jam pačiam.

„Nebuvome tarp favoritų lietuviams, nes jie apie pajėgumą sprendžia pagal geografinę padėtį. Galvoja, kad nuvažiuos į Lenkiją ir lenkams įkrės. Bet rungtynių rezultatą lemia ir įvykiai aikštelėje, ir sudėtis, ir žaidimo kokybė. Esame gerame kelyje ir stengsimės turnyrą užbaigti gerai“, – sakė Pačėsas.

Pirmajame tarpusavio mače „Asseco Prokom“ pasiekė triuškinančią pergalę, tačiau tada „Žalgiris“ vertėsi be Tado Klimavičiaus ir Traviso Watsono. Todėl prieš artėjantį mačą Pačėsas nėra linkęs laukti lengvos kovos.

„Kauniečiai sužaidžia labai gerai, kaip su Stambulo „Fenerbahce“ išvykoje, paskui tas jų žaidimas pranyksta. Jie neranda savo ritmo, neranda savo fizinės formos, pralaimėjimai kerta žaidėjams per psichologiją, – varžovų nesėkmių priežasčių ieškojo Pačėsas. – Viskas susideda į krūvą ir žaidžiama labai banguotai. Aišku, tam atsiliepia tai, kad jie žaidžia labai daug rungtynių ir nėra laiko, kada klaidas eliminuoti“.

Visas Pačėso interviu:


Komentarai:
Kažkaip Pačėso kalboje lengvai galima pamatyt pasikėlimą.. Kaži ar neteks aukštai kilus, žemai kristi.. :)) Toks vaizdas, kad atvažiavo Asseco, įeis į Halę ir nuošluos Žalgirį iš karto. Pamatysim dar, pamatysim, Tomai :)
2010-03-03
-3
Atsakyti
zalgrybys
Pacesai padaryk svente zalfaniams- pasakyk prokom zaidejams kad jie per daug neskriaustu zalgyrio
2010-03-03
+2
Atsakyti
zemaitisferumKas ten toks prie paceso su ozio barzda? ;Do tau labai sirdi skauda kad tu asilas ar net gaidys???!Teisingai Pacesas pasake: nera fizinio gero ritmo Zalgiry!


Gaidys nebent tu ;)
2010-03-03
-5
Atsakyti
kokiem dar lenkam....? lenkai ten beveik nežaidžia, užsieniečiai visą darbą padaro...
2010-03-03
+3
Atsakyti
zemaitis
ferum

Kas ten toks prie paceso su ozio barzda? ;D

o tau labai sirdi skauda kad tu asilas ar net gaidys???!Teisingai Pacesas pasake: nera fizinio gero ritmo Zalgiry!
2010-03-03
-4
Atsakyti
Zalgiriu sitas varzovas nepalankus jau zali gavo gal 5 tarpusavio macus is eiles. O treneris kaip tik nepasikeles zino , kad jo komanda geresne , bet vistiek sako , stengsimes , kas nesutriuskintu. O Loganas tai irgi teisingai kalba , kada jam nebuna geros varzybos? O beto jis galvoja , kad Zalgiris nevykeliai del to , kad koki rezultatai eurolygoje kiekvienais metais.
2010-03-03
-12
Atsakyti
Vytas
Nemėgstu Pačėso nuo Statybos laikų.
2010-03-02
+1
Atsakyti
darius.
laimes žalgiris!:)per daug pasikele tie lenkai..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2010-03-02
+6
Atsakyti
ZALI BALTI
da toks bajeris i tavo triusikai naslaiciai :D::D:D:D
2010-03-02
+6
Atsakyti
ZALI BALTI
priskarkses pacesas oj bus jam ledai... ikrest tiem lenkam jau labai per geros nuomones apie save :D
2010-03-02
-2
Atsakyti
man kažkokia pasikelę jie su Loganu..Pačėsas tai jau žinomas dėl savo tokio nelabai kokio elgesio, dabar Loganas dar prisidėjo su šnekom savo. Matyt, mano, kad bus labai lengva? Su tokiu nusiteikimu nė velnio jie nelaimės.
2010-03-02
-2
Atsakyti
Belmba galetu Zalgiris ikrest truputi jiems, nes labai jau laisvai kalba.
2010-03-02
-1
Atsakyti
jiem tikrai nebus lengwa , ta pergale pries unicaja suteike wilties ir stiprybes , bet aisku prokom pergales taippat neatiduos
2010-03-02
-1
Atsakyti
bambekliams
kodel kauniukai pyksta ant Prokom komandos del legionieriu? juk jei turi tam pinigu, tai ir perka.

o 06 - 08 metais zalgiris, net ir neturedamas tam pinigu, lizingu pirko legionierius. bet ir su ju pagalba tik vietiniame fronte iskovojo lizinginius trofejus, bet eurolygoje gavosi panasus snipstas.
2010-03-02
+2
Atsakyti
Ogenskas
Bravo2 tai spaudzia kumscius uz savo komanda, is kart matosi! Kaip sakoma lenkai uz lenkus, nesvarbu kur jie bebutu - vilniui ar gdyneje, vistiek jie lenkai :D
2010-03-02
Atsakyti
Jonce
Tik irodot savo kvailais komentarais koks jusu intelektas ir kokiam zmoniu sluoksniui priklausot.

Zalgiriui linkim pergales
2010-03-02
Atsakyti
FiksijusferumKas ten toks prie paceso su ozio barzda? ;DStanislovas iš duokim garo!!! :D :D :D


ce geras :D:D
2010-03-02
-2
Atsakyti
Fiksijus (+3.93)

ferum

Kas ten toks prie paceso su ozio barzda? ;D

Stanislovas iš duokim garo!!! :D :D :D

ce geras :D:D:D
2010-03-02
+4
Atsakyti
eh
kur gine [laimes]
2010-03-02
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.