Traumą trečiadienį Šiauliuose pirmosiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mažojo finalo rungtynėse patyręs Utenos „Juventus“ ekipos puolėjas Gintautas Matulis galės padėti savo komandai šeštadienį vyksiančioje antroje dvikovoje.

Po kontakto su vienu iš varžovų antrajame kėlinyje krepšininkui buvo sumuštas kelis, todėl 23 metų 195 cm ūgio krepšininkas skausmo perkreiptu veidu paliko aikštelę ir į ją nebegrįžo. Laimei sumušimas nepasirodė labai stiprus ir krepšininkas penktadienį jau dalyvavo rytinėje komandos treniruotėje.

Rungtynėse Šiauliuose Matulis ant parketo spėjo praleisti vos 4 minutes, per kurias pelnė 2 taškus, atkovojo 2 kamuolius, išprovokavo varžovo pražangą bei kartą pažeidė taisykles.

Nepaisant aikštelėje praleistų vos kelių minučių, Matulis po rungtynių sulaukė „Juventus“ ekipos vyr. trenerio Gintaro Kručkausko pagyrų už sėkmingą žaidimą tiek puolime, tiek gynyboje, kur puolėjui teko prižiūrėti vieną „Šiaulių“ lyderių Mindaugą Kuzminską.

Komentarai:
Laimis
Pasidomek krepsiniu ir zinosi luneckai tu :D
2010-05-07
Atsakyti
Et
Apie 3,6 taško per rungtynes pelnantį niekam nežinomą krepšininką tiek daug informacijos. Tas pats, kas koks Ugnius Luneckas Šiaulių komandoje nepasirodys šiandien aikštėje. Niekas greičiausiai ir taip nepasigestų nei vieno nei kito. Apie tokia figūras, net atskira skiltis. Wow!
2010-05-07
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.