Lietuvos rinktinė Turkijoje vykstančiame pasaulio krepšinio čempionate džiugina visus mūsų nacionalinės ekipos sirgalius. Dar nepatirtas pralaimėjimo kartėlis – šešios pergalės iš šešių – ir mūsų komanda – tarp aštuonių geriausiųjų pasaulyje.

Didelį indėlį į rinktinės pergales įneša ir keturi joje rungtyniaujantys žalgiriečiai – Mantas Kalnietis, Martynas Pocius, Paulius Jankūnas ir Tadas Klimavičius. Gindami mūsų šalies garbę jie nepamiršta ir „Žalgirio“ bei galvoja apie ateinantį sezoną.

„Nekantriai laukiame varžybų, nes tas jausmas, kai įžengi į halę ir fanai palaiko, yra nepakartojamas. Visos tos tradicijos – nori jas vėl ir vėl patirti“, – mintis apie artėjantį sezoną dėliojo Pocius.

Aistruolius labai vertino ir šiemet į komandą grįžtantis puolėjas P.Jankūnas: „Praėjusį sezoną man žaidžiant Maskvoje gerbėjai tik kartais paplodavo už gražų epizodą, o halėje, nesvarbu kiek būtų žmonių, jie audringai palaiko, reaguoja į kiekvieno teisėjo švilpuką – palaikymas tikrai yra intensyvesnis.“

„Prieš sezoną „Žalgiris“ tikrai sustiprėjo ir pergalių turėtų būti daugiau. Šiemet patartume anksčiau įsigyti abonementus – tuomet sirgaliai galės būti ramūs dėl patekimo į halę“, - tvirtino Jankūnas ir Klimavičius.

Šypsodamasis komandos draugui į akis tam pritarė ir Kalnietis: „Juk Paulius Jankūnas grįžta į „Žalgirį“! Komanda stipresnė, susidomėjimas turėtų augti, todėl kas dar neturi abonementų, patarčiau skubėti įsigyti.“

Šis „Žalgirio“ sezonas – paskutinysis Kauno sporto halėje, kurioje žalgiriečiai rungtyniavo nuo pat komandos įsikūrimo 1944-aisiais. Tai pastebėjo ir ekipos gerbėjai – į halės palydėjimo sezoną sezoniniai bilietai graibstomi kaip niekada staigiai.

Sirgaliai, tapę „Žalgirio“ Klubo nariais, šiemet abonementus gali įsigyti su 30 proc. nuolaida. Be to, jie pirmieji gauna aktualiausią informaciją apie komandą, turi galimybę užduoti rūpimus klausimus ekipos vadovybei ir žaidėjams bei teikti pasiūlymus. Nariams taip pat skiriama 40 proc. nuolaida vienetiniams bilietams bei suteikiama daugiau kitų privilegijų.

Abonementų prekyba baigiasi spalio 8 dieną, todėl nepraleiskite progos paklausyti žalgiriečių patarimo ir įsigyti sezoninius bilietus į paskutinįjį „Žalgirio“ sezoną halėje.

Vaizdo reportažas:

Komentarai:
Greiciau sezonas:)
2010-09-08
+3
Atsakyti
Straipsnis is serijos pirk bilieta,bet pirk bilieta,vienu zodziu istisa reklama.
2010-09-08
+9
Atsakyti
labai jau reklaminis straipsnis :) sekmes zalgiriui artejanciame sezone!!
2010-09-08
+4
Atsakyti
super super !! kaip laukiu sezo ;))) tikekimes si seza , na vienu zodziu siemet tikrai viska laimesim Lietuvoje , VISI KAUNO ZALGIRIO FANAI!!!
2010-09-08
+6
Atsakyti
Visi Kauno Zalgirio fanai! ;)
2010-09-08
+4
Atsakyti
hmz
Net uz sirdies sugriebe sis reportazas zalgirieciu, kaip as laukiu to naujojo sezono ir vel skanduoti ZALGIRIS ZALGIRIS .!!! Siurpuliukai per kuna nubego :)
2010-09-08
-3
Atsakyti
:)
2010-09-08
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.