Bajramovičiaus ir El-Amino agentas neigia, kad jo klientai persikels į Turkiją

2010-12-15 15:19
Rokas Buračas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Kenanas Bajramovičius artimiausiu metu „Lietuvos ryto“ ekipos palikti neturėtų
Kenanas Bajramovičius artimiausiu metu „Lietuvos ryto“ ekipos palikti neturėtų
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa ketvirtadienį žais labai svarbias Eurolygos rungtynes su „Barcelona“ ekipa. Jų išvakarėse Turkijos bei Lietuvos žiniasklaida ėmė „pardavinėti“ sostinės klubo krepšininkus. 

Pasirodė informacijos, kad Kenanas Bajramovičius ir Khalidas El-Aminas jau šį savaitgalį persikels į Turkiją ir apsivilks Ankaros „Turk Telekom“ komandos marškinėlius, o Milko Bjelica domina Tel Avivo „Maccabi“ ekipą. 

Bajramovičiui ir El-Aminui atstovaujantis agentas Miodragas Raznatovičius tinklalapiui „BasketNews.lt“ pareiškė, kad jo klientai lieka „Lietuvos ryto“ ekipoje ir tvirtino, kad su sostinės klubo vadovais apie krepšininkų pardavimo galimybę jis nekalbėjo. 

„Tai absoliuti nesąmonė. „Turk Telekom“ tikrai domisi šiais žaidėjais, tačiau tai, kas buvo paskelbta, yra labai toli nuo realybės. Su „Lietuvos ryto“ klubo vadovais apie Bajramovičiaus ir El-Amino galimybes pakeisti komandas net nekalbėjau, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Raznatovičius. – Jeigu „Lietuvos rytas“ nepateks į Eurolygos „Top 16“ etapą, aš paklausiu, ar vilniečiai norėtų juos parduoti, tačiau dar kartą pasikartosiu, kad tokių kalbų net nebuvo. Tačiau jeigu „Lietuvos rytas“ pateks į „Top 16“ etapą, žaidėjai tikrai nenorės palikti komandos. Visi nori žaisti atkrintamosiose varžybose.“
Komentarai:
Cia greiciausiai gandai ateje is sudportalio K.net kuris garseja gandu kalve arba is sio filialo sportalo arba eurobasket pasizymincio tokia pacia sudmorale,siaip jokie save gerbiantys portalai tokiu nesamoniu nespausdino.
2010-12-17
+19
Atsakyti
skirmantasdSuperVasiatechnicalIšparduos visus žaidėjus Rytas. Liks tik Babrauskas ir Jomantas ir treniruosis su mediniais kamuoliais.Gluše tu !!! Neturi ka veikti , geriau eik į lauka sniego nuo kelio kasti .Basketnews siekia padaryti kad kuo mažiau rinktusi vaikų kurie kaip kvaileliai ir rašinėja.O tie vis lenda ir lenda.Reiktu pradet visu pirma nuo raudonikiu manau:D


tokių -kaip tu? kurie patys nežino kurią komandą palaiko?
2010-12-16
+3
Atsakyti
Nenustebciau jei Gecevicius, Jasikevicius ir Bairamovicius butu parduoti. Su gecevicium sutartis baigiasi, o tarpsezoniu is jo neuzdirbs todel parduoti ji butu naudingiau ir jam ir komandai. o kiti du tiesiog per brangus ir neverti tu pinigu.
2010-12-16
+5
Atsakyti
manau kad realu jog brangiausi zaidejai isvyks.Jasikevicius,El Aminas,Bjelica ir Bajramovic,gal ir Newley iseitu,bet kam jis idomus po tokio tragisko zaidimo?tas pats ir su Gecevicium,jei vasara Unicaja siule 500k EUR,tai dabar nei puse tiek Vainauskas negaus.realiai gal net i nauda Rytui butu legionieriu isvykimas,puikus metas kloti pamatus ilgalaikiams tikslams
2010-12-16
+1
Atsakyti
SuperVasiatechnicalIšparduos visus žaidėjus Rytas. Liks tik Babrauskas ir Jomantas ir treniruosis su mediniais kamuoliais.Gluše tu !!! Neturi ka veikti , geriau eik į lauka sniego nuo kelio kasti .Basketnews siekia padaryti kad kuo mažiau rinktusi vaikų kurie kaip kvaileliai ir rašinėja.O tie vis lenda ir lenda.


Reiktu pradet visu pirma nuo raudonikiu manau:D
2010-12-15
-2
Atsakyti
Musiau vainauskui jie netink y draugus tai ieskos kitu dabar :D
2010-12-15
+2
Atsakyti
technicalIšparduos visus žaidėjus Rytas. Liks tik Babrauskas ir Jomantas ir treniruosis su mediniais kamuoliais.


Gluše tu !!! Neturi ka veikti , geriau eik į lauka sniego nuo kelio kasti .Basketnews siekia padaryti kad kuo mažiau rinktusi vaikų kurie kaip kvaileliai ir rašinėja.O tie vis lenda ir lenda.
2010-12-15
+10
Atsakyti
viskas paaiskes rytoj, nes jei nepatenkama i Eurolygos top16, tai tada aisku, kad siemet nera ka itin veikti su rimtesniais zaidejais nes VTB final4 irgi jau palaidotas, na o del BBL ir LKL juk nulosti Zalgiri reikia dar stiprintis, tad ko gero ruosiamasi atjauninti komanda...
2010-12-15
+4
Atsakyti
DB
Gediminas06robinzonasLabai realu,kad Zalgiris kovos LKL finaluose su Prienais,nes projektas lrytas arteja prie desningos pabaigos,beje ta komanda ,kuria pradeda Snoras pradeda prastai zaisti ir atsiranda finansines problemos,cia snoro prakeiksmas koks ar ka?Labai realu kad Žalgiri Grigas nuves į NBA finala.


Na, matai, zalgiris tokiu dideliu tikslu neissikele, top 16 jau geras pasiekimas, jeigu eis toliau, visai puiku
2010-12-15
Atsakyti
robinzonasLabai realu,kad Zalgiris kovos LKL finaluose su Prienais,nes projektas lrytas arteja prie desningos pabaigos,beje ta komanda ,kuria pradeda Snoras pradeda prastai zaisti ir atsiranda finansines problemos,cia snoro prakeiksmas koks ar ka?


Labai realu kad Žalgiri Grigas nuves į NBA finala.
2010-12-15
-3
Atsakyti
Yra dalis tiesos siose ganduose,jei Rytas nepatenka i top-16 tikrai kai kurie zaidejai paliks Ryta
2010-12-15
+25
Atsakyti
Sportalo patikimi saltiniai eilini karta demonstruoja savo patikimuma. Patikimas saltinis (22 forumo lankytojas Usher1997) skelbia, kad Rytui gresia bankrotas, kitas patikimas saltinis (eurobasket mrvycka) patvirtino sia informacija.
2010-12-15
+16
Atsakyti
Labai realu,kad Zalgiris kovos LKL finaluose su Prienais,nes projektas lrytas arteja prie desningos pabaigos,beje ta komanda ,kuria pradeda Snoras pradeda prastai zaisti ir atsiranda finansines problemos,cia snoro prakeiksmas koks ar ka?
2010-12-15
+8
Atsakyti
„Nėra prasmės komentuoti kalbų. Kontaktų iš kitų klubų visada būna, per agentus sulaukiame įvairių pasiūlymų. Bet dabar nesvarstome jokių galimybių.

Jeigu komandoje bus kokių nors pasikeitimų, jie įvyks pasibaigus reguliariam Eurolygos sezonui, kai bus aiški mūsų situacija šiame turnyre“, – sakė Vilniaus klubo direktorius Martynas Purlys.
2010-12-15
-7
Atsakyti
gerai pagalvojus tai galima ir paleisti.

1 ju kontraktai tikrai nera mazi todel atsirastu laivu pinigu

2. pralosus barsai tikslas TOP 4 butu nepasiekiamas taigi neliktu prasmes toliau komandoje laikyti uzsieniecius kai dukterineje komandoje puikiai zaidzia pamaina

3. I komanda ateitu koju apsilti jaunimas 1-2 zaidejai tai iseitu tik i nuda tiek jaunimui tiek paciam klubui.
2010-12-15
-7
Atsakyti
Matosi kad zaidejams nesinori zaisti dikai todel ten eina kur moka pinigus o rytoj bus dar aiskiau kas paliks miltanosiu komanda.
2010-12-15
-5
Atsakyti
faniukazDBTornadonuJeigu gandas teisingas, tai tikra pagarba vainauskui. Bajramoviciu perduot kitam klubui ir dar gaut ispirka, geriau nesugalvotum. Jonsonui pasveikus elaminas irgi nereikalingas. Milko gaila, bet uz ji turetu gaut nemenka kompensacija. Galima papigiai baigt sezona ir kitamet eilini karta pasimti europos taure,paimsim eurolygos atrankaKaip ir TOP4Nu europos taure paimem tai ir atranka paimsim ;)


Kaip rase DB, ir top4.
2010-12-15
+1
Atsakyti
DarOžkėOho, kaip greit subyrėtų komanda... Tai su kuo tada Žalgiris konkuruotų Lietuvoj? ;/


Su rudupiu arba perlu
2010-12-15
+2
Atsakyti
Istikruju Johnsonui sugryzus nelabai matau reikala laikyti El Emina, Johnsonas pries trauma geriau atrode, beto is situacijos galima speti kad su Igoriu susitarti neiseina ir niekas jo neima. Komandoj laikyti Jasikeviciu, El Amina, Johnsona, Igori ir Kely kai kitos pozicijos silpnos nelogiska... Bajra irgi siais metais stebuklu nerodo taip kad ju skridimas i turkija ar dar kur nors jei sios savaites rungtynes nesusiiklostys palankiai manau visai realus.
2010-12-15
-6
Atsakyti
Išparduos visus žaidėjus Rytas. Liks tik Babrauskas ir Jomantas ir treniruosis su mediniais kamuoliais.
2010-12-15
+10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.