„Lietuvos rytas“ išvargo pergalę Panevėžyje (komentarai, statistika, foto)

2011-01-08 16:30
Karolis Dobrovolskas, „BasketNews.lt“ korespondentas

Simas Jasaitis  po ketverių metų pertraukos apsivilko „Lietuvos ryto“ marškinėlius
Simas Jasaitis po ketverių metų pertraukos apsivilko „Lietuvos ryto“ marškinėlius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa išvargo dešimtąją pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL). Aleksandro Trifunovičiaus auklėtiniai svečiuose 83:76 (18:20. 21:23, 23:20, 21:13) palaužė Panevėžio „Techaso“ krepšininkų pasipriešinimą.

Didžiąją rungtynių dalį vilniečiai vijosi varžovus, o iniciatyvą pavyko perimti tik likus 3 minutėms iki susitikimo pabaigos, kuomet sudėtingą dvitaškį pataikė Kenanas Bajramovičius (78:76).

Vėliau Milko Bjelica surinko 5 taškus be atsako ir leido pergalę švęsti svečiams.

Šiose rungtynėse abi komandos labai gerai atakavo iš toli – vilniečiai tritaškius metė net 50 proc. taiklumu (8/16), o „Techaso“ krepšininkai 42 proc. taiklumu (8/19).

Po ketverių metų pertraukos „Lietuvos ryto“ ekipos marškinėlius apsivilkęs Simas Jasaitis per 16 minučių pelnė 4 taškus (2/3 dvitaškių, 0/1 tritaškio), atkovojo 3 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 2 pražangas, 2 kartus prasižengė ir 1 sykį suklydo.

„Lietuvos rytas“: Martynas Gecevičius 22, Milko Bjelica 19 (9 atk. kam.), Kenanas Bajramovičius 13, Jonas Valančiūnas 10.

„Techasas“: Gintaras Leonavičius 19, Darius Šilinskis ir Marius Valukonis po 12.

Aleksandras Trifunovičius („Lietuvos ryto“ vyr. treneris): „Norėčiau pasveikinti „Techaso“ komandą, kuri sužaidė labai gražias rungtynes. Savo ekipa visuomet tikiu. Žinoma, šiandieninis panevėžiečių žaidimas mums buvo netikėtas.

Simas Jasaitis ilgą laiką nežaidė komandinio krepšinio ir tai jaučiasi. Jis negali dar parodyti geriausio žaidimo. Visgi Simui dar reikia šiek tiek laiko, tačiau jo forma yra pakankamai gera. Iki Eurolygos kovų dar turime šiek tiek laiko ir per jį padėsime Jasaičiui perprasti komandos braižą.“

Gintaras Leonavičius („Techaso“ vyr. treneris): „Žaidžiant prieš „Lietuvos rytą“ viskas turi būti atlikta idealiai. Rungtynių pabaigoje kelios klaidos sugadino visus mūsų ir žiūrovų norus. Šį kartą nepavyko gerai sužaisti dvikovos pabaigos, tačiau komandai tikrai noriu pasakyti tik gerus žodžius, nes vyrai kovėsi prieš labai pajėgią komandą.“

Komentarai:
paulius2x2eisiu ir apmyšiu siemens arena tuoj


nespėsi, kaip visada į kelnes privarysi, užuojauta tau, našlaiti....
2011-01-11
Atsakyti
http://www.pokerstrategy.com/uWVS5L

Mokiniesi žaisti pokerį , žaidi pokerį , populiariausia pokerio svetainė.

Tik čia realūs 50$ ir kuriuos tu gauni , Tiesiog lengvi pinigai.

Jei kas dėl šito neaišku klausk manes.
2011-01-09
-3
Atsakyti
vilenskisednis7orbit[quote]ednis7...bet ir keisti tie ryto fanai, tik parasai ka nors teisingo apie ryto situacija, tai ...[quote]Blemba, jūs žalgifaniai, iš pradžių atsipainiokite Žalgirio situacijoje (komanda per 10 pastarųjų sezonų teišstenėjo porą BBLų, vieną Gomelskį ir du Eurolygos Teletabių titulus, tačiau trimituojate, kad Žalgiris čempionai), o tik po to rašykite teisingas kitų komandų situacijas.na bet jusu niekas net i Eurolyga neprileido:)) o kalbam gi apie siemet situacija, o ne apie 10 metu ar tau tai per sunku suvokti???tai jums kaimo klounai sunku suvokt kad kaunas meslo kruva


Kuo cia deti Kaunas ir Lietuvos rytas(matau uz juos "ale sergi")? Nesu is Kauno,bet nu nx stumt ant miesto uz visus tuos vaikus,ju visur yra Kaune,Vilniuj,Klaipedoj,kurie apsimeta tikrais fanais,bet nihuja neserga uz komanda,o stumia ant varzovu..
2011-01-09
+6
Atsakyti
ednis7orbit[quote]ednis7...bet ir keisti tie ryto fanai, tik parasai ka nors teisingo apie ryto situacija, tai ...[quote]Blemba, jūs žalgifaniai, iš pradžių atsipainiokite Žalgirio situacijoje (komanda per 10 pastarųjų sezonų teišstenėjo porą BBLų, vieną Gomelskį ir du Eurolygos Teletabių titulus, tačiau trimituojate, kad Žalgiris čempionai), o tik po to rašykite teisingas kitų komandų situacijas.na bet jusu niekas net i Eurolyga neprileido:)) o kalbam gi apie siemet situacija, o ne apie 10 metu ar tau tai per sunku suvokti???


tai jums kaimo klounai sunku suvokt kad kaunas meslo kruva
2011-01-09
-3
Atsakyti
eisiu ir apmyšiu siemens arena tuoj
2011-01-09
+6
Atsakyti
orbit[quote]ednis7...bet ir keisti tie ryto fanai, tik parasai ka nors teisingo apie ryto situacija, tai ...[quote]Blemba, jūs žalgifaniai, iš pradžių atsipainiokite Žalgirio situacijoje (komanda per 10 pastarųjų sezonų teišstenėjo porą BBLų, vieną Gomelskį ir du Eurolygos Teletabių titulus, tačiau trimituojate, kad Žalgiris čempionai), o tik po to rašykite teisingas kitų komandų situacijas.


na bet jusu niekas net i Eurolyga neprileido:)) o kalbam gi apie siemet situacija, o ne apie 10 metu ar tau tai per sunku suvokti???
2011-01-09
-2
Atsakyti
ZygisLietuvos Rytas is dukterinés WNBA lygos isigijo nauja izaidéja Avery Muhamad- Johnson. Vainauskas paaukojo visas savo svirksto ir kokso atsargas, kad butu susitarta su sia 45 metu izaidéja-plovéja. Teigiama kad ji papildomai uzsidirbs plaudama Siemens arenos grindis nemokamai.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
tipo prajuokint mus norejai? pasirodei eiliniu kvaileliu...gaila tokiu zmoniu
2011-01-09
Atsakyti
[quote]ednis7...bet ir keisti tie ryto fanai, tik parasai ka nors teisingo apie ryto situacija, tai ...[quote]

Blemba, jūs žalgifaniai, iš pradžių atsipainiokite Žalgirio situacijoje (komanda per 10 pastarųjų sezonų teišstenėjo porą BBLų, vieną Gomelskį ir du Eurolygos Teletabių titulus, tačiau trimituojate, kad Žalgiris čempionai), o tik po to rašykite teisingas kitų komandų situacijas.
2011-01-09
-7
Atsakyti
bet ir keisti tie ryto fanai, tik parasai ka nors teisingo apie ryto situacija, tai jie puola minusus deti, neva cia kazkas svarbaus:)), o tai kad jie vos nulosdami TECHasa jau ruosiasi PAO, CAJA ir visus kitus tvarkyti jiems ne motais. Jiems niekaip nedaeina, kad vos ne vos nulosta BARCA (kuri siemet toli grazu nera stipriausia komanda Eurolygoje) o kitoms Eurolygos lygio komandoms iskaitant ir Zalgiri pralaimeta arba triuskinamai arba kapojosi tik del garbes... Nesupranta jie ir nenori suprasti, kad isejus SARUI komanda vel griuvusi ir jei dar nespejo vakar pamatyti tai sausio 12 pamatys (beje ne nuo Eurolygos komandos). Juk matet, kad nei su suomiais nei su TECHasu Valanciunas su Nalga yra tusti kai nera SARO...taigi jau manau komentaras kuris jus taip sunervins jog minusus sukrausit net apsiseiliave:)
2011-01-09
-3
Atsakyti
Zygis
Lietuvos Rytas is dukterinés WNBA lygos isigijo nauja izaidéja Avery Muhamad- Johnson. Vainauskas paaukojo visas savo svirksto ir kokso atsargas, kad butu susitarta su sia 45 metu izaidéja-plovéja. Teigiama kad ji papildomai uzsidirbs plaudama Siemens arenos grindis nemokamai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-01-09
+1
Atsakyti
Zygis
Lietuvos Rytas is dukterinés WNBA lygos isigijo nauja izaidéja Avery Muhamad- Johnson. Vainauskas paaukojo visas savo svirksto ir kokso atsargas, kad butu susitarta su sia 45 metu izaidéja-plovéja. Teigiama kad ji papildomai uzsidirbs plaudama Siemens arenos grindis nemokamai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-01-09
-11
Atsakyti
piporeiktu veliavos "KUR ŠARAS".Jonelis butu sutvarkes sita reikala,deja tevui perimus kontrole i rankas tai buvo tiesiog neisvengiama,nors greiciausiai protingas zingsnis ziurint i finansine klubo padeti.o Jonelis matyt butu ejas va bank.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


rytui STEPAS zvaigzdziu zvaigzde :)) jiems jis reikalingas.
2011-01-09
-7
Atsakyti
pipo
reiktu veliavos "KUR ŠARAS".Jonelis butu sutvarkes sita reikala,deja tevui perimus kontrole i rankas tai buvo tiesiog neisvengiama,nors greiciausiai protingas zingsnis ziurint i finansine klubo padeti.o Jonelis matyt butu ejas va bank.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-01-09
-3
Atsakyti
ExspertRytas pasirase sutarti su Dialls Darnell


svetaine tyli, o skelbi tik tu
2011-01-09
+9
Atsakyti
Taip be Saro islindo ir triufelio beviltiskumas - jokios drausmes (elaminas neiziadineja o meto, baijra varosi kamuoli per visa aikste ir meto lyg butu Novickis, ginasi visi kaip iseina ir tik gelbsti kai laiko arba stumia o teisejai nemato). Si komanda jau sausio 12 Kazaneje grius nes tokiu zaidimu tik suomius ir lkl vidutiniokus aplosti...
2011-01-09
-3
Atsakyti
rytas be jasikeviciaus vel krito, kad ir kaip nenoretum to visi spripazinti taip jau yra...
2011-01-09
-2
Atsakyti
Rytas pasirase sutarti su Dialls Darnell
2011-01-09
-6
Atsakyti
Na Techasą tai reikia tik pagirti. Iš tikrųjų tik kelios klaidos per paskutines 3min. viską sugadino. Ir jie yra geras pavyzdys, kad galima žaisti ir prieš eurolygos TOP4 komandą bunant LKL vidutiniokais. Gražu žiūrėti, kai be leginierių žaidžia komanda. Keista kodėl Šiauliai žaidimą remia užsieniečiais, o Techasui ir lietuviai geri.
2011-01-09
+16
Atsakyti
BabaisaStraipsnio antraste turetu buti TIK PER STEBUKLA RYTAS ISNESE SVEIKA KAILI Nu ir aisku jeigu rytas final4 komanda tai tada techasas pasitreniraves rungtyniu pabaiga sulosti butu el cempionai :)


Tu daunas! Geriau tu eitum kilimo pagraust, nei cia nesamones rasytum!
2011-01-09
+1
Atsakyti
Straipsnio antraste turetu buti TIK PER STEBUKLA RYTAS ISNESE SVEIKA KAILI Nu ir aisku jeigu rytas final4 komanda tai tada techasas pasitreniraves rungtyniu pabaiga sulosti butu el cempionai :)
2011-01-09
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.