Gedimino Maceinos skrydis po „Kaunas TrioBet“ krepšiu
Gedimino Maceinos skrydis po „Kaunas TrioBet“ krepšiu
Nuotr. Martynas Musteikis
Šeštą nesėkmę per paskutines septynerias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes patyrė „Kaunas TrioBet“ (5-10) komanda. Mindaugo Lukošiaus auklėtiniai antradienį savo aikštėje 65:77 (17:14, 14:25, 16:22, 18:16) nusileido Utenos „Juventus“ (6-8) krepšinkams.

Svečiai solidžią persvarą įgijo po ilgosios pertraukos. Jie trečią kėlinį pradėjo laimėdami atkarpą 16:6 ir po Vaido Čepukaičio baudos metimų pirmavo 55:37.

Nors įpusėjus ketvirtam kėliniui po Kristo Saages tritaškio kauniečiai priartėjo iki 62:64, tačiau dvikovą ramiau pabaigė uteniškiai.

„Juventus“: Arūnas Vasiliauskas 15, Aurimas Kieža 12 (9 atk. kam.), Aurimas Adomaitis 10, Marius Prekevičius 9.

„Kaunas TrioBet“: Giedrius Kurtinaitis 16, Vytenis Jasikevičius 13 (9 rez. perd.), Povilas Čukinas 9.

Robertas Giedraitis
(„Juventus“ vyr. treneris)
: „Ruošėmės, kad šiandien žaisime nuo gynybos. Viską akcentavome gynyboje. Tos penkios minutės ketvirtame kėlinyje, kai iš 17 taškų pranašumo liko tik 2, nuvo košmaras. Manau, per anksti patikėjome, kad viską padarėme. jie gynėsi „aikšte“, bet kamuolys vaikščiojo ne taip, kaip turėjo vaikščioti. Jeigu būtume kamuolį skirstę į baudos aikštelę, būtume sulaužę jų gynybą.“

Mindaugas Lukošius („Kaunas TrioBet“ vyr. treneris): „Šios dienos pralaimėjimą lėmė pralaimėta kova dėl atšokusių kamuolių ir prastas pataikymo procentas. Tritaškių ir dvitaškių mes metėme vienodai, kadangi susidūrėme su labai kieta gynyba baudos aikštelėje. Ketvirtajame kėlinyje buvome pagavę žaidimo ritmą, tačiau kelios neišnaudotos progos puolime pavertė niekais visas mūsų pastangas.“

Komentarai:
nu bl tas luinys lukosius dar ilgai temps komanda i dugna?jam visi aplinkui kalti,nemoksos,tik jis vienas genijus kurio niekas nesupranta.keista kaip tokio genijaus nepastebejo Real ar Barcelona?Maskoliunas su tais paciais zaidejais sugebejo skinti pergales,taigi turbut ne zaidejai kalti kad komanda gilioje duobeje?
2011-01-26
+2
Atsakyti
as
Niekad jo neismes,o jam neuzteks proto atsistadytinti, jis atejo visam laikui.
2011-01-25
-2
Atsakyti
Kada tą Lukošių išmes, kai jis atėjo, vien pralaimėjimai pasipylė...
2011-01-25
+5
Atsakyti
oho
ne vien treneris ciakaltas, as manau zaidejai silpni.vieni jauni ,kiti negabus bet tevu uznugariai kokie.taip ir rutuliosis sitas klubas.tik sirgaliai liks apgauti.dikcius,samulenas.lukosius, manau dar daug tokiu bus siame klube.
2011-01-25
+1
Atsakyti
aliio
Na butautai,gal jau laikas saba ikalbeti vel pakeisti treneri,juk tu tu nevylialiu dar turi. Sis nevykelis nepasiteisino tai duok dar viena.
2011-01-25
+1
Atsakyti
tamsta Lukosiau,o gal pralaimejima(-us) leme paties nekompetencija ir nesugebejimas vadovaut komandai,a?? gal visgi laikas butu pripazint,kad per skystos blauzdos treniruot LKL lygio komanda ir valint lauk is sios komandos?? jau uzknisai jauc ne tik tos komandos gerbejus,bet ir zaidejai nebepasitiki tokio "auksto" lygio treneriu.. cia panasiai,kai bagatskis Zalgiri buvo.. padaryk paslauga visiem ir atsistatydink mulki medingenu;)
2011-01-25
+3
Atsakyti
kaunas
keit ji pats laikas, zaidejai vos kojas velka po treniruociu.
2011-01-25
+3
Atsakyti
Anonimas
CVFRTYHJIMJUYDCW
2011-01-25
-9
Atsakyti
Nu nx kaip nervuoja, kiek dar pralaimejimu reikes, kad tas lukosius atsistatydintu. Ar klubas toks aklas?
2011-01-25
+6
Atsakyti
zikis
gaidziai tie muzikai
2011-01-25
+1
Atsakyti
EvD
Dar tas lodurius lokošius treneruoja,nenori vadyba pergalių tegul...
2011-01-25
+11
Atsakyti
Kurtinaicio zaidimas pastaruoju metu pagerejo, matyt del to, kad Vene isejo. Visai neblogai Giedriui, nors vis tik paciai Kauno komandai ne itin sekas.
2011-01-25
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.