Trečiadienio vakarą „Šiaulių“ ekipa dalyvavo Šiaulių profesinio rengimo centro surengtoje šventėje „Naktinis krepšinis 2011“. Draugišką mačą su šeimininkais žaidę Antano Sireikos auklėtiniai laimėjo 117:87 ir pamalonino žiūrovus efektingu žaidimu.

„Šiaulių“ ekipos vedlys Sireika neslėpė, kad su malonumu vyksta į tokius renginius, jei tik leidžia varžybų tvarkaraštis. Treneris auklėtiniams liepė žaisti kuo efektingiau, kad šventę stebintiems sirgaliams netrūktų gerų emocijų.

Šiauliečiai žaidė tik šešiese, nes treneris kitiems leido pailsėti. Nuo atsarginių suolo mačą stebėjo merginų dėmesio nestokojęs Davidas Weaveris ir Darius Gvezdauskas. O aikštėje spektaklį kūrė Rashaunas Broadusas, Edgaras Stanionis, Edvinas Ruzgas, Osvaldas Matulionis, Mario Delašas ir Romanas Gumeniukas.

Nuo pirmos atakos į priekį išsiveržę svečiai stengėsi išpildyti trenerio norą – efektingų dėjimų tikrai netrūko. Sirgalius pamalonino beveik visi aikštėje buvę krepšininkai – į krepšį neįdėjo tik Broadusas. Tačiau amerikietis gynėjas po vienos atakos privertė ploti visą salę: metė kamuolį į lentą ir galingai pašokęs pats užbaigė ataką. Bene įspūdingiausiai žaidė Delašas, kuris krepšį drebino ypač galingais dėjimais.

Trečiajame kėlinyje „Šiauliai“ leido šeimininkams sušvelninti skirtumą iki 61:71, bet po to sekė įspūdinga atkarpa ir nugalėtojas nebekėlė abejonių. Krepšinio spektaklį sukūrę šiauliečiai nekliudė pasismaginti ir šeimininkams – leido Šiaulių profesinio rengimo centro auklėtiniams irgi pasismaginti dėjimais.

„Šiaulių“ komanda šeimininkams atvežė ir dovanų – įteikė tris krepšinio kamuolius ir kamuoliams sudėti skirtą vežimėlį.

Po mačo su „Šiaulių“ ekipa šventė tęsėsi iki pat ketvirtadienio ryto. Šventės dalyviai varžėsi karatė, stalo teniso, šaudymo, šaškių, šachmatų, smiginio varžybose, kovojo dėl taikliausio tritaškininko, baudų metiko titulo. Prieš vidurnaktį prasidėjo vaikinų ir merginų krepšinio varžybos 3x3. Vaikinai krepšinį žaisti ketino iki pat 7 valandos ryto.
Komentarai:
Anonimas
1 variantas OHO KOKIE SIAULIAI KIETI PASIRASO ILGALAIKIUS KONTRAKTUS, NE TAI KAIP PAS KITUS

2 variantas PALIKIT SIAULIUS RAMYBEJE VISI ZAIDEJAI NAUJI, NE TAI KAIP PAS KITUS
2011-02-10
+1
Atsakyti
i vel jie pez nu krw kas is to sudupe liks kita sezona kai zalgiris sava zaidejus atgal paims
2011-02-10
+1
Atsakyti
JO
Praktiskai bevei visos LKL komandos kas met buriamos is naujo tik vieni SIAULIAI juodai dejoja.... o kas belieka
2011-02-10
-4
Atsakyti
to :)))
o ko tu nori is ju zaidimo? Siauliai kaip visiskai naujai suburta komanda dar gerai laikosi ir LKL tvirtai stovi 4 vietoj, tos smulkios nesekmes dar nieko nereiskia, o pergale pries Lietuvos ryta parodo, kad komanda turi potencialo ir eina teisingu keliu. Kiekvieni metai Siauliai geriausia savo zaidima pradeda rodyti pavasari.
2011-02-10
+9
Atsakyti
:)
Smagu buvo :)
2011-02-10
+6
Atsakyti
:)))
Su tokiu zaidimu koki si sezona demonstruoja siauliai Naktymis ir tezaisti .
2011-02-10
-3
Atsakyti
foto
Prie Deivido Weaverio panos lipo kaip prie medaus -->

http://img830.imageshack.us/img830/420/w...
2011-02-10
+1
Atsakyti
Anonimas
Girdejau pas juos nemazai megeju pazaisti "naktini krepsini"
2011-02-10
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.