Žygimantas Janavičius teigė, jog visi šiauliečiai nori trečiosios vietos
Žygimantas Janavičius teigė, jog visi šiauliečiai nori trečiosios vietos
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Kauno „Žalgirio“ komandai priklausantis, tačiau „Šiaulių“ klubui iki sezono pabaigos paskolintas įžaidėjas Žygimantas Janavičius prieš kurį laiką „Žalgirio radijo“ rubrikai „Užribis“ papasakojo apie gyvenimą Šiauliuose, krepšinį ir su tuo visiškai nesusijusius dalykus.

Interviu su žalgiriečiu įvyko dar prieš lemiamą Baltijos krepšinio lygos (BBL) ketvirtfinalio seriją, kuri įrodė, jog šiuo metu „Šiaulių“ sportinė forma pakankamai gera ir tai – pavojingas varžovas visiems.

„Sekasi ne visai gerai, žaidžiame pernelyg banguotai, tačiau tikimės, kad savo trečią vietą iškovosime. Gatvėje kartais girdi, jog apkalba, tačiau šiauliečiams svarbiausia, kad sezono pabaigoje būtų trečioji vieta. Tada viskas bus taip, kaip įprasta ir turi būti“, – į apkalbas dėmesio krepšininkas teigia nekreipiantis.

„Pačiuose Šiauliuose gyvenimas ramus, viskas teka ramia vaga“, – laidos vedėjo Karolio Tiškevičiaus provokacijoms apie Šiaulius nepasidavė šiuo metu Saulės miesto ekipos marškinėlius vilkintis žaidimo dirigentas.

Janavičius papasakojo ir apie laisvą laiką, kurio, pasak jo, būna itin mažai. „Daug sportuojame, tad tų laisvų akimirkų išties turime labai minimaliai. Bet, kai jau būna, tai žinau, kur išeiti filmą pasižiūrėti, ar kur nuvažiuoti pavalgyti.“

Pilname pokalbyje su žaidėju taip pat išgirsite: kokios su automobiliu susijusios bėdos žiemą kamavo žalgirietį, ko Janavičius labiausiai laukia jį aplankant ir ar įžaidėjas kada nors apsilankė liūdnai pagarsėjusioje „Arklidėje“.

Komentarai:
PRITARIU
Sitas zuranlistas man patinka, subtilus humoras jo. Ir interviu bent idomiau paklausyt kai taip
2011-03-31
Atsakyti
________Tokiais kvailais klausimais apie Šiaulių miestą žurnalistas tik parodo koks provincialus ir stereotipinis yra jo mąstymas.Kas dėl visokių budulių ir smulkių banditėlių, tai jie jau seniai iš Šiaulių yra išsivažinėję po ispanijas ir anglijas.Didžioji dalis vietinio jaunimo Šiauliuose yra normalūs studentai.


nereikia sureiksminti,juk juoko forma viskas kad klausytojui tik butu liksmiau,visgas gerai :)
2011-03-31
Atsakyti
MartisSu arkliais tai uzprikolino ;DD


:D
2011-03-31
-2
Atsakyti
Su arkliais tai uzprikolino ;DD
2011-03-31
-2
Atsakyti
aaskokia 3 vieta, pamirskit, pilna kandidatu i ta 3 vieta, tame tarpe ir lrytas :)))


Rudupi 2 paskutinius kartus nugalejom Juventus irgi ir nuo kitu panasiu komandu nebepralaiminejam pastaruoju metu, tirkai manau kad esam realus pretendentai i bronza :)
2011-03-31
+10
Atsakyti
aas
kokia 3 vieta, pamirskit, pilna kandidatu i ta 3 vieta, tame tarpe ir lrytas :)))
2011-03-31
+9
Atsakyti
________
Tokiais kvailais klausimais apie Šiaulių miestą žurnalistas tik parodo koks provincialus ir stereotipinis yra jo mąstymas.

Kas dėl visokių budulių ir smulkių banditėlių, tai jie jau seniai iš Šiaulių yra išsivažinėję po ispanijas ir anglijas.

Didžioji dalis vietinio jaunimo Šiauliuose yra normalūs studentai.
2011-03-31
+9
Atsakyti
Na kaip krepsininkui jam dar ira tikrai kur tobulet ir nemazai, bet kaip zmogus tai visai normalus.
2011-03-31
+9
Atsakyti
aa
bet zygis tai melagis koks :X sako neina per mergas...eina ir isdavineja savaja panele...buuuuu
2011-03-31
-2
Atsakyti
nu bet klausima apie Siauliu miesta tai atsilupe visiskai...ar turi byta?ar nebuvai isejes su juodaodziu nakti i centra? ar esi isiveles siauliuose i konflikta? nei cia kas musas nei ka tuose siauliuose, miestas kaip ir visi, o vedejas tai matosi neturi ko normaliai paklaust tai ir klausia pudymu visisku...

o Zygiui tai sekmes, atvesk siaulius i 3vt kaip ir priklauso;)
2011-03-31
-5
Atsakyti
Ravanelli
Reik Žalgiriui greičiau atsikratyt šito veikėjo. Bukesnio krepšininko nelabai surasi. Gal tik Plastedas bukumu nenusileidžia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-03-31
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.