Delininkaitis: „Finale norėjome rungtyniauti su „Lietuvos rytu“ (video, foto)

2011-04-10 20:39
Martynas Pupininkas, „BasketNews.lt“ korespondentas
Praradęs galimybę BBL Elito divizione susikauti su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa Tomas Delininkaitis šį šansą veikiausiai turės LKL finalo serijoje
Praradęs galimybę BBL Elito divizione susikauti su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa Tomas Delininkaitis šį šansą veikiausiai turės LKL finalo serijoje
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Nors Rygos VEF ekipa šeštadienio vakarą sudaužė Kauno „Žalgirio“ gynėjo Tomo Delininkaičio viltis Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito diviziono finale suremti ginklus su Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkais, mače su latviais iškovotas aukso medalis Delinikaičiui ne ką mažiau malonus.

„Pasakysiu nemeluodamas, asmeniškai tikėjausi finale rungtyniauti su „Lietuvos rytu“. VEF komanda vakar tikrai nustebino. Laukiau sunkių rungtynių, finale nesitikėjau lengvo pasivaikščiojimo“, – tvirtino žalgirietis.

– Tomai, kokios priežastys lėmė pergalę finale? – tinklalapio „BasketNews.lt“ žurnalistas paklausė Delininkaičio.
– Gynyba, geras komandinis darbas ir puikus nusiteikimas.

– Vakar iššovusi „Žalgirio“ puolimo mašina finale pademonstravo mažesnes apsukas. Kas lėmė tokius skirtingus pasirodymus?
– Galbūt po vakarykščių rungtynių kiek atsipalaidavome ir neįvertinome VEF krepšininkų. Galbūt tikėjomės, kad ir vėl laukia lengvas susitikimas, bet įsitikinome, kad ne tik lietuviai, tačiau ir latviai moka žaisti krepšinį.

– Ar BBL finalo ketverto turnyro scenarijus ir buvo toks, kokio tikėjotės?
– Niekam ne paslaptis, kad finale norėjome rungtyniauti su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda. Finale būtų buvę smagiau nugalėti sostinės ekipą, bet į finalą pateko stipresnė komanda. Finaliniame ketverte silpnų varžovų nebuvo. Nenorėčiau nuvertinti ir „Ventspils“ ekipos,  kuri šiandien su „Lietuvos rytu“ kovėsi kaip lygūs su lygiais.

„Žalgirio“ triumfo akimirkos, Klimavičiaus, Kalniečio ir Pociaus komentarai:



Komentarai:
As dziaugiuosi, kad finalas buvo kitoks. Nors karta kitos komandos zaide. O su Rytu lkl finalai laukia. tikrai idomiau nei keliuose turnyruose is eiles tos pacios komandos zaidzia finale. Vistiek tikra kova bus LKL finaluose. Aisku, jei Rytas nenugalejo VEF tai su Rudupiu jiems pusfinali turetu irgi daug darbo but... Bet vistiek manau LKL finalai bus Zalgiris- LR. O Bet Rezultatas manau gali buti sausas 4-0 Zalgirio naudai. Nes siai dienai Rytas visai neto lygio komanda.
2011-04-11
-2
Atsakyti
rosterisJo Rytgas butu pasikrove maziausiai 20tsk.-toks vaizdas kad legionieriam isskyrus Bairamoviciu nusisikt ant likusiu sezono rungtyniu!


Na nepanasu, kad Rasiciui nusisikt, tikrai neblogai kolkas atrodo, bet kad Talibano truksta rytui, tai ziauriai jauciasi ;)
2011-04-10
+6
Atsakyti
mldc vef krepsininkai,konkreciai pastate ryta i vieta,gal dabar susimastys ir lkl finale matysim bent kazkiek kovos,nes nesinori matyt 4-0 ir -20 visas varzybas.
2011-04-10
+3
Atsakyti
nu kazkaip keistai, intrigos nebuvo... bet gal jau reikia priprast? ;)))
2011-04-10
-7
Atsakyti
PRITARIU DELNUI.... VEFAS TIKRAI BUVO VISA GALVA AUKSTESNI UZ STATYBA
2011-04-10
+11
Atsakyti
EvDAš ir mieliau būčiau žiūrėjas L.ryt vs Žal..


Taip, dabar butu 4-0, o liko tie patys 3-0. Bet istikruju saunuoliai tie braliukai latviukai, kad papuole i finala ir suzaide gana ispudingas rungtynes, kurios neleido ziureti pasyviai, kaip vakar su Ventspils.
2011-04-10
-1
Atsakyti
pritariu delnui vef buvo stipresni uz ryta ir laimejo
2011-04-10
Atsakyti
Jo Rytgas butu pasikrove maziausiai 20tsk.-toks vaizdas kad legionieriam isskyrus Bairamoviciu nusisikt ant likusiu sezono rungtyniu!
2011-04-10
+1
Atsakyti
Jeigu laikrascio legionieriai neatsigaus tai 100 procentu kad nepateks.
2011-04-10
+4
Atsakyti
gali but, kad ir per lkl finalus su rytu nesusiks, prienai geriau zaidzia:DD
2011-04-10
+15
Atsakyti
GotiTomai su lt rytu dar suspesi pasismaginti per lkl finalus:)


Dar reik sugebeti Lietuvos Rytui daeiti iki tiek
2011-04-10
+5
Atsakyti
Tomai su lt rytu dar suspesi pasismaginti per lkl finalus:)
2011-04-10
+7
Atsakyti
EvDAš ir mieliau būčiau žiūrėjas L.ryt vs Žal..


Pritariu ir tau ir Delininkaiciui. Bet svarbiausia titulas! :)
2011-04-10
+1
Atsakyti
David Villa
Delnai, daugiau pagarbos Rygos VEF komandai, jei finale butu zaides rytas nebutu buve tokios geros atkaklios kovos iki paskutines minutes, nes rytas eilini karta butu gaves maziausiai 18 tasku.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-04-10
+7
Atsakyti
EvD
Aš ir mieliau būčiau žiūrėjas L.ryt vs Žal..
2011-04-10
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.