Du Klaipėdos "Neptūno" legionieriai iš JAV po šio sezono ketina kelti sparnus iš uostamiesčio. Sheiku Kabba ir Antonio Grantas karjerą žada tęsti komandose, kurios išpildytų jų finansinius norus.

Abu legionieriai ne kartą minėjo, jog Klaipėdos komandoje žaidžia "beveik už dyką". A.Grantas į "Neptūną" atvyko iš Kėdainių "Nevėžio" klubo, vasarą nepritapęs NBA klube "Charlotte Bobcats".

[image=3122 left]Tuo tarpu Sh.Kabbai taip apskritai pirmasis sezonas, per kurį jis gauna atlyginimą. Prieš tai amerikietis mokėsi "Providence" universitete ir žaidė NCAA lygoje. Pagal taisykles, studentai neturi teisės gauti atlyginimo.

A.Grantas vasarą vėl ketina brautis į NBA. Jis žada dalyvauti klubų vasaros stovyklose.

Kito legionieriaus kelias gali pasukti į pietvakarius. Sh.Kabba teigė, jog kitą sezoną norėtų rungtyniauti Ispanijoje, nors pasiūlymų gavęs dar nėra.

Pastarasis neatmetė galimybės likti Lietuvoje. "Vilniaus "Lietuvos ryte" ar Kauno "Žalgiryje" pažaisti būtų visai nieko", - sakė žaidėjas.

Tiesa, tiek A.Grantas, tiek Sh.Kabba gali likti "Neptūne". Tačiau norint juos išsaugoti, Klaipėdos komandos vadovai turėtų pateikti amerikiečiams solidžius pasiūlymus.

Šį sezoną amerikiečiai yra vieni "Neptūno" lyderių. A.Grantas LKL čempionate vidutiniškai pelno 19,5 taško ir atkovoja 7,6 kamuolio. Sh.Kabba vidutiniškai surenka 14,4 taško, 3,4 atkovoto kamuolio bei 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Kabba: "butu visai nieko zalgiry ar ryte pazaist" . . . :))) geras juokdarys :) jam dar iki zalgirio lygio tai vargt o vargt.... o pasake mazdaug taip, kad nieko ypatinga zalgiry zaist bet nieko visai butu.... tai ka jis gal tikisi kad ji Maccabi ar CSKA pakvies.... nu ir pasikeles :D
2005-04-08
Atsakyti
nu ash tai nelabai suprantu vieno, jei jie nesako kad litai weluoja tai kokios bedos? juk kontrrakta pasirashe ir kiek suprantu gauna tuos pinigus kurie ten nurodyti, o dabar pradejo werkti kad mazhai, nu tai priesh pasirashant reikejo galwoti. wa, nu del sheikku zaidimo lr ar z tai nera jokiu shansu, o grantas gal ir gali zaist aukshtesniame lygyje bet ish kitos puses jis tik LKaL ir LKL yra zaides taip kad.. bje tokie komandos lyderiu pareishkimai nemanau kad sutelks komanda kowai pries lemiamias rungtynes..
2005-04-08
-7
Atsakyti
grantas tikrai neblogas zaidejas, o kabba manau eilinis negriukas.... idomu kaip neptunui bus kita sezona
2005-04-08
+1
Atsakyti
To red_idiot: O koks cia veiksmas vokimas?
2005-04-08
-3
Atsakyti
na rytui toks begalvis tikriausiai tiktu bet tik ne zalgiriui beto vainauskelis su savo voktais pinigais niekada neveluoja...
2005-04-08
-3
Atsakyti
I Zalgiri ar Ryta. Juokus megsta Sheiku
2005-04-08
-6
Atsakyti
BPN
Na per juos abu susidaro virš trečdalio komandos taškų... Na o su Žalgiriu ar Lrytu, tai jie čia suskėlė baiką... :D
:I
2005-04-07
+9
Atsakyti
Uzsisvajojo apie Ispanija, ir apie zalgiri, Ryta. Robertas packas Gan sunkiai kartais jauciasi zalgiryje, o cia kazkoks Sheiku kaba uzsimane, ir tai be jokio optimizmo, lyg jis zaistu tik is bedos. . Aisku visi nori uzdirbti daug, bet realistinis mastymas kartais yra irgi didele vertybe.
2005-04-07
-1
Atsakyti
Vilmis: tai be abejo kad negauna. 10 000 lt per menesi yra labai dideli pinigai... Ir juos gauna tikrai ne kiekvienas LKL zaidejas... Kokiuose Siauliuose tokiu zaideju gal yra 4... Man atrodo Neptune jie gauna per pus maziau, jeigu ne dar nmazaiu ;)
2005-04-07
+8
Atsakyti
nzn kaip zalgiryje bet ryte jam vietos tikrai nera..
aisku gaila butu jei iseitu.bet jei neptunas laimi 3 vieta tai kita sezona komandos biudzetas gali ir padideti..o siaip kuncaitis su kairiu gerai sutaria ir rastu nauju pigiu bet pajegiu negriuku..
2005-04-07
-2
Atsakyti
Na apmaudu aisq bet jie gali ir geresnese komandose lost bent jau Grantas
2005-04-07
-2
Atsakyti
jau geriau laiku gautu kapeikas neptune ,nei visa gyvenima reikalauti pinigu is zalgirio.
2005-04-07
-3
Atsakyti
Nu taip siu legeonieriu atlyginimai nesiekia 10 000 lt per men. .
2005-04-07
-6
Atsakyti
turbut keliaus i lenkija
2005-04-07
+2
Atsakyti
bet jei tai tiesa, kad mazai gauna, tai jie tikrai gerai losia. juk kaip bebutu pinigai yra didelis stimulas, tiksliau ju nesant nera didelio stimulo..
2005-04-07
+1
Atsakyti
Neptūnas šį sezoną gerai pasirodo, tikėkimes atsiras rėmėjų ir išlaikysim juos...
2005-04-07
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.