Vladimiras Romanovas po antrųjų LKL finalo rungtynių buvo kaip niekada įsiutęs
Vladimiras Romanovas po antrųjų LKL finalo rungtynių buvo kaip niekada įsiutęs
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Po antrųjų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynių „Siemens“ arenoje „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas kibo į atlapus savo žaidėjams, rašo tinklalapis „15min.lt“.

Tinklalapio šaltinių teigimu, po pralaimėtų rungtynių į persirengimo kambarį įžengęs klubo savininkas susikibo su Marcusu Brownu. Kaltino jį atsainumu, aplaidumu, grasino nebemokėsiąs atlyginimo. Grasino ne tik jam, bet ir kitiems komandos nariams. Legionierių stojo ginti kitas amerikietis DeJuanas Collinsas, kiti žalgiriečiai suskubo skirti susikibusius krepšininkus ir komandos vadovą.

Emocijoms ir kaltinimams atslūgus, „Žalgirio“ legionieriai jau nepanoro komandos autobusu grįžti į Kauną. Brownas, Collinsas ir Travisas Watsonas liko Vilniuje.

Neaišku, ar legionieriai ir savininkas susitaikė, bet, „15min.lt“ žiniomis, antradienį „Žalgirio“ treniruotėje jau plušėjo visi krepšininkai. Ketvirtadienį žaidėjų jau laukia trečiasis LKL finalo serijos mūšis.

Komentarai:
laikrastis nesamones skelbia niekas niekam i atlapus nekibo
2011-05-12
+1
Atsakyti
Reksit, kad sergu paranoja, bet, manau, kad cia viskas tvarkingai surezisuota. Vainiai moka romkai baslius, o tas, pasirekaudamas, del bendro ispudzio, zlugdo Zalgirio zaidima. Vainiams reikia losti Eurolygoje, o romkai svarbu gauti otkata. O ir lazybu bendroves cia gali vaidinti nepaskutini vaidmeni, je ne viena pagrindiniu. Zalgiris yra neabejotinai stipresnis siais, o ir buvo praeitais metais. Visa sezona jis rodo ispudinga zaidima, sirgaliams sudaromas nenugalimo Zalgirio ivaizdis ir visi puola statyti uz Zalgiri. Atejus finalams Zalgiris staiga stoja i ryziu surinkejo poza rakom ir leidziasi rurin...mas visokiu nevykeliu babrausku ir jobmantu. Islosia krepsinio oligarchai, pralosia lengvu pinigu megejai lazybininkai ir Visi Kauno Zalgirio Fanai. O rytsudzio pasekejai dziaugiasi popieriniais medaliais ir "pralosus" Kaunui, kaip miestui visumoj. Negaliu garantuoti, kad esu visiskai teisus, bet mano manymu logikos turiu.
2011-05-12
-10
Atsakyti
BColangelomantux88Zalgiris_4everAisku skambes durnai, bet jei Collinsas ir Watsonas atsisakytu zaist, tai Zalgiriui nuo to tik geriau butu :Dsiaip netigi noretusi, kad ir brownas nebezaistu... is legionieriu tegul buna tik centrai... nu gal ir capinas... jis toks gerietis atrodo :Do tai ar ne braunas ir istrauke savo "nesamones" dvi ileides kaune?


Jo jegu siaindie istauks rungtynes pvz Collinsas visi sakys mldc ir tt

As nesuprantu, kodel kaikurie komentatoriai nemato lietuviu klaidu. Pvz Kalnietis iki krepsio nedameta ar laisvas budamas nepataiko. Gal ir del to legionieriai kalti?
2011-05-12
Atsakyti
RENAULTatejo lkl finalu diena ir vel is ryto straipsnis maloniai paskaitykit... http://www.lrytas.lt/-130512484813039439...


Del keitimu taktikos tai yra tesybes sitam straipsni, ji - visiskai nesuprantama. Be to Zalgiris si sezona jau turi 3 treneri ir visi, kaip vienas zaidejus keicia taip pat, tik gal Zouros netaip daznai 5 min po penketa, kiti ta lyg ir dazniau darydavo. Matyt zouros sugebejo isikovoti bent tiek is Romanovo.
2011-05-12
-3
Atsakyti
fotke tai is pernai metu :D
2011-05-12
+1
Atsakyti
RENAULTatejo lkl finalu diena ir vel is ryto straipsnis maloniai paskaitykit... http://www.lrytas.lt/-130512484813039439...


sakysi ne teisybe parasyta?
2011-05-12
+19
Atsakyti
atejo lkl finalu diena ir vel is ryto straipsnis maloniai paskaitykit... http://www.lrytas.lt/-130512484813039439...
2011-05-12
+2
Atsakyti
Jei siandien Zalgiris pralos tai Romanovas tikrai atleis Zourasa, bet jei ir Vilniuj nepasiseks Zalgiriui tda jau Zourasas bus Romkos atleistas ir is Graikijos vyr. trenerio posto,

jis tikrai gali :D :D
2011-05-12
-1
Atsakyti
Uz toki zaidima maza i snuki duoti,amerikieciai galvoja,kad jiem siaip atlyginimai neblogi mokami,uz juos atarti reikia,o ne gelytes aiksteje skainioti.
2011-05-12
-7
Atsakyti
mantux88Zalgiris_4everAisku skambes durnai, bet jei Collinsas ir Watsonas atsisakytu zaist, tai Zalgiriui nuo to tik geriau butu :Dsiaip netigi noretusi, kad ir brownas nebezaistu... is legionieriu tegul buna tik centrai... nu gal ir capinas... jis toks gerietis atrodo :D


o tai ar ne braunas ir istrauke savo "nesamones" dvi ileides kaune?
2011-05-12
+4
Atsakyti
Geros mergos reikia Romkai :)))
2011-05-12
+13
Atsakyti
Zalgiris_4everAisku skambes durnai, bet jei Collinsas ir Watsonas atsisakytu zaist, tai Zalgiriui nuo to tik geriau butu :D


be Watsono jus isvis ciulptume kabancius finalo serijoje
2011-05-12
+1
Atsakyti
Zalgiris_4everAisku skambes durnai, bet jei Collinsas ir Watsonas atsisakytu zaist, tai Zalgiriui nuo to tik geriau butu :D


siaip netigi noretusi, kad ir brownas nebezaistu... is legionieriu tegul buna tik centrai... nu gal ir capinas... jis toks gerietis atrodo :D
2011-05-12
+2
Atsakyti
to superman

jei taip bus statau snapso bonka tau jei jau turi 18 :D
2011-05-12
-10
Atsakyti
norit tikekit, norit ne, bet pamatysit ryt patys. Rytojaus top 1 naujiena bnews.lt : "E. Zourosą atleido V.Romanovas, jį keičia D.Šalenga" . pamiršot, kad diskvalas tai tik kaip sportininkui, o ne kaip treneriui :) pamatysit, vel ilgadanti itrauks romka i zaidimuka. Beje, po ketvirtu rungtyniu isitrauks ir vainiukas, kaip ir visad savo stiliuje, negali sulaikyti zirniu siknoje ir prades kariauti vel sitie du loxai. nu nx, nebeskaitysiu as jau ju laisku.
2011-05-11
-5
Atsakyti
Dar sezono gale tikejau kad Zalgiris uztikrintai nukals Ryta.. O o dabar manau atvirksciai, po tokio romkos sou vel komandos vidus bus sugriautas, visi prades pyktis ir aiksteleje... Na ka vnz RYTO FANAI SVEIKINIMAI SU TAURE.. Nes Zalgiriui tikrai nebera sansu.. Be to toj Romka prades atleidinet zaidejus ir trenerius finalo serijoje. PAMATYSIT jei Zalgiris ryt pralos tai galima atsisveikinti su Brownu ir DC... Kas cia zino gal ir Zourosa ismes, na o tada jau bus viskas aisku (nors ir dabar jau aisku).

Belieka padekoti sitam isprogusiam Rusui kad antrus metus is eiles sugriove Zalgiri...
2011-05-11
-8
Atsakyti
Malačius Romanovas!
2011-05-11
-3
Atsakyti
Kvailys ir niekšas tas Romanovas kokių reta
2011-05-11
+1
Atsakyti
Manau sioje finalo serijoje, kaip ir pernai dar visokiu briedu prisiziuresim, gal net ir Salenga dar figuruos sioje muilo operoje :D
2011-05-11
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.