Novica Veličkovičius – vienas iš keturių krepšininkų, kuriam neliko vietos karališkajame klube
Novica Veličkovičius – vienas iš keturių krepšininkų, kuriam neliko vietos karališkajame klube
Nuotr. EFE-Scanpix
Po to, kai Madrido „Real“ ekipa ketvirtus metus paeiliui nepateko į Ispanijos čempionato finalą, klubo vadovai ketina kardinaliai keisti sudėtį.


Tuckeris nepateisino į jį dėtų vilčių, o į Prigioni nusitaikė Valensijos „Power Electronics“ komanda, jeigu ją paliktų Omaras Cookas. Veličkovičius turėtų pasirašyti kontraktą su Atėnų „Panathinaikos“ klubu.

Pirmuoju „Real“ pirkiniu tapo snaiperis Jaycee Carrollas. Gynėjas du sezonus praleido Las Palmo „Gran Canaria 2014“ ekipos gretose. Amerikietis vidutiniškai pelnydavo po 18,8 taško, atkovodavo po 2,9 ir perimdavo po 1,1 kamuolio bei atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Karališkasis klubas taip pat dairosi naujo vyriausiojo trenerio. Tarp kandidatų sąrašo minimos Pablo Laso, Svetislavo Pesičiaus, Fotis Katsikario, Pedro Martinezo ir Neveno Spahijos pavardės.
Komentarai:
Va taip va ir miršta talentai (Vidalis,Veličkovičius)
2011-06-05
+4
Atsakyti
M
Cia kaltas realo treneriu stabas Messina su mollina nesupranta ispanisko krepsinio. O del velisckoviciaus messina bande kopijuoti barca 2008 09 kai zaide 3 dideli 2 mazi
2011-06-05
-3
Atsakyti
LT
Velickovic kelsis i Panathinaikos,o Prigioni i Power Electronik vietoj O.Cook.
2011-06-05
+1
Atsakyti
madnessVeličkovičius tarsi verkia nuotraukoje :D


Neverkia, o kakina ;D ;D
2011-06-05
-11
Atsakyti
Veličkovičius tarsi verkia nuotraukoje :D
2011-06-05
-5
Atsakyti
AnonimasTuckeriu arba Vidaliu galetu pasidometi, nes SG vieta laisva--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


butent kaip zalgiriui vietoj browno labai geri zaidejai butu,bet ir kaina ne ta,o vidalis ispanas ir kad eitu i leituva lost mazai tiketina...
2011-06-05
-1
Atsakyti
Anonimas
Tuckeriu arba Vidaliu galetu pasidometi, nes SG vieta laisva

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-06-05
Atsakyti
Romka ir tas geriau komandą komplektuoja.
2011-06-05
+11
Atsakyti
grustnyjClay Tucker man paliko gera ispudi po sezono DKV Joventut'e lygtais :) o Reale labai jau prigeso...Del Vwlickoviciaus, tai irgi jo talentas pradingo Reale


Tai kad tas realas žlugdo talentus.. Na terkim kaip ir Begič kol Žalgirį žaidė buvo zjbs visai centras, gal tik masės jam betrūksta, o reale užduso ant suolo..
2011-06-04
-1
Atsakyti
Anonimas
grustnyj

Na Tuckeris buvo starto zaidejas visa sezona,daug zaide tai,kad Realas jo nesugadino.Del Velickoviciaus cia yra kitas reikalas,bet jy sugadino Messina,kuris kai dar dirbo,jy nusodino del kazkokiu konfvilktu su juo.
2011-06-04
+6
Atsakyti
Clay Tucker man paliko gera ispudi po sezono DKV Joventut'e lygtais :) o Reale labai jau prigeso...Del Vwlickoviciaus, tai irgi jo talentas pradingo Reale
2011-06-04
+7
Atsakyti
nu
Vo, kiek zaideju, Romka, ar matai?
2011-06-04
+20
Atsakyti
Realas su tokiu biudzetu praktiskai tik minimalius reikalavimus ivygde sezone, o Ispanijoj speju nei tu nesugebejo ivygdyt. Nemoka optimaliai isnaudoti investuojamu didziuliu pinigu ir is visos tos investicijos gavosi nulis.
2011-06-04
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.