Kęstutis Kemzūra po mačo teigė, jog pralaimėti jo komandai padėjo teisėjai
Kęstutis Kemzūra po mačo teigė, jog pralaimėti jo komandai padėjo teisėjai
Nuotr. RIA Novosti-Scanpix
Galingai sezoną pradėjusi Kęstučio Kemzūros treniruojama Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipa pradėjo buksuoti svarbiausiose sezono rungtynėse, kuomet skaičiuojamas komandos nuveiktas darbas per visus metus.

Lietuvos rinktinės stratego auklėtiniai neturėjo šansų Rusijos čempionato pusfinalyje su Maskvos CSKA ekipa, kuomet pralaimėjo seriją „sausu“ rezultatu 0-3. Nuo tokio paties likimo mažajame finale „Lokomotiv“ skiria tik vienas pralaimėjimas.

„Galima sakyti, kad mes patys šiandien paleidome pergalę, bet mums truputį padėjo ir tie trys pilkai apsirengę vyrai. Manau, kad techninė pražanga mačo pabaigoje buvo ne vietoje, – teisėjų darbą komentavo Kemzūra. – Žinoma, mums reikėjo pataikyti baudas – aš to neneigiu. Bet esu nemaloniai nustebintas teisėjų veiksmais. Manęs netenkino jų darbas nei vakar, nei šiandien. Pasižiūrėjęs video, matai dar daugiau.

Jei žmonės atvyksta teisėjauti, jie turėtų jausti atsakomybę – juk ne į kurortą atvyko. Jaučiu, kad kažkas negerai, kai žmogus pabėga – neateina paspausti rankos po rungtynių. Vadinasi, kažką ne taip padarė. O šiaip tai sveikinu „Uniks“, serija persikelia į Krasnodarą, kur mes labai stengsimės.“

„Lokomotiv“ antrajame serijos mače tritaškius metė taikliau nei baudas, kadangi pateikė tik septynias iš penkiolikos (47 proc.). Tuo tarpu tritaškių taiklumas siekė 61 proc. (11/18 metimų).

Visgi net ir pirmaudami serijoje 2-0 „Uniks“ kol kas dar negali gerti pergalės šampano. Mat pusfinalio serijoje su Maskvos srities „Chimki“ Tatarstano sostinės krepšininkai taip pat pirmavo 2-0, tačiau patyrė tris pralaimėjimus paeiliui ir baigė kovą dėl aukso.

„Ačiū vaikinams už nusiteikimą ir vyriškumą. Vis dėlto susikaupė nuovargis, Vladimiras Veremeenka gavo traumą. Manau, šiandien vaikinai sukūrė mažą stebuklą ir jie yra šio mačo herojai, – savo auklėtiniais džiaugėsi „Uniks“ strategas Jevgenijus Pašutinas. – Aš jiems rūbinėje sakiau: „Kas benutiktų, kaip besusiklostytų žaidimas – turite kovoti iki galo“. Jie ir kovojo iki paskutinių sekundžių. O tai ir yra aukščiausio lygio sportas, žiūrovai ateina žiūrėti būtent tokią kovą. Viskas dar priešakyje. Krasnodare mums bus dar sunkiau.“

Trečiosios serijos rungtynės antradienį (06.14) vyks Krasnodare.
Komentarai:
as
kiek zinau tikslas buvo pagerint peitu metu vieta tai tai ir padare ,ar pakankamai ar galejo daugiau sunku pasakyti.
2011-06-14
-1
Atsakyti
ddd
mano nuomone jie siilpniausi is tu keturiu komandu...
2011-06-14
-2
Atsakyti
tupas žurnalistas
sveikinu Kęstutį Kemzūrą netruks tapsiantį Žalgirio treneriu.
2011-06-14
+1
Atsakyti
skinas
NA KA MALONU,KAD KESTAS JAU ZALGIRIO NAUJASIS TRENERIS
2011-06-13
-2
Atsakyti
Anonimas
wilkinonas,chalmersas, jeretinas, alando tuckeris, massey, vasiljevas, toporovas. nemanau, kad tai yra silpna komanda. Wilkinsonasa, chalmersas ir massey praktiskai betkuriai eurolygos komandai praverstu
2011-06-13
-1
Atsakyti
ahaprastas tas kemzura treneris nieko naujo


gydikis
2011-06-12
+2
Atsakyti
aha
prastas tas kemzura treneris nieko naujo
2011-06-12
-11
Atsakyti
To siaip
Tu pažiūrėk i jo komanda, ji nėra tokia gera, kaip kitos komandos, iš tikrųjų ji yra silpna, ir tik Kemžūros dėka, ji išovė ir taip toli nuėjo, jai ne jis, vargu ar ji būtų taip toli nuėjus...
2011-06-12
+4
Atsakyti
siaip
kestutis aplamai megsta pa verkti. visa sezona vadovams zadejos prizine vieta ir pergale tame fiba europe. Sezono pabaiga nei pergales fiba europe nei prizines vietos rusijoj. tai ne jaugi pats kaltas. todel zaidziama iki 3 pergaliu, kad atsitiktinumai ir klaidos nenulemtu serijos. kaip jie sugebejo pirmas rungtynes pralaimeti?
2011-06-12
-5
Atsakyti
Mano nuomone, jeigu jau Kemzūra kaltina teisėjus, tai jie tikrai turėtų būt kalti. Kęstutis ne iš tų trenerių, kurie vietoj tinkamai vadovavę komandai - piltų kritiką teisėjams.
2011-06-12
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.