Chuckas Eidsonas su „Barcelona“ tikisi pirmą kartą tapti Eurolygos čempionu
Chuckas Eidsonas su „Barcelona“ tikisi pirmą kartą tapti Eurolygos čempionu
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Bene universaliausias Senajame žemyne rungtyniaujantis krepšininkas Chuckas Eidsonas „Barcelona“ klubą pasirinko ne dėl pelningo kontrakto. 30 metų, 201 cm ūgio amerikietį suviliojo galimybė kovoti dėl prestižiškiausių Europos trofėjų bei Katalonijos ekipos vyriausiojo trenerio Xaviero Pascualio unikalumas.

„Esu labai dėkingas „Barcelona“ vadovams. Džiaugiuosi būdamas Ispanijoje ir norėčiau rungtyniauti jau rytoj, – pristatyme žiniasklaidai geros nuotaikos nestokojo Eidsonas. – Treneris Pascualis taktiškai padaro tai, apie ką kiti nepagalvoja. Jis turi daug aukšto meistriškumo žaidėjų ir sugeba juos priversti demonstruoti įdomų krepšinį.“

Ispanijos čempionų komandoje Eidsonas susidurs su didele konkurencija savo lengvojo krašto puolėjo pozicijoje. Dėl vietos startiniame penkete jis varžysis su Joe Inglesu bei Pete‘u Mickealu.

Naujokas tikino nebijantis konkuruoti: „Kiekvieną dieną treniruojuosi. Tą patį daro ir jie, kad visi būtume geresni žaidėjai. Konkurencija nėra svarbi.“

Eidsonas pasirinko 31-ąjį marškinėlių numerį, kadangi negavo savo mėgstamo 13-ojo.

„Visada renkuosi 13, bet jis priklauso Kosta Perovičiui. Reikia jį gerbti, todėl vienintelis dalykas, kurį padariau – skaičius apkeičiau vietomis“, – aiškino legionierius.

Jis neslėpė turėjęs kitų pasiūlymų, bet juokavo negalėjęs atsispirti puikiam Barselonos orui.

„Buvo daugybė komandų, kurias galėjau pasirinkti, tačiau tose šalyse oras šaltesnis arba labai prastas. Manau, kad geriausias klubas, kurį galėjau rinktis ir žengti žingsnį į priekį savo karjeroje, buvo būtent „Barcelona“, – neabejojo pastaruosius dvejus metus Tel Avivo „Maccabi“ garbę gynęs krepšininkas.

Ispanijos žiniasklaidos duomenimis, Eidsonas per du sezonus uždirbs 4 mln. eurų.
Komentarai:
fsd
jeigu gaus 4mln euru per 2 metus, bet sako atsisake dar geresniu pasilymu, tai kiek jam tada kokie rusai siule. baisu pagalvoti.. bet vertas jis to. neabejotinai.
2011-06-29
+1
Atsakyti
manaujis i nba galetu eit :)


galetu tai galetu, bet jis per protingas krepsininkas tai lygai, jam reikia mastyt aiskteleje, o ten to nereikia daryt - atiduotiu kamuoli didziausia kontrakta turinciam komandos draugui ir begi i aisksteles kampa stebet kokia nesamone tas pridirbs si karta :D:D:D

mldc generolas Chuckas - respects
2011-06-29
-5
Atsakyti
manau
jis i nba galetu eit :)
2011-06-29
-2
Atsakyti
hello
Labai geras zaidejas. Bet labiausiai atsiskleidzia PG pozicijoje! Vertas tokio kontrakto, ir net neabojoju kad Ingleshas su Mickaeliu dalysis minutes likusias po Chucko, nes tiek kiek jis daro... negali pakartoti ne vienas zaidejas.. jis tiesiog viska daro
2011-06-28
-4
Atsakyti
Grammar nazi
ne statistas bet zalgeriui vistiek 41 taska susherdavo ^^
2011-06-28
-7
Atsakyti
Ricka82vertinant vien pagal statistika, alga per dideleaisku, statistika dar neviskas, naudingas zaidejas


Tai, kad jisai ne statistas yra.

http://www.youtube.com/watch?v=xPzscuK48...
2011-06-28
-4
Atsakyti
jonas
niekam tikes senis, nevertas pinigu. ir tegu nesvaigsta del galimybiu. kai pries karjeros pabaiga gauni tiek pinigu uz nieka, tai bepigu taip kalbet
2011-06-28
+5
Atsakyti
Vertas jis kiekvieno cento to savo kontrakto.
2011-06-28
-2
Atsakyti
Adam
Nera nesveiko dydzio , galetu but dar didesnis kaip jam :) kokiu 7-8 mln , isvi sgaletu vel europa kelt kainas... :) nba galbut kris tai reik naudotis tokia proga :)
2011-06-28
-4
Atsakyti
vertinant vien pagal statistika, alga per didele

aisku, statistika dar neviskas, naudingas zaidejas
2011-06-28
+2
Atsakyti
sitas tai tikrai super zaidejas.
2011-06-28
-3
Atsakyti
Tikiuosi bus geriausias zaidejas ekipoje :)
2011-06-28
+3
Atsakyti
Nesveiko dydžio kontraktas tiesiog labai geram krepšininkui.
2011-06-28
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.