Kazanės „Uniks“ klubas pasiekė susitarimą su dar vienu amerikiečiu. Europos taurės čempionų komandą papildys 29 metų, 204 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas Michaelas Wilkinsonas.

Pastarąjį sezoną aukštaūgis rungtyniavo Kęstučio Kemzūros treniruotoje Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipoje ir Rusijos lygoje vidutiniškai rinko 13,8 taško, atkovojo 6,1 kamuolio bei atliko po 1 rezultatyvų perdavimą.

FIBA Iššūkio taurės varžybose Wilkinsonas vidutiniškai pelnė 15,8 taško, atkovojo 6,4 kamuolio ir atliko 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Kitą sezoną Eurolygoje debiutuosiančią Rusijos komandą praėjusią savaitę sustiprino įžaidėjas Marcusas Williamsas.

Kiek anksčiau „Uniks“ sudarė sutartis su aukštaūgiais Nathanu Jawai ir Aleksejumi Savrasenka bei pratęsė kontraktą su gynėju Terrellu Lyday.

Šiuo metu Kazanės klubo vadovai veda derybas su Danieliu Ewingu, pastaruosius trejus metus atstovavusiu Tomo Pačėso vadovaujamai Gdynės „Asseco Prokom“ ekipai.
Komentarai:
Taip pat ir Bjelica ten žais..
2011-06-30
+6
Atsakyti
Adam
Blogiausia tai , kad Lampes neliks
2011-06-30
-1
Atsakyti
Ir panašu, kad Popovičiaus nebeliks Uniks'e
2011-06-30
-9
Atsakyti
m
ar neperdaug amerikonu?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-06-30
+2
Atsakyti
to acb
ka cia nusneki??? wilkinson tipo blogas? lyday, ewing, jawai??? nepezek nesamoniu, axujena sudeti renka
2011-06-29
-1
Atsakyti
acb
kazanes uniks komplektacija tokia idomi.nepasakyciau,kad kazkas tai ypatingo,paprasciausiai griebia zaidejus per greitai.nemanau,kad jie labai brangiai kainuotu,kurie ateina i uniks komanda,taciau faktas kad sumos gali buti uzkeltos.jawai,savrasenko,wilkinson - nieko tokio ypatingo.ewing butu pats sumaniausias is naujoku,jei uniks su juo susitartu,kovingas krepsininkas.nezinia,ar marko popovic liks unikse.zodziu,uniks komplektacija zymiai silpnesne nei cska,tai akivaizdu.biudzetas unikso taipogi mazesnis nei cska ir chimki.kazanes uniks jei paklius i eurolygos stipru pogrupi,vargu ar is jo issikapstys.
2011-06-29
-4
Atsakyti
Uniks islaikys branduoly dar pastipres gali ir eurolygos final four lost net ir laimet eurolyga :)
2011-06-29
+3
Atsakyti
Uniks rimtai ziuri i kita sezona o mums tuo geriau ir VTB bus idomesne ir Eurolyga :)
2011-06-29
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.