Egidijus Dimša pradeda legionieriaus karjerą
Egidijus Dimša pradeda legionieriaus karjerą
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
26 metų 204 cm ūgio sunkiojo krašto puolėjas Egidijus Dimša pradeda legionieriaus karjerą. Kaunietis pasirašė sutartį su Bolonijos „Effe Biancoblu“ iš antrosios pagal pajėgumą Italijos lygos.

„Dimša yra jaunas žaidėjas ir jis puikiai sustiprins mūsų komandą, ypač kovą dėl atšokusių kamuolių
“, – teigė komandos treneris Zare'as Markovskis.

Praėjusį sezoną Dimša gynė Kėdainių 
„Nevėžio“ ir Panevėžio „Techaso“ komandų garbę, o LKL pirmenybėse puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 16,2 taško ir atkovodavo po 6,9 kamuolio.

BBL čempionate Dimša pelnydavo po 15 taškų, o po krepšiais atkovodavo po 6,5 kamuolio.
Komentarai:
mike
shaunuolis,Egi mes wisada su tawim,tu mum geriausias ;)
2011-08-23
+2
Atsakyti
Titas
Pritariu Zalgirieciui!Kiekvienas zodis-tiesa.Dimsa yra zaidejas sau,o komendoje,kur reiks losti kitiems,jo nebebus.Kaip ir Kieza.Labai nemastantys abu grajokai,nors techniskai neblogi,ypac Kieza.Todel siu vyru ir neima geresnes komos.Kieza su Rytu buvo sutares,bet tik del Amerikos patirties.Greit pamate ko vertas.Dimsos kandidatura Lietuvos grandai,net nesvarstydavo.Bet is sirdies Egiui linkiu sekmes!!!Ir Aurimui irgi;D!
2011-08-21
-4
Atsakyti
ed
mano nuomone vertas platesniu galimybiu
2011-08-20
-2
Atsakyti
Jau 4-as Lietuvos krepšininkas kitą sezoną rungtyniausiantis antrojoje Italijos lygoje
2011-08-20
Atsakyti
to kesukazzz

Eik tu su tokiais zaidejais...Dabkus, pize
2011-08-20
-2
Atsakyti
zalgirietis
nereikia taip vertinti ,kad tokiose kaimo komandose jis zaisdavo vienas jam kiti padavinėdavo kamuolius,tai ir buvo rezultatyviausias,nekomandinis zaidėjas ir vargu ar pritaps stipresnėse komandose,aukštesnio lygio komandose jam kamuolio nieks neatidavinės,taip ,kad linkėkime jam sėkmės.
2011-08-19
+5
Atsakyti
Prieis ten lietuvių tai greitu metu bus už pirmą divizijona stipresnė :D
2011-08-19
+4
Atsakyti
kesukazzzGaila,kad Dimšos nevertina mūsų Žalgiris ir Lietuvos Rytas, galėjo bet kuri komanda jį paimti. Bet nieko keisto mūsų superklubams netinka ne tik Dimša, bet ir Kieža, Dabkus, Alijevas ir daug kitų lietuvių žaidėjų, kurie puikiai lošia. Jiems geriau nevykėliai legionieriai, kuriems tik pinigai rūpi ir nesistengia būti komandos lyderiais.


Na taip, bet Alijevas zaide uz Zalgiri ir zaide tikrai nekaip, tai reiskias arba jam pinigai rupejo, nes Zalga tuo metu negalejo daug moket arba tokie zaidejai tikrai nieko ispudingo negaletu nuveikt grande :)
2011-08-19
Atsakyti
Gaila,kad Dimšos nevertina mūsų Žalgiris ir Lietuvos Rytas, galėjo bet kuri komanda jį paimti. Bet nieko keisto mūsų superklubams netinka ne tik Dimša, bet ir Kieža, Dabkus, Alijevas ir daug kitų lietuvių žaidėjų, kurie puikiai lošia. Jiems geriau nevykėliai legionieriai, kuriems tik pinigai rūpi ir nesistengia būti komandos lyderiais.
2011-08-19
-3
Atsakyti
OBA
Dimša yra maladiets, eina į gerą komandą, matyt ir pinigai daug geresni nei LKL.
2011-08-19
+4
Atsakyti
galės su lukauskiu kapotis
2011-08-19
-5
Atsakyti
lee
Vertetu paminet, kad tai yra daugiau nei antros lygos klubas, tai yra legendinis Fortitudo, 2006 m. geriausias Italijos klubas. O kas tada galejo pagalvot, kad Dimsa zais jame

...
2011-08-19
+5
Atsakyti
Lukas
Labai geras variantas , sis klubas vienas is 2 lygos favoritu ,tai tas pats klubas jei dar pamenat toki , skipper ,arba fortitudo
2011-08-19
+2
Atsakyti
KLP
matyt geri pinigai suviliojo dimsa i 2 italijos lyga, nors ir siaip daugeja italijoje lietuviu.
2011-08-19
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.