Antrąją triuškinančią pergalę paeiliui Atėnuose vykstančiame Akropolio turnyre iškovojo Iliaso Zouroso treniruojama Graikijos rinktinė. Turnyro šeimininkai 101:67 (31:13, 25:19, 18:24, 27:11) nepaliko vilčių Bulgarijos krepšininkams. 

Solidų pranašumą graikai įgijo jau pirmajame ketvirtyje, kai šovė į priekį 31:13 ir susikrovė 18 taškų persvarą. Likę kėliniai puikiai varžovų krepšį atakavusiems graikams tebuvo formalumas. 

„Šiandien buvome labai susikaupę ir puikiai dalijomės kamuoliu ir itin taikliai atakavome krepšį, – po mačo džiaugėsi Zouros. – Kiek prasčiau žaidėme trečiajame kėlinyje, kai prastai gynėmės ir dažnai klydome. Vis dėlto rungtynėmis esu patenkintas. Mūsų komanda yra gerame kelyje, o gintis galime dar geriau. Esame jauna komanda ir galime greitai bėgti.“

Graikija: Kostas Vasileiadis 15 (6 atk. kam.), Dimitrios Mavroeidis 13 (6 atk. kam.), Ianas Vougioukas 11, Michaelas Bramošas 11, Antonis Fotsis 10, Kostas Koufos 10, Nickas Calathesas 9, Konstantinos Sloukas 8, Nikos Zisis 6, Kostas Papanikolau 4 (8 atk. kam.), Kostas Kaimakoglou 2 (10 atk. kam.), Vasilis Xanthopoulas 2 (5 rez. perd.).

Bulgarija: Deyanas Ivanovas 14, Filipas Videnovas 12, Earlas Rowlandas 11, Brandonas Heathas 11, Kaloyanas Ivanovas 9, Chavdaras Kostovas 6, Bižidaras Avramovas 2, Aleksandras Gruevas 2.
Komentarai:
rytis
nesuprantu kodel graikai zaidzia dazniausiai tik su silpnom komandom gruzinai bulgarai jiems tikrai nera tos komandos su kuriom galetu savo jegas pasitikrint
2011-08-25
+5
Atsakyti
:)
bet graiku pavardes tai pzdc, puse valandos kol perskaitai taisyklingai visas :D
2011-08-25
-3
Atsakyti
Anonimas
Priminsiu tau siuos zodzius, kai graikai ant pakylis lips

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-08-25
+3
Atsakyti
AnonimasNespank su ta per anksti igyta forma, gebejimo gintis jokia forma is ju neatims, plius prisiminkim praeitu metu musu rinktine, jau pasiruosime mates, kad galim daug nuveikti, kodel TADA NIEKAS NESPANKO APIE ANKSTI IGYTA FORMA? Nes tada viskas buvo gerai, o cia belieka tik raminti save apgailetinom atmaskem--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


galėsi po čempo spankti apie aukštas graikų vietas :)
2011-08-25
Atsakyti
aaa
Pas mus rinktinė yra gera, ji turi didelį potencialą laimėti auksą. Tik dabar po kelių nepavykusių draugiškų rungtynių visi ją nurašot. Malačiai, gal bent nustebinti būsit. Jei netikit savo rinktine, tuomet jūs ne lietiviai.
2011-08-25
Atsakyti
ednis7na graikai formoje, bet kaip ilgai???...be to jiems grupėje irgi ex jugai prigadins nervų. Manau tiek rusai tiek graikai per anksti įgijo formą, bet jau greit pamatysime viską.


tai pagal tave geriau visiska suda malt kaip lietuviai?
2011-08-25
-4
Atsakyti
Anonimas
Nespank su ta per anksti igyta forma, gebejimo gintis jokia forma is ju neatims, plius prisiminkim praeitu metu musu rinktine, jau pasiruosime mates, kad galim daug nuveikti, kodel TADA NIEKAS NESPANKO APIE ANKSTI IGYTA FORMA? Nes tada viskas buvo gerai, o cia belieka tik raminti save apgailetinom atmaskem

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-08-25
+3
Atsakyti
na graikai formoje, bet kaip ilgai???...be to jiems grupėje irgi ex jugai prigadins nervų. Manau tiek rusai tiek graikai per anksti įgijo formą, bet jau greit pamatysime viską.
2011-08-25
+2
Atsakyti
:))
Graikai ne Italai ziuriu :) Italai nors su NBA zvaigzdem jau toki sh sumale pries Bulgarus . O cia Graikai be gailsescio suede Bulgarus :)

Ispanai-Graikija matau finale is pasiruosimo . Kaip bebutu gaila musu ten nematau :(
2011-08-25
-8
Atsakyti
Geras pirmas kelinys 31- 13. :) siaip lietuviai galetu paziureti graiku rungtynes, gal ismoktu gynyboje zaisti. Juokauju aisku.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-08-25
-1
Atsakyti
svecias
truksta pas mus jaunimo Kemzura padare klaida , manau kad Lietuvos rinktine iki kauno nedaeis
2011-08-25
+6
Atsakyti
superFANASnu duoda graikai:O butume mes jaunima paeme o ne senienas tai manau irgi gerai zaistume...


Kas iš to jaunimo ,jei puse komandos praeitais metais buvo Kleiza ir Mačiulis ?
2011-08-25
-16
Atsakyti
nu duoda graikai:O butume mes jaunima paeme o ne senienas tai manau irgi gerai zaistume...
2011-08-25
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.