Eurelijus Žukauskas ir Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas
Eurelijus Žukauskas ir Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas
Nuotr. V.Mačiulaitis
Trečiadienį Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas ir Klaipėdos „Švyturio“ krepšinio mėgėjų lygos prezidentas Eurelijus Žukauskas aptarė bendradarbiavimo galimybes. Pajėgiausios „Švyturio“ lygos komandos kovos dėl mero taurės.

„Tegul būna Klaipėdoje, kad ir penkios ar šešios krepšinio mėgėjų lygos, tik, kad būtų norinčių dalyvauti. Svarbiausia – judėjimas, užimtumas. Kuo daugiau komandų, tuo geriau“, – susitikime pabrėžė uostamiesčio meras Grubliauskas.

Pernai Klaipėdos „Švyturio“ lygoje varžėsi 21 komanda, o šiemet, pasak šios lygos direktoriaus Andriaus Aušros, planuojama plėstis iki 30–35 komandų.

„Pajėgesnės komandos, kurių galėtų būti maždaug 14–18, varžytųsi „Elito“ grupėje dėl mero taurės, o likusios komandos – „Iššūkio“ grupėje“, – strategiją dėstė A. Aušra.

Žukausko pasiteiravus, kurioje grupėje ir kurioje komandoje ketina dalyvauti pats, jis šypsodamasis atsakė: „Žaisiu toje komandoje, kuri pasiūlys daugiau pinigų“.

Tačiau netrukus surimtėjo ir teigė, kad norėtų likti pernykštėje – „Emvadaros–Šalnos“ komandoje.

Priminsime, kad praėjusį sezoną Žukauskas su šia ekipa iškovojo bronzos medalius.  

Klaipėdos „Švyturio“ krepšinio mėgėjų lyga kviečia visus jaunus ir senus krepšinio mėgėjus įsijungti į didžiausią ir novatoriškiausią lygą Klaipėdoje.
Komentarai:
gg
Didis krepsininkas, respect!
2011-09-29
+4
Atsakyti
DonCarleoneTo as:D:D likimo broliai--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Ką turit galvoje likimo broliai? Parodykit man nors vieną karjerą betęsiančių Lietuvos krepšininkų, kuris būtų savo karjeroje tiek pasiekęs kiek Eurelijus Žukauskas.

Pagarba jam. Kol kas po Sabonio antras geriausias visų laikų Lietuvos rinktinės centras.
2011-09-29
-3
Atsakyti
To as

:D:D likimo broliai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2011-09-28
+2
Atsakyti
Vin
"Švyturio" mėgėjų lyga.
2011-09-28
+6
Atsakyti
as
jie gal su milakniu nosies brolei?
2011-09-28
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.