Traumą baigiantis išsigydyti Aleksandras Rašičius (antras iš dešinės) grįžta į aikštę, o mėnesį Lietuvos vicečempionų ekipos marškinėlius vilkėjęs Goranas Jeretinas palieka Vilnių
Traumą baigiantis išsigydyti Aleksandras Rašičius (antras iš dešinės) grįžta į aikštę, o mėnesį Lietuvos vicečempionų ekipos marškinėlius vilkėjęs Goranas Jeretinas palieka Vilnių
Nuotr. „Kibirkštis-Tichė-IKI“/A.Didžgalvis
Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje – planuota rokiruotė gynėjų grandyje. Sostinės klubą palieka juodkalnietis Goranas Jeretinas, o treniruotėse jau dalyvauja nugaros traumą išsigydęs serbas Aleksandras Rašičius, – skelbia tinklalapis lrytas.lt.

Į Vilnių rugsėjo pabaigoje atvykęs 32 metų 192 cm ūgio Jeretinas su „Lietuvos rytu“ buvo pasirašęs trumpalaikį kontraktą ir laikinai stojo traumuoto Rašičiaus vieton.

Europos čempionate nugaros traumą patyręs 27 metų įžaidėjas Rašičius nerungtyniavo nuo rugsėjo pradžios – rungtynėse su Lietuvos rinktine susižeidęs serbas gydėsi antrojo juosmens slankstelio skersinės ataugos lūžį. Kaip ir buvo planuota, krepšininkui be krepšinio teko praleisti penkias savaites.

Pastarosiomis dienomis Rašičius jau visa jėga treniruojasi su komanda ir turėtų rungtyniauti savaitgalį vyksiančiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse su „Kėdainiai Triobet“ komanda.

Mėnesį Lietuvoje praleidęs Jeretinas per dvejas LKL rungtynes pelnydavo po 3 taškus ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus. Per trejas Eurolygos atrankos rungtynes juodklanietis vidutiniškai pelnydavo po 5,3 taško ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.
Komentarai:
. :)
bet koks Jeretinas geras lovoje :)))
2011-10-31
Atsakyti
DARKSIDE_LRantirytaslabai jau piktai jus apie ta jeretina..vistiek zmogus-stenges..nors vistiek-vienas prasciausiu izaideju,kokius yra teke matytKoljeviciu pameni? :D


nepamenu toki, bnet suradau google jo statsai tai nera tokie blogi, o kas jisai buvo per vienas toks tas Ivan Koljevic?
2011-10-19
+4
Atsakyti
antirytaslabai jau piktai jus apie ta jeretina..vistiek zmogus-stenges..nors vistiek-vienas prasciausiu izaideju,kokius yra teke matyt


Koljeviciu pameni? :D
2011-10-18
-4
Atsakyti
del jomanto
i ryta ji!
2011-10-18
+4
Atsakyti
rytis
reik kazka su jomantu dar daryti!!
2011-10-18
-13
Atsakyti
Pirma klaida ,kad jį pasikvietė,antra klaida- kad į aikštę išleido.Galėjo leisti jaunimą, kuris ir greitesnis ,egresyvesnis ir aikštę geriau mato.Ir klaidų tiek nedaro...
2011-10-18
Atsakyti
manau gerai kad iseina. per silpnas jis ryto komandai
2011-10-18
+12
Atsakyti
O gera žinia. :)
2011-10-18
+9
Atsakyti
:)Jeretinas-apgailetinas :DDDD


Man irgi pasirodė, kad silpnokas.
2011-10-18
+13
Atsakyti
vaikas
ne Rasicaus trauma, tai gal ir i Eurolyga Rytas butu patekes
2011-10-18
+5
Atsakyti
labai jau piktai jus apie ta jeretina..vistiek zmogus-stenges..nors vistiek-vienas prasciausiu izaideju,kokius yra teke matyt
2011-10-18
+12
Atsakyti
Goodbye, Mr. Chaos-Jeretin. :)
2011-10-18
+3
Atsakyti
Darknemo2000justas987Cizauskas tai juk losia Baltu komandoi. gauna nedaug laiko, bet gauna. Ulanovas maziau gauna. Skucas lygtais losia NKL uz Sabonio mokykla.Tai kad Cizaqs beveik laiko baltuose negauna. Eile rungtyniu kai su nuliu praleido. Minimaliai jis gauna net ir silpno rango varzybose, redikas savo gaus pries LKL komandas manau tikrai daugiau nei Cizas ar Edgaras.


minimaliai losia Cizas su Edgaru Baltuose, bet Dovydas irgi daug negauna laiko, kartais Rytas Ji neregistruoja rungtynem, jisai zaide, kad rytas pirmavo 25tsk pries LKL komanda ir lose tik 8min ir dar tose rungtynese nebuvo Rice. Bet as pastebejau, kad ryto treneris duoda pirmenybe Pauliui Dambrauskui nei Dovydui.
2011-10-18
+17
Atsakyti
justas987Cizauskas tai juk losia Baltu komandoi. gauna nedaug laiko, bet gauna. Ulanovas maziau gauna. Skucas lygtais losia NKL uz Sabonio mokykla.


Tai kad Cizaqs beveik laiko baltuose negauna. Eile rungtyniu kai su nuliu praleido. Minimaliai jis gauna net ir silpno rango varzybose, redikas savo gaus pries LKL komandas manau tikrai daugiau nei Cizas ar Edgaras.
2011-10-18
-6
Atsakyti
centurijonasjustas987centurijonasjustas987centurijonasviskas logiska. taip ir turejo ivykt. dik gaila,kad isvis reikejo jeretino paslaugugalejo per tas 5savaites duot palost dambrauskui ir Redikui.dar palos tik sezono pradzia ir lkle duoda pasireikst. rytas visada vertina jaunima uztat cia eile krepsininku atsiskleideper 2-3rungtynes Redikas gavo viso labo tik 8min pazaist o pelne per ta laika 7tsk, padare pora perdavimu ir atkovojo pora kamuoliu. Geriau butu nusiuntes rytas Redika i kazkokia kita LKL ekipa.Gaila Dovydo:/gaila dovydo? tu geriau gailek Ulanovo,Skuco,Cizausko kuriu zk net i treniruotes neitrauke vasara,o apie patekima i pagrindine sudeti gali tik pasvajot. gailekit saves nevykeliai


as gailiu Lietuvos krepsinio jaunima, ateiti krpsinio. Cizauskas tai juk losia Baltu komandoi. gauna nedaug laiko, bet gauna. Ulanovas maziau gauna. Skucas lygtais losia NKL uz Sabonio mokykla.
2011-10-18
-14
Atsakyti
justas987centurijonasjustas987centurijonasviskas logiska. taip ir turejo ivykt. dik gaila,kad isvis reikejo jeretino paslaugugalejo per tas 5savaites duot palost dambrauskui ir Redikui.dar palos tik sezono pradzia ir lkle duoda pasireikst. rytas visada vertina jaunima uztat cia eile krepsininku atsiskleideper 2-3rungtynes Redikas gavo viso labo tik 8min pazaist o pelne per ta laika 7tsk, padare pora perdavimu ir atkovojo pora kamuoliu. Geriau butu nusiuntes rytas Redika i kazkokia kita LKL ekipa.Gaila Dovydo:/


gaila dovydo? tu geriau gailek Ulanovo,Skuco,Cizausko kuriu zk net i treniruotes neitrauke vasara,o apie patekima i pagrindine sudeti gali tik pasvajot. gailekit saves nevykeliai
2011-10-18
-4
Atsakyti
LRTikekimes Rasic maitins kamuoliais Jona.


reikia tiketis, nes Jonas gali sustot tobulejime. Ziuresim kas kaip bus, gal deriniai iseis ant Jono pora.
2011-10-18
-8
Atsakyti
centurijonasjustas987centurijonasviskas logiska. taip ir turejo ivykt. dik gaila,kad isvis reikejo jeretino paslaugugalejo per tas 5savaites duot palost dambrauskui ir Redikui.dar palos tik sezono pradzia ir lkle duoda pasireikst. rytas visada vertina jaunima uztat cia eile krepsininku atsiskleide


per 2-3rungtynes Redikas gavo viso labo tik 8min pazaist o pelne per ta laika 7tsk, padare pora perdavimu ir atkovojo pora kamuoliu. Geriau butu nusiuntes rytas Redika i kazkokia kita LKL ekipa.

Gaila Dovydo:/
2011-10-18
-2
Atsakyti
RYTAsULTRAsBLIAAjustas987centurijonasviskas logiska. taip ir turejo ivykt. dik gaila,kad isvis reikejo jeretino paslaugugalejo per tas 5savaites duot palost dambrauskui ir Redikui.Galejo laisvai, bet vadovybe norejo patyrusio zaidejo butent atrankos rungtynems i eurolyga, jei ne jos ir Jeretino nieks emes nebutu. Deja siek tiek prasovem su situo zaideju, gal laiko truko isivaziuot, gal taip kas, bet faktas tas, kad be jo blogiau tikrai nebutu buve..


Ryto jaunimas butu igaves pasitikejima klubo, ir butu suzaides neblogiau nei tas Jeretinas per tas pacias atrankos varzybas.
2011-10-18
-3
Atsakyti
Anonimas
Na , sitas gal stipriau pakeis rice, kai sis pavargs :)
2011-10-18
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.