Benas Wallace'as veikiausiai tris mėnesius praleis kalėjime
Benas Wallace'as veikiausiai tris mėnesius praleis kalėjime
Nuotr. AP-Scanpix
Detroito „Pistons“ komandos vidurio puolėjas Benas Wallace'as pripažintas kaltu, jog vairavo išgėręs ir be licenzijos laikė ginklą.

Gruodžio 13 dieną įvyks naujas teismo posėdis. Wallace'ui gręsia laisvės apribojimas iki 93 dienų. Vis dėlto jo advokatas tikisi lygtinos bausmės, nors anksčiau buvo skelbta, jog puolėjas gali praleisti penkerius metus kalėjime.

Priminsime, kad amerikietis policininkams įkliuvo rugsėjo 24 d. 3 val. ryto. Pareigūnai pastebėjo, jog krepšininko automobilis keistai važiuoja keliu.

Testas parodė, jog alkoholio kiekis kraujyje viršijo leistiną normą. Be to žaidėjo mašinėjo taip pat buvo rastas ginklas, bet jis priklausė jo žmonai. Aukštaūgis buvo paleistas už 5 tūkst. JAV dolerių užstatą.
Komentarai:
Sorry guys
DIKEMBE MUTOMBO
2011-11-02
-2
Atsakyti
His_AirnessBillas Russelas


to Best. nx :D
2011-11-01
-3
Atsakyti
Billas Russelas
2011-11-01
-19
Atsakyti
EdVizsavo laiku tai ispudingai ginyboj lose... :O Defense specialist!


Defense specialist in lithuania A.Jomantas:D
2011-11-01
Atsakyti
BestGeriausias visu laiku blokeris :)


savo laiku tai ispudingai ginyboj lose... :O Defense specialist!
2011-11-01
Atsakyti
Best
Geriausias visu laiku blokeris :)
2011-11-01
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.