Trifunovičius: „Šiuo metu Collinsas nėra komandos dalis“

2011-11-24 17:56
Kęstutis Neverauskas, kaunodiena.lt
Aleksandro Trifunovičiaus tikslas - pagerinti „Žalgirio“ gynybą
Aleksandro Trifunovičiaus tikslas - pagerinti „Žalgirio“ gynybą
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Savaitgalį patyrę triuškinantį pralaimėjimą prieš Kazanės „Uniks“, žalgiriečiai trečiadienį sėkmingai priešinosi vienai geriausių šio sezono Eurolygos komandų – Maskvos CSKA, tačiau pralaimėjo rezultatu 82:95.

Apie komandos žaidimo pokyčius naujienų portalui kaunodiena.lt pasakojo komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius.

– Kas pasikeitė per kelias dienas nuo rungtynių su „Uniks“ iki rungtynių su CSKA?
– Net nenoriu komentuoti rungtynių su „Uniks“. Tai buvo daugybe atžvilgių nuviliančios rungtynės. Galiu rasti priežastis, tačiau, bet kokiu atveju, laikas eina per greitai. Tikiuosi, kad daugiau šiemet tokių rungtynių nepamatysime.

Kitu varžovu buvo viena stipriausių Eurolygos komandų. Manau, kad žaidimas iš šalies atrodė kitaip, nes įsiteigėme, kad galime laimėti
tas rungtynes. Turėjome gerą šansą. Tiesiog neatlikome savo darbo gynyboje – dengdami žaidėją su kamuoliu ir atskirus žmones. Pirmiausia – Milošą Teodosičių ir Aleksejų Švedą.

Šiose rungtynėse buvau patenkintas tuo, kaip kontroliavome kamuolį. Puldami pamažu panašėjame į komandą. Randame geresnius sprendimus. Tačiau jeigu norime tapti laiminčia, o ne tik gerai žaidžiančia komanda, turime geriau žaisti gynyboje.

Dabar mus labai spaudžia laikas. Žinau, kad nėra kada laukti, tačiau turime kasdien stengtis, kad mūsų žaidimas taptų geresnis.

– Esate sakęs, kad reiktų daugiau žaisti per baudos aikštelę. Ar esate patenkintas aukštaūgių žaidimu?
– Stengiamės daugiau žaisti per baudos aikštelę. Aukštaūgiai galėtų žaisti geriau. Tikiuosi, kad greitai jie taip ir žais. Prieš porą savaičių Pauliui Jankūnui nesisekė, o dabar jis grįžta į formą, Milovanas Rakovičius vakar buvo apsirgęs. Man svarbiausia, kad geriau gintumėmės. Puolime rasime sprendimus.

– Kokia situacija yra su DeJuanu Collinsu?
– Šiuo metu Collinsas nėra komandos dalis. Jis peržengė leistinas ribas Kazanėje. Pasakiau tai, ką turėjau pasakyti, todėl sprendimas yra toks, koks yra.

– Kaip sekasi įgyvendinti planą pakeisti žaidėjų nusiteikimą rungtynėms?
– Mes vis dar negerbiame savęs. Per lengvai netenkame kamuolių, o besigindami per lengvai leidžiame varžovams žaisti puolime. Turime geriau gintis. Tik geriau besigindami mes pradėsime gerbti save. Neturime laiko, sudėtinga įgyvendinti tikslus, kai žaidžiame tiek daug rungtynių. Be to, visi komandoje turi suprasti, kad asmeniniai tikslai turi būti paaukoti dėl komandos.
Komentarai:
http://www.facebook.com/pages/BC-Kauno-Z...

BC Kauno Žalgiris – Kauno „Žalgirio“ fanų sukurtas Facebook'as apie savo miesto komandą, MĘS UŽ VIENINGĄ PALAIKYMĄ - Prisijung ir TU.
2011-11-25
+1
Atsakyti
sheffieldkomandos daliu net negali but, nes ten nera komandos


Būtent, kaip jis gali būt komandos, kurios nėra, dalim? Ten pas juos paprasčiausiai kažkoks žaidėjų, gaunančių nemenkas algas būrelis su Buratinu priešaky.
2011-11-25
-16
Atsakyti
komandos daliu net negali but, nes ten nera komandos
2011-11-25
-8
Atsakyti
Uz ka labiausiai gerbiu triufeli atejus i Zalgiri.tai uz tai, kad pasodino Collinsa ant puodo oir dave supraqst, kad laikas paciam susiprast jog ne i ta lygi papuole.
2011-11-25
-16
Atsakyti
manau butu kitaip jei tiek rungtyniu dabar butu zaide namie o ne isvykose,grafikas ziaurus
2011-11-25
-1
Atsakyti
paziurejau i ta puslapi. kazkoks ligonis ten raso
Infusion''Nesu tikras ar galiu Lietuvoje pasakoti šitą įvykį, bet surizikuosiu. Po komandos pralaimėjimo Kazanėje visi sėdėjome rūbinėje, tylėjome ir galvojome kaip reikės pasiaiškinti treneriui dėl tokio žaidimo. Man buvo depresija. (Collinsas iš kuprinės išsitraukia kažkokį butelį, atsigeria). Po pokalbio su treneriu iškart skridome į Maskvą, kur apsistojome viešbutyje. Dieną nusprendžiau ištrūkti iš viešbučio ir pasivaikščioti po miesto centrą. Nepastebėtas palikau viešbutį ir netoliese užklydau į striptizo klubą, tokį kuris veikia kiaurą parą, o taip žmogau, kiaurą parą. Ten užsisakiau gerti, išleidau beveik visus pinigus kuriuos turėjau. Žodžiu, likau beveik be nieko, ir tądien gimtadienį atšvenčiau tiesiog neįtikėtinai.Su taksi parvažiavau atgal, šiaip taip radau koridorių kuriame buvo mano ir Rakovičiaus kambariai. Pasukau link durų, ir staiga koridoriaus pradžioje pasirodė ponas bankininkas Romanovas. Jis pradėjo eiti link manęs, praeidamas pro mane jis pauostė orą, ir atpažino alkoholio kvapą. Aš, supratęs kad esu demaskuotas, greitai nubėgau prie kambario durų, spėjau įbėgti į vidų ir užsirakinti. Romanovas puolė trankyti kambario duris, spardyti jas, po daugybės smūgių aš susirūpinau kad jis nepradėtų tų durų daužyti su galva ir atrakinau jas.Bankininkas įsiveržė į kambarį, visiškai įsiutęs pradėjo rėkti kažką panašaus į ''Vėl gėrei, nigeri?! Ateik čia n****i!! Jis pastebėjo mano parsineštą maišą iš klubo su gėrimais, metė jį į sieną ir sudaužė. Po to jis pareikalavo kad atiduočiau jam savo debetinę Ūkio Banko paslaugų kortelę, ir automobilio raktus. Viską atidaviau, jis pasiemė. (Romanovas tuo metu priminė man tos rusiškos laidos personažą rožiniu treningu.) Bankininkas man įsakė eiti, bufete nusipirkti AlkoStop tablečių, ir laukti jo savo kambaryje.Po kiek laiko atėjo Romanovas, pareiškė, jog rezervavo man bilietus į Vilnių ir nenori girdėti jokių pasiaiškinimų. Net neatsisveikinęs su kitais, sėdau į taksi, išvažiavau į oro uostą ir atskridau į Vilnių.''krepsinio-karas.blogspot.com/2011/11/dcollins-man-buvo-depresija.html
2011-11-24
-2
Atsakyti
vilius68ble kaip tu zinai kas ka kuruojacezarartstegul atsisaka vtb lygos ir rezultatai bus geri per daug tu varzybu ir susideda viskas i vienaneatsisakys, nes žalgiri valdo romanovas kuri kuruoja maskva. Tai žalgiriui atsisakymas žaisti vtb prilygtu atsisakymas žaisti LKL


pienburniuk, kai tu daugiau domėsies apie žmogu netik krepšinio atžvilgiu, tai ir galėsi žaksėti :)
2011-11-24
-3
Atsakyti
ble kaip tu zinai kas ka kuruoja
cezarartstegul atsisaka vtb lygos ir rezultatai bus geri per daug tu varzybu ir susideda viskas i vienaneatsisakys, nes žalgiri valdo romanovas kuri kuruoja maskva. Tai žalgiriui atsisakymas žaisti vtb prilygtu atsisakymas žaisti LKL
2011-11-24
-1
Atsakyti
''Nesu tikras ar galiu Lietuvoje pasakoti šitą įvykį, bet surizikuosiu. Po komandos pralaimėjimo Kazanėje visi sėdėjome rūbinėje, tylėjome ir galvojome kaip reikės pasiaiškinti treneriui dėl tokio žaidimo. Man buvo depresija. (Collinsas iš kuprinės išsitraukia kažkokį butelį, atsigeria). Po pokalbio su treneriu iškart skridome į Maskvą, kur apsistojome viešbutyje. Dieną nusprendžiau ištrūkti iš viešbučio ir pasivaikščioti po miesto centrą. Nepastebėtas palikau viešbutį ir netoliese užklydau į striptizo klubą, tokį kuris veikia kiaurą parą, o taip žmogau, kiaurą parą. Ten užsisakiau gerti, išleidau beveik visus pinigus kuriuos turėjau. Žodžiu, likau beveik be nieko, ir tądien gimtadienį atšvenčiau tiesiog neįtikėtinai.

Su taksi parvažiavau atgal, šiaip taip radau koridorių kuriame buvo mano ir Rakovičiaus kambariai. Pasukau link durų, ir staiga koridoriaus pradžioje pasirodė ponas bankininkas Romanovas. Jis pradėjo eiti link manęs, praeidamas pro mane jis pauostė orą, ir atpažino alkoholio kvapą. Aš, supratęs kad esu demaskuotas, greitai nubėgau prie kambario durų, spėjau įbėgti į vidų ir užsirakinti. Romanovas puolė trankyti kambario duris, spardyti jas, po daugybės smūgių aš susirūpinau kad jis nepradėtų tų durų daužyti su galva ir atrakinau jas.

Bankininkas įsiveržė į kambarį, visiškai įsiutęs pradėjo rėkti kažką panašaus į ''Vėl gėrei, nigeri?! Ateik čia n****i!! Jis pastebėjo mano parsineštą maišą iš klubo su gėrimais, metė jį į sieną ir sudaužė. Po to jis pareikalavo kad atiduočiau jam savo debetinę Ūkio Banko paslaugų kortelę, ir automobilio raktus. Viską atidaviau, jis pasiemė. (Romanovas tuo metu priminė man tos rusiškos laidos personažą rožiniu treningu.) Bankininkas man įsakė eiti, bufete nusipirkti AlkoStop tablečių, ir laukti jo savo kambaryje.

Po kiek laiko atėjo Romanovas, pareiškė, jog rezervavo man bilietus į Vilnių ir nenori girdėti jokių pasiaiškinimų. Net neatsisveikinęs su kitais, sėdau į taksi, išvažiavau į oro uostą ir atskridau į Vilnių.''

krepsinio-karas.blogspot.com/2011/11/dcollins-man-buvo-depresija.html
2011-11-24
-5
Atsakyti
artstegul atsisaka vtb lygos ir rezultatai bus geri per daug tu varzybu ir susideda viskas i viena


neatsisakys, nes žalgiri valdo romanovas kuri kuruoja maskva. Tai žalgiriui atsisakymas žaisti vtb prilygtu atsisakymas žaisti LKL
2011-11-24
+5
Atsakyti
tegul atsisaka vtb lygos ir rezultatai bus geri per daug tu varzybu ir susideda viskas i viena
2011-11-24
+3
Atsakyti
LaPecadoTai Collinsas gal atostogu pasiime, ar kas cia yra?


Ne,Romanovas pamates Collinso nuotrauka basketnews'e dave jam nemokamu atostogu Druskininkuose,kad truputeli zmogus atsigautu nuo 'momento'.
2011-11-24
+8
Atsakyti
Tai Collinsas gal atostogu pasiime, ar kas cia yra?
2011-11-24
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.