Utenos „Juventus“ ekipa nesėkme pradėjo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) II etapą. Pirmosiose rungtynėse uteniškiai svečiuose 61:78 (14:18, 7:23, 22:19, 18:18) nusileido „Kėdainių Triobet“ komandai.

Prieš atsakomąsias rungtynes, kurios gruodžio 14 dieną vyks Utenoje, Roberto Giedraičio auklėtiniai turi septyniolikos taškų deficitą.

Be Žydrūno Urbono rungtyniavę uteniškiai į dar labiau komplikavo savo padėtį antrajame kėlinyje, kai traumas patyrė Darius Pakamanis ir Gintautas Matulis.

Tuo pasinaudoję aikštės šeimininkai spurtavo 12:0 po Vytauto Šulskio penkių taškų iš eilės Kėdainių klubo pranašumas viršijo dvidešimties taškų ribą – 41:19.

Aštuoni Tomo Gaidamavičiaus taškai iš eilės trečiojo kėlinio viduryje buvo padėję „Juventus“ komandai kiek sumažinti atsilikimą (36:51), o paskutinio ketvirčio pradžioje komandas skyrė tik devyni taškai – 56:65.

Praktiškai be keitimo rungtyniavę Utenos krepšininkai mačo pabaigoje pavargo, todėl tuo pasinaudoję kėdainiškiai vėl nutolo ir laimėjo rungtynes rezultatu 78:61.

„Kėdainiai Triobet“: Davidas McClure'as 17 (14 atk. kam.), Vytautas Šulskis 14, Laimonas Kisielius 10.

„Juventus“: Tomas Gaidamavičius (6 rez. perd.) ir Karolis Petrukonis (7 atk. kam.) po 12, Arūnas Vasiliauskas 11, Vaidotas Volkus 10.
Komentarai:
asa
paskaiciau komentarus ir keista kodel nieks nevaro ant trenerio juk zaidzia beviltiskai nuo visu gauna taip gautu koks petrauskas sireika ar seskus tai butu suvaryti juodai
2011-11-30
+1
Atsakyti
Nepamirskit
Kad kedainiuose beveik visi zaidejai yra buve savo klubu lyderiai :) Taigi sudetys apyliges :) Ir dar juk kedainius papilde jasikevicius, kuris tikrai nera blogas.
2011-11-30
+3
Atsakyti
Kisielius tikrai sustiprino Kedainius,galima sakyti,kad Kedainiams pasiseke,kad Kisieliu prisikviete,bet ne ilgai jis uzsibus Kedainiuose
2011-11-30
-2
Atsakyti
to to AA
Ne sudėty juk esmė. Palygink VEFo ir Žalgirio sudėtis, gausi dar didesnį kontrastą, nei tarp Kėdainių ir Utenos. O kas laimėjo, juk visi žinom.

Juventuso žaidėjai nėra aukštinami, bet, kad tai bene geriausia sudėtis per du sezonus, tai faktas. Vos ne visi geriausi praeito ir užpraeito sezono žaidėjai vienoje krūvoje + nauji geri žaidėjai, kaip Volkus, Petrukonis. Su prastesnėmis sudėtimis Juvė nuėjo iki 4 vietos LKL'e. O šiemet juk stipresni žaidėjai, bet žaidimo nėra. Na gal komanda neturi stabilaus lyderio, bet čia turint jį ar neturintį, pralaimėti 17 taškų išvykoje yra visiškai nepateisnama. Komanda tragiškai žaidžia ir tiek... Žalgiris taipogi pagal sudėtį turėtų būt jau su kažkur keturiom ar net penkiom pergalėm Eurolygoje, bet kažkodėl teturi vieną.. Taip ir Juventusas.. turėt sudėtį, turi neblogą, bet to visiškai neįrodo aikštelėje.
2011-11-30
-4
Atsakyti
to AA
Nu ir nieko, nei tas Ginevicius nei kiti. Bet vistiek kazkodel laimejo pries Juventusa, ir ne per plauka.

Taip pat nieko ir tie Juventuso kazkodel aukstinami zaidejai. Aplamai, kas tam Juventuse geresnio?m Urbonas, prezidentas is idejos, pagarba jam. Dar Volkus gal - per geras techasui, bet per silpnas Siauliams, tai ir lygis atitinkamas. O kiti? Neprilipe kituose klubuose, prarade pasitikejima savimi ir forma. Dar jaunimo. Viskas.
2011-11-30
Atsakyti
McClure
Į Žalgirį JĮ
2011-11-29
+4
Atsakyti
zaidejai
kur zaidejai geresni parode sios dienos varzybos , o va biudzetas juventuso pusnatro karto daugiau .. spreskit patys :)
2011-11-29
-1
Atsakyti
..
Na, nereikia "lia lia" drįsčiau teigti, kad Kėdainių sudėtis ne tik geresnė, bet GEROKAI geresnė, nei Juventus.
2011-11-29
+5
Atsakyti
AA
Ir ką tas Ginevičius? totaliai ne formoje, o jau ir metai savo daro. Masiulis tikrai nėra stipresnis žaidėjas, nei Guminukas ar Petrukonis. Kisielius taipogi nebūtų pagrindinis žaidėjas, jei žaistų Juventuse. Juventus sudėtis geresnė, bet žaidimas - TRAGIŠKAS. Ir labai banguotas. Vieną dieną apdeda Neptūną arba lygiaverčiai priešinasi Triumph'ui, o kitą dieną gauna nuo Kėdainių ar kokių Sakalų. Na, išvykoje pralaimėjimą pateisinčiau, bet tik ne 17 taškų skirtumu.
2011-11-29
-5
Atsakyti
koks straipsnis
Vieni tik Juventus puseje, visu pirma traumuoti ir be keitimu , paziurekit statistika , kas ten tiek daug zaide, o kitas dalykas kada pripazins Giedraitis kad Nevezis stipresni buvo , praita savaite zaidejai nesistenge, siandiena traumos , kadangi nevertinat varzovu tai namie dar gausi 10 taskeliu ir klausimu nekils ...
2011-11-29
-4
Atsakyti
H
O man neatrodo tikrai stipresni ir ant popieriaus. Kedainius neseniai papilde Ginevicius, Kisielius ir A. Masiulis, o Utenoje del traumu keli atkrito. Masiulis ne super centras, bet ka Utena gerensio jam turi priespastatyt?
2011-11-29
-6
Atsakyti
UteniškisSunku pasakyti kas darosi Juventus klubui, ant popieriaus jie tikrai stipresni už Kėdainius, o aikštelėj to neįrodo... Gal Kėdainiai nepalankus varžovas Utenai, kitokių variantų neturiu.... Tikuosi bent Pakamanio ir Matulio traumos nerimtos.


Na, kad Juve jau kelintas rungtynes pastebiu gryba pjauna, ne vien prieš Kėdainius :)
2011-11-29
Atsakyti
Sventoji
Jus man pasakykit kode Neptune nepasilka tas is DJUKO amerkons? Anas dabar kala kap uz penkis kedainiusna
2011-11-29
-2
Atsakyti
Uteniškis
Sunku pasakyti kas darosi Juventus klubui, ant popieriaus jie tikrai stipresni už Kėdainius, o aikštelėj to neįrodo... Gal Kėdainiai nepalankus varžovas Utenai, kitokių variantų neturiu.... Tikuosi bent Pakamanio ir Matulio traumos nerimtos.
2011-11-29
-3
Atsakyti
sunku bus namuose panaikint -17 tasku deficita o dar traumos pasipyle
2011-11-29
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.